Sve o klađenju na Virtus.pro

Virtus.pro je renomirana ruska esportska organizacija osnovana 2003. godine. Više od 100 igrača igralo je pod imenom tima tijekom postojanja organizacije. Tim je poznat po nevjerojatnim nastupima tijekom godina. Značajno je da je osvojio prvo mjesto više od 100 puta na različitim natjecanjima u raznim eSport disciplinama kako bi učvrstio svoju poziciju među najboljim eSport timom koji je ikada postojao.

Uspjeh tima rezultirao je formiranjem Virtus.pro ženskog tima 5. rujna 2012. Dana 18. rujna 2014. osnovan je Virtus.pro Polar Team. Kasnije je organizacija preimenovala novoformirani tim u ASUS.Polar. Preimenovanje je napravljeno kako bi postao zaseban brend, ali s istim vlasništvom. Taj plan je na kraju bio neuspješan. Organizacija ju je spojila s Virtus.pro, a novi brend je prestao postojati. Virtus.pro je 2015. dobio više od 100 milijuna američkih dolara od USM Holdingsa, u vlasništvu Alishera Usmanova. Idući naprijed, tim je postao dio ESforce eSports Holdinga.

Sve o klađenju na Virtus.pro
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Trenutni igrači Virtus.pro

Kao što je ranije spomenuto, bezbroj igrača je tijekom godina igralo za Virtus.pro, pri čemu su se neki povukli iz esporta, a drugi su otpušteni iz tima zbog loših performansi. Međutim, Virtus.pro obično takve igrače zamjenjuje drugim iz najbolji esport timovi. Neki od preostalih igrača su navedeni u nastavku.

  • Counter Strike: Global Offensive igrači su Evgeniy Lebedev, Timur Tulepov, Mareks Galinskis, Ali Dzhami i Alexey Golubev.
  • Dota 2 igrači su Xakoda Lipartiia, Danial Lazebny, Dmitrii Dorokhin, Ivan Moskalenko i Danil Skutin.
  • Rainbow Six Siege na popisu su Ali Alan, Pavel Kosenko, Mironov Andrey, Eugin Petrishin i Andrey Bavian.
  • PlayerUnkown's Battlegrounds popis uključuje Dmytro Dubenyuk, Batulin Alexander, Kirill Lukyanov, Yaroslav Kuvichko i Ramazan Valiulin.

Rosteri se obično mijenjaju s vremena na vrijeme na temelju izvedbe igrača. Poznato je da organizacija Virtus.pro ugošćuje većinu originalnih igrača Zlatne petice, momčad s najpopularnijim popisom za Counter-Strike u Poljskoj u to vrijeme.

Zemlje igrača

Igrači Virtus.pro dolaze iz nekoliko različitih zemalja. To uključuje Rusiju, Ukrajinu, Estoniju, Dansku, Latviju, Njemačku, Kazahstan, Bjelorusiju, Moldaviju, Kirgistan, Slovačku, Poljsku, Uzbekistan i Švedsku. Međutim, većina igrača je iz Rusije. Virtus.pro nema ograničenja u pogledu toga tko se može pridružiti timu na temelju zemlje podrijetla. Izvedba je ključna metrika koju koriste.

Virtus. profesionalne najjače igre

CS: GO

Virtus.pro-ova najjača igra trenutno (od 2022.) je Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO). Sjajan nastup na natjecanju započeo je 2014. nakon što je organizacija potpisala AGAiN peteročlani popis koji uključuje Jaroslawa Jarzabkowskog, Pawela Bielinskog i Janusza Pogorzelskog. Potpisao je i igrače Zlatne petice Flipa Kubskog i Wiktora Wojtasa. Tim je osvojio EMS One Katowice i CEVO sezonu u istoj godini i nastavio je pobijediti na ESEA-i sljedeće godine.

Novi CS: GO popis formiran je 2018. godine, a samo Janusz i Pawel su zadržani s prethodnog popisa. Sljedeća najbolja izvedba došla je 2019. nakon osvajanja 10.708 američkih dolara za prvo mjesto u poljskoj eSports League Springu.

Dota 2

Virtus.pro je također poznat po svojim performansama u Dota 2. Mnogi igrači obično se klade na momčad kao svoju omiljenu momčad za pobjedu u većini liga i turnira. Tim je osvojio drugo mjesto tijekom sezone Dota Pro Circuit 2018-2019. U regionalnim ligama Dota Pro Circuit 2021, Virtus.pro je postao jedini tim u svim regijama koji je završio 7-0 u dvije sezone.

Rainbow Six Siege

Virtus.pro je ušao u Rainbow Six Siege sceni u 2020. i već se ističe kao jedan od timova kojima se strahuju u većini događaja u igri. Glavni trener za Rainbow Six Siege popis je Artyom Morozov.

Virtus.pro je također imao različite odjele za Fortnite, League of Legends, Artifact, Starcraft, 2, World of Tanks, Quake Champions, Apex Legends i Hearthstone. Ove discipline su trenutno suspendirane iz raznih razloga.

Zašto je Virtus.pro popularan?

Virtus.pro je među najpopularnijim esport timovima na svijetu zbog brojnih razloga. Za početak, momčad je igrala relativno dobro, pobijedivši u većini utakmica koje igraju. To igračima daje samopouzdanje da se klade na momčad, znajući da postoje velike šanse da momčad nastavi s sjajnom izvedbom.

Još jedan razlog za popularnost Virtus.pro je to što se njime dobro upravlja. Uprava čini sve kako bi osigurala da tim posluje s profitom. To uključuje suspenziju igrača ili čak cijele discipline kad god postoje problemi s izvedbom. Igrači ne moraju brinuti o popisima za bilo koju igru Virtus.pro tima.

Virtus.pro obično sudjeluje u većini velikih esports događaja i turnira. To znači da navijači momčadi uvijek mogu pronađite turnire i lige na najboljim stranicama za klađenje na esports kako biste se kladili na tim. Tim također ima popise za nekoliko disciplina. Igrači se tako mogu kladiti na istu momčad u različitim eSport igrama.

Virtus.pro je također popularan zbog svog zabavnog stila igre. To je posebno slučaj u Doti 2. Igrači tako mogu uživati u gledanju momčadske igre nakon što polože svoje oklade. Tim je dobro uigran, a svaki igrač pokazuje nevjerojatne igračke vještine.

Nagrade i rezultati Virtus.pro-a

Intel Extreme Masters XV – Svjetsko prvenstvo 2021

Virtus.pro je sudjelovao na ovom prvenstvu i završio na drugom mjestu i osvojio nagradu od 180.000 američkih dolara iz nagradnog fonda od milijun američkih dolara. Događaj je bio domaćin u Europi 16. i 28. veljače 2021. Format prvenstva imao je fazu play-in s dvostrukom eliminacijom, iz koje je preostalih osam momčadi prošlo u grupnu fazu. Grupne faze imale su dva formata dvostruke eliminacije, s tim da su tri najbolje momčadi išle u doigravanje. Doigravanje je dovelo do četvrtfinala, polufinala i velikog finala.

Flashpoint, sezona 2

Ova CS: GO liga bila je domaćin u Europi od 10. studenog 2020. do 6. prosinca 2020. Virtus.pro je osvojio turnir i dobio je 500.000 američkih dolara iz nagradnog fonda od milijun dolara. U ligi je sudjelovalo dvanaest eSport timova. Format lige uključivao je grupne faze, fazu posljednje šanse i doigravanje.

DreamHack Masters Las Vegas 2017

DreamHack organizirao ovu seriju izvanmrežnih igara Global Offensive, koja se održava u MGM Grand Garden Areni. Na turniru je sudjelovalo 16 momčadi, koje su igrale kroz grupne faze koje se sastoje od četiri skupine, svaka s četiri ekipe. Dvije najbolje momčadi iz svake skupine plasirale su se u doigravanje, što je dovelo do finala. Virtus.pro je pobijedio u seriji, uguravši u džep 200.000 dolara iz nagradnog fonda od 450.000 dolara.

ELEAGUE Major: Atlanta 2017

Ova liga je bila izvan mreže u Atlanti od 22. siječnja 2017. do 29. siječnja 2017. Imala je format švicarskog sustava sa 16 momčadi u grupnim fazama iz kojih je osam momčadi nastavilo do doigravanja, što je dovelo do finala. Virtus.pro završio je na drugom mjestu i odnio nagradu od 150.000 američkih dolara iz nagradnog fonda od milijun američkih dolara.

DreamHack Open Bukurešt 2016

Ova otvorena serija za offline igru Global Offensive održala se u Bukureštu od 16. studenog 2016. do 18. studenog 2016. U događaju je sudjelovalo osam timova. Format je imao dvije skupine koje su igrale u formatu dvostruke eliminacije i doigravanje koje je imalo jednostruku eliminaciju. Virtus.pro je pobijedio u seriji i odnio kući 50.000 američkih dolara iz nagradnog fonda od 100.000 američkih dolara.

ELEAGUE sezona 1

Ova izvanmrežna liga održana je u Atlanti od 24. svibnja 2016. do 30. srpnja 2016. Format je sadržavao grupne faze, doigravanje, fazu posljednje šanse i finalno doigravanje. Virtus.pro je osvojio ligu i dobio je 400.000 američkih dolara iz nagradnog fonda od 1,4 milijuna američkih dolara.

Ostala postignuća Virtus.pro uključuju treće mjesto na World Electronics Sports Games 2016, prvo u ESL ESEA Pro League Invitational 2015, prvi u ESEA sezoni 18: Global Invite Edition i prvi u ESL Major Series One Katowice 2014.

Najbolji i najpopularniji igrači Virtus.pro

Jaroslaw Jarzabkowski

Jaroslaw Jarzabkowski, poznatiji pod svojim korisničkim imenom Pashabiceps, trenutno je najstariji i jedan od najpopularnijih igrača Virtus.pro tima. On je već dugi niz godina među najpopularnijim igračima u timu, zahvaljujući svom umijeću i vještinama u igri Counter-Strike: Global Offensive. Mnogi ljubitelji esporta smatraju ga jednim od najvećih. Njegove nevjerojatne vjerodajnice podupiru to popularno mišljenje. Također je do sada ostvario dobar iznos nagrada, a brojke će se vjerojatno povećati kako on nastavi igrati.

Mareks Galinskis

Mareks Galinskis je još jedan popularni igrač Virtus.pro koji je poznatiji pod svojim korisničkim imenom Yekindar. S Vitrus.pro je potpisao ugovor u svibnju 2020., a njegov utjecaj osjetio se gotovo odmah jer je pomogao momčadi da osvoji sljedeći događaj, kvalifikacijski turnir CIS Cup 2020 Blast, stvarajući zadivljujuće izvedbe. Također je predvodio tim da osvoji IEM York CIS i objavio najbolju ocjenu ikada na poslužitelju u tom procesu. Čak i kada Yekindar ne pokaže svoju najbolju izvedbu u igri, uvijek stvori prostor za svoje suigrače da zablistaju. Dodavanje takvih igrača pomaže da Virtus.pro postane poznati eSport tim.

Gdje i kako se kladiti na Virtus.pro

Klađenje na Virtus.pro je prilično jednostavno. Prvi korak je pronalaženje web stranice za klađenje na esport gdje ispunjavate uvjete. Prilikom odabira stranice, razmotrite mogućnosti plaćanja, ograničenja transakcija, pouzdanost i jednostavnost za korisnike kako biste osigurali da uživate u najboljem iskustvu klađenja na esport. Također biste trebali osigurati da stranica nudi tržišta klađenja na esport u disciplinama u kojima Virtus.pro sudjeluje. Sljedeći korak bit će polaganje sredstava u web-mjesto za online esport klađenje i položite željenu okladu. Dobar savjet je uvijek provjeriti ima li dostupnih bonusa i dobro ih iskoristiti.

Najbolja strategija za klađenje na Virtus.pro

Za početak, trebali biste razmotriti popis esports tima i osigurati da nema promjena koje bi mogle utjecati na izvedbu tima. Ako dođe do nekih promjena, možda ćete morati prilagoditi svoju okladu u skladu s tim. Također, razmislite o ograničavanju svojih oklada na esport discipline u kojima Virtus.pro redovito ima dobre rezultate. Ne zaboravite mudro odabrati vrstu oklade i iznos opklade i izbjegavajte donošenje emocionalnih odluka o klađenju.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

EliGE: Sjevernoamerički veteran koji blista u Counter-Strike 2 sezoni 2024.
2024-05-16

EliGE: Sjevernoamerički veteran koji blista u Counter-Strike 2 sezoni 2024.

Dok svijet esporta okreće svoj pogled na dramu koja se odvija u sezoni Counter-Strike 2 (CS2) 2024., nekoliko imena neprestano iskri na ljestvici najboljih. Igrači kao što su donk, ZywOo i m0NESY osvojili su publiku svojim fantastičnim nastupima. Ipak, među ovim zvijezdama u usponu nalazi se sjevernoamerički veteran čije su iskustvo i vještina ne samo usporedili, već su u mnogim aspektima i nadmašili svoje vršnjake. Ovaj igrač nije ništa drugo nego EliGE tvrtke Complexity.

Cloud9's Counter-Strike 2 Roster Shuffle: Nova zora usred glasina o raspuštanju
2024-04-23

Cloud9's Counter-Strike 2 Roster Shuffle: Nova zora usred glasina o raspuštanju

U svijetu esporta koji se neprestano razvija, malo je priča koje zaokupljaju pažnju poput seizmičkih promjena u popisima najboljih timova. Danas zaranjamo duboko u Cloud9-ovu Counter-Strike 2 momčad, temu koja je uzburkala zajednicu nakon odlaska značajnih igrača i glasina o raspuštanju.