Poredak najboljih eSport kladionica s WebMoney

WebMoney je hvaljena opcija plaćanja za eSport klađenje koja brzo dobiva na značaju u krugovima online klađenja, posebno u istočnoj Europi. Međutim, iako ova opcija plaćanja uživa znatnu popularnost, također često proleti ispod radara. Jedan od glavnih razloga popularnosti je taj što je ova usluga plaćanja e-novčanik. A budući da su e-novčanici među najpoželjnijim načinima plaćanja na internetskim stranicama za klađenje na eSport, većina kladioničara danas preferira WebMoney.

Kako bi započeli s online klađenjem na eSports uz WebMoney, igrači trebaju samo učitati sredstva na svoj WebMoney račun prije nego što ih mogu poslati na svoje račune za klađenje. Iako WebMoney možda nije najveći e-novčanik, raste interes velikog broja kladioničara na eSport.

Poredak najboljih eSport kladionica s WebMoney
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O WebMoney Esports klađenju

WebMoney Transfer osnovao je 1998. WM Transfer Ltd. WebMoney je otvorio svoje prve urede u Moskvi, Rusija, kao operativac glavne tvrtke. U početku je ova usluga plaćanja bila postavljena za ruske klijente koji su u to vrijeme trebali praktično rješenje za prijenos novca putem interneta. I trenutno je među najuglednijim načinima plaćanja u zemlji.

Iako ovo usluga plaćanja stvorena za pružanje usluga klijentima iz istočne Europe, uglavnom Rusije, trenutno opslužuje globalnu klijentelu s uredima u mnogim zemljama. WebMoney je dostupan u više od 90 zemalja s više od 40 milijuna korisnika širom svijeta.

Kao što ime sugerira, WebMoney je prvenstveno opcija plaćanja putem interneta koja služi raznim financijskim transakcijama, uključujući posuđivanje novca, mjenjačnice i online klađenje. Osim toga, tvrtka je predstavila razne proizvode, među kojima su ključni kartično plaćanje i online rješenja za e-novčanik.

Je li WebMoney popularan?

Kao što je već spomenuto, WebMoney služi globalnoj klijenteli. Iako se primarno koristi u europskim zemljama, velik dio njegovih korisnika jest iz Rusije i euroazijskih zemalja. Što se tiče demografije klijenata, WebMoney je posebno popularan među mladima, a znatan ih broj koristi za klađenje na eSport.

Kako uplatiti depozit putem WebMoneya

Polaganje sredstava na internetska mjesta za klađenje na eSport s WebMoneyem trebao bi biti jednostavan kao ABC. U svojoj srži, očito je da ova usluga plaćanja ozbiljno shvaća praktičnost, a polaganje novca na vaš račun online kladionice trebalo bi biti jednostavno.

Evo nekoliko koraka koje trebate slijediti dok uplaćujete depozit putem WebMoneya:

 • Korak 1: Pronađite prikladnu WebMoney online kladionicu, kreirajte račun kod kladioničara i prijavite se. Odatle idite ravno u bankovni odjeljak i odaberite WebMoney način uplate među dostupnim opcijama.
 • Korak 2: Nakon što locirate WebMoney ikonu i kliknete na nju, automatski ćete biti preusmjereni da navedete detalje plaćanja, uglavnom iznos depozita, i odmah nakon toga nastavite s prijavom na svoj WebMoney račun. Proces prijave sličan je ostalim e-novčanicima, budući da igrači moraju unijeti vjerodajnice svog računa (e-pošta i lozinka) i 12-dnevni WebMoney ID broj.
 • Korak 3: Ako imate dovoljno sredstava na svom WebMoney računu za pokriće iznosa depozita, ono što preostaje je potvrditi uplatu. Nakon uspješne potvrde, bit ćete preusmjereni na stranicu kladionice, a novi saldo bi se trebao odraziti.

Korištenje WebMoneya u online kladionicama

Što se tiče uplate depozita, ovaj e-novčanik korisnicima omogućuje učitavanje sredstava izravno sa svojih bankovnih računa. Što se tiče dnevnih ograničenja depozita, uvijek je bitno proći kroz uvjete i odredbe kladioničara, s obzirom na to da su ograničenja obično jedinstvena za svaku kladionicu.

Kako izvršiti povlačenje putem WebMoneya

Dok se kladite na svoje omiljene eSports događaje, možda ćete imati sreće i zaraditi nešto novca nakon što napravite točna predviđanja. Kada razmišljate o povlačenju, unovčavanje dobitaka bi trebalo biti jednako jednostavno kao i uplata, samo što se sve događa u 'suprotnom' smjeru.

Ako na svom računu za sportsko klađenje imate nešto novca koji želite dobiti u svojim rukama, proces isplate trebao bi trajati između 3 i 7 dana. Evo nekoliko koraka koje trebate slijediti kako biste povukli sredstva na svoj WebMoney račun:

 • Prijavite se na svoj račun za sportsko klađenje
 • Posjetite dio kladioničarskog bankarstva i kliknite na "isplati"
 • Odaberite WebMoney s popisa ponuđenih opcija
 • Unesite iznos za podizanje
 • Dovršite transakciju
 • Sredstva će odmah biti skinuta s vašeg računa, ali može proći nekoliko dana, obično između tri i sedam, da stignu na vaš WebMoney račun.

Osim točaka navedenih u postupku, trebali biste provjeriti i stvari poput naknada za povlačenje i vremena čekanja. Osim naknada kasina, WebMoney naplaćuje standardnu proviziju od 0,8% na sve transakcije. Što se tiče pristupačnosti, WebMoney dopušta mobilna povlačenja, uglavnom pomoću njihove mobilne aplikacije, "Keeper Mobile", koja se može preuzeti iz velikih trgovina aplikacijama.

Za i protiv WebMoneya

Postoji mnogo pogodnosti za kladioničare koji koriste WebMoney za financiranje svojih kladioničarskih pothvata, iako uz nekoliko nedostataka.

Pros

 • Nudi superiorne brzine transakcija – Trenutačne uplate i brza isplata
 • Podržava više valuta
 • Nudi vrhunske razine sigurnosti koristeći tri razine provjere autentičnosti
 • Uživa u globalnoj pokrivenosti

Protiv

 • Sve transakcije podliježu stalnom postotku naknade
 • Trenutačno ima nekih geografskih ograničenja zbog trenutnog sukoba između Rusije i Ukrajine

WebMoney je bez sumnje održiva opcija za kladioničare. Osim toga, ova usluga plaćanja je zgodna za ruske igrače i korisnike u susjednim zemljama.

Proces otvaranja WebMoney računa

Proces otvaranja WebMoney računa više-manje je sličan onom koji slijedi prilikom prijave na većinu e-novčanika. Za početak, korisnici samo trebaju posjetiti službenu web stranicu WebMoneya i kliknuti na opciju za otvaranje novog računa.

Nakon klika na upit "otvori novi račun", od korisnika se očekuje da popune svoje podatke u propisana polja – ime, adresu, e-mail i broj telefona. Za naknadne prijave možete koristiti e-mail ili broj telefona. Međutim, WebMoney daje svakom korisniku jedinstveni 12-znamenkasti identifikacijski broj (WMID) pri svakoj uspješnoj prijavi.

Proces prijave može se sažeti u sljedeće ključne korake:

 • Kliknite na prijavu
 • Unesi broj telefona
 • Unesite osobne podatke
 • Postavi lozinku
 • Potvrda e-pošte

WebMoney djeluje kao posrednik između računa početnog financiranja i kladionice. Iako većina ljudi koristi svoje banke za financiranje WebMoney računa, postoje brojni načini primanja sredstava, uključujući novac od korisnika WebMoneya.

Također, ovaj način plaćanja omogućuje uplatu gotovine iz poznatih prodajnih mjesta, iako je ova opcija dostupna uglavnom u Rusiji ili zemljama u kojima je usluga uspostavljena. Međutim, vrijedno je napomenuti da samo osobe starije od 12 godina smiju otvoriti račun.

WebMoney opcije korisničke podrške

WebMoney ima istaknuti odjel korisničke podrške, iako to možda nije jedna od njegovih najjačih strana. Općenito, korisnici mogu doći do odjela za podršku koristeći dvije glavne opcije, telefon i e-poštu. Za tehničku podršku, korisnici mogu pristupiti timu za podršku putem telefona.

Također je vrijedno napomenuti da korisnici mogu dobiti pomoć putem support.wmtransfer.com i poslati kartu ovisno o vrsti podrške koja im je potrebna - financijska, tehnička, službeni zahtjevi, društvene mreže i press centar. Većinom WebMoney podrška odgovara na upite i rješava probleme promptno.

Ukratko, ovdje su neki od dostupnih podataka za kontakt koje nudi WebMoney:

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak