Poredak najboljih eSport kladionica s Q Card

Qcard Mastercard je uzbudljiv proizvod s Novog Zelanda. Kombinira karticu za beskamatno plaćanje kod odabranih trgovaca na Novom Zelandu s Mastercard karticom. To ima očite prednosti za pojedince koji uživaju u puntu na eSport kladionici. Qcard Mastercards pruža uobičajenu dostupnost, sigurnost i praktičnost Mastercard kartice.

O QcarduKako napraviti depozit s QcardomKako napraviti povlačenje s Qcard-omZa i protiv QcardaOpcije korisničke podrške za Qcard
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Qcard Metoda depozita omogućuje jednostavan online pristup na podatke o plaćanju na web stranici i u aplikaciji. Korisnička podrška je također pravovremena, a kupci će biti iznenađeni svestranošću kartice. Također korisnicima pruža nagrade i promocije. Međutim, neka ključna ograničenja i naknade vrijede za karticu pa pogledajmo opciju plaćanja Qcard.

O Qcardu

Qcard je osnovana na Novom Zelandu i ranije je bila u vlasništvu Fisher & Paykel Finance Ltd. Kartica je započela kao način na koji kupci kupuju robu od trgovaca i kasnije je vraćaju.

Razdoblje bez kamate omogućilo je korisnicima da izvrše jeftinije plaćanje Qcardom prije daljnjih promjena kamata. Australska tvrtka FlexiGroup preuzela je tvrtku 2015. godine, a tvrtka je nastavila s poslovnim modelom tvrtke.

Kupci mogu koristiti QMastercard proizvod kao i bilo koju drugu Mastercard karticu. Može se koristiti za online kupnju i depozite kod trgovaca ili Qcard Stranica za klađenje na eSport po izboru. Kartica se također može koristiti kod odabranih trgovaca na Novom Zelandu. Kupci mogu kupiti u bilo kojoj trgovini koju žele u zemlji i iskoristiti beskamatno razdoblje. Kartica se može koristiti na bankomatima i Mastercard prodavačima u inozemstvu.

Korisnici mogu plaćati izravnim terećenjem, Bpayom i automatskim plaćanjem s online platforme. Čekom se također može isplatiti račun. Međutim, može potrajati pet dana da se očisti.

Kako napraviti depozit s Qcardom

Uplata na Qcard eSport kladionici zahtijeva nekoliko jednostavnih koraka. Prvo, morate dobiti Qcard kako biste izvršili depozit. To se može primijeniti putem web stranice ili kod odabranih prodavača.

Polaganje na web-mjesto eSporta počinje odlaskom na web-mjesto za klađenje Qcard eSport i odlaskom na stranicu banke ili blagajne. Zatim odaberite Mastercard među opcijama depozita. Bolji će biti upućeni da dodaju iznos depozita.

Sljedeći korak je odgovoriti na neka sigurnosna pitanja poput imena na kartici i broja kartice. Pojedinci mogu dodati datum isteka i CVC kod na poleđini kartice.

Odredite iznos za uplatu na Qcard. Odgovorite na druga sigurnosna pitanja kao što su ime na kreditnoj kartici, broj kartice, datum isteka i CVC kod kartice. Imajte na umu da će također postojati minimalni i depozitni limit. To će ovisiti o svakoj Qcard web stranici za eSports klađenje. Također se primjenjuju naknade.

Kako napraviti povlačenje s Qcard-om

Pobjeda na web-mjestu za eSport znači da je vrijeme za povlačenje. Online kasina često koriste Mastercard, ali ne sve. Igrač se kreće do odjeljka blagajne ili banke na web-stranici i odabire Mastercard kao a

Qcard način plaćanja. Online kasina obično traže podatke o prednjoj i stražnjoj strani kreditne kartice kao što su depoziti. Isplata mora biti potvrđena u online kasinu, što može potrajati nekoliko dana ili više.

Obratite se podršci za više informacija o zahtjevima za isplatu u kasinu. Također postoje minimalni i maksimalni limiti za povlačenje iz online kasina. Također je lako povući na mobitelu odlaskom u online kasino i povlačenjem iz relevantnog odjeljka. To se može dovršiti na desktop verziji web-mjesta ili korištenjem aplikacije i odlaskom na stranicu za povlačenje.

Za i protiv Qcarda

Pros

 • Nabavite Mastercard za depozite i isplate na eSports kladionicama
 • Primite proizvode unaprijed bez naknade i plaćajte bez kamate tijekom tri mjeseca kod odabranih prodavača
 • Siguran i siguran način za uplatu eSports web stranica
 • Kupujte u trgovinama diljem svijeta i podižite na bankomatima u inozemstvu

Protiv

 • Visoke kamate
 • Neke kupnje na kraju budu skuplje od izvorne cijene kada se dodaju kamate
 • Trgovci na malo nude tromjesečne beskamatne ponude za proizvode kao što su namirnice koje promiču lošu potrošnju
 • Iscrpne naknade

Opcije korisničke podrške za Qcard

Qcard ima sigurnu i šifriranu platformu za plaćanje Qcardom. Također ima dosta korisničke podrške. Korisnička služba je primjerena, a korisnička podrška dostupna je na Novom Zelandu i inozemstvu. Služba za korisnike je više nego dovoljna da osigura da se upiti mogu shvatiti ozbiljno. Evo još nekih detalja;

 • Telefon trgovca: 0800 22 22 55
 • Telefon za korisnike: 0800 119 100
 • Kupci u inozemstvu: +64 9 580 7399

Pisanje je također još jedna metoda za slanje korespondencije.

Columbus Financial Services Ltd – Tim za rješavanje sporova Privatna torba 94013 Auckland 2241

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak