Poredak najboljih eSport kladionica s Neosurf

Više od 20.000 web stranica diljem svijeta koristi Neosurf kao način plaćanja. Također možete uplatiti sredstva uz Neosurf na nekoliko cijenjenih stranica za esport klađenje koje su dostupne na mobilnim aplikacijama. Za razliku od drugih načina plaćanja, Neosurfovi depoziti su trenutni, tako da možete dodati novac na svoje račune za klađenje i odmah igrati svoje omiljene esportove.

Proveli smo opsežno istraživanje tržišta kako bismo vam predstavili našu listu deset najboljih Neosurf kladionica u 2022. Na ovoj stranici možete pristupiti svim informacijama koje su vam potrebne za početak. Odmah otkrijte koje stranice prihvaćaju Neosurf plaćanja za vaše oklade i kako možete uplatiti depozite pomoću njih. Čak ćete naučiti kako stvoriti račun s Neosurfom.

Poredak najboljih eSport kladionica s Neosurf
O NeosurfuKako napraviti depozit kod NeosurfaKako izvršiti isplatu uz NeosurfZa i protiv NeosurfaProces otvaranja Neosurf računaOpcije korisničke podrške Neosurfa
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Neosurfu

Neosurf je alternativni način plaćanja na e-novčanike koje je 2004. godine u Francuskoj prvi lansirao Nicolas Saubie. Cilj je bio učiniti internetsko plaćanje što jednostavnijim za sve, uključujući i one bez kreditne kartice ili bankovnog računa. Danas možete kupiti prepaid Neocash bonove u gotovini za korištenje putem interneta.

Metoda depozita dostupna je u približno 40 zemalja a posebno je popularan u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Kanadi, Austriji, Španjolskoj, Italiji, Belgiji, Njemačkoj, Australiji, Nizozemskoj i Poljskoj. Nedavno je postao dostupan i u Africi. Više od 350.000 kupaca vjeruje ovoj renomiranoj prepaid kartici za kupovinu u online trgovinama i web stranicama za igre i zabavu.

Brojne kladionice nude Neosurf kao opciju plaćanja u odjeljku esports. Prije obavljanja transakcije s web-mjesto za esport, morate kupiti prepaid vaučer kartice u podržanim prodajnim mjestima. Ostale opcije plaćanja od strane Neosurfa uključuju Neosurf kartice i MyNeosurf online račune. Oba se mogu napuniti novcem i koristiti za online svrhe. Ovisno o vašoj zemlji, može se primijeniti naknada prema trenutnom tečaju.

Kako napraviti depozit kod Neosurfa

Uplata novca na Neosurf kladionicu je besplatna. Prvo, imajte Neosurf vaučer ili MyNeosurf s dovoljno sredstava. Zatim slijedite ove smjernice:

 1. Prijavite se na svoj kladioničarski račun
 2. Idite na bankovnu stranicu i odaberite Neosurf
 3. Bit ćete preusmjereni na novu stranicu Neosurfa
 4. Unesite iznos za uplatu
 5. Slijedite upute i unesite unaprijed plaćeni Neosurf kod
 6. Potvrdite i kliknite na 'Pošalji

Sredstva bi se trebala odmah prikazati na vašem esport računu.

Korištenje Neosurfa u online kladionicama

Neosurf pruža visoku razinu sigurnosti za vaše osobne i financijske podatke. Budući da nije povezan s bankovnim računom, dobra je opcija za igrače koji vole anonimnost. Budući da je plaćanje dizajnirano za mobilnu upotrebu, možete mu pristupiti s bilo kojeg mjesta kada igrate esport na svojim pametnim telefonima.

Kada plaćate putem web-mjesta za klađenje Neosurf in esports, svakako odaberite vrijednost kartice koja će odgovarati iznosu vašeg depozita. Prepaid bonovi dolaze u apoenima od 10, 15, 20, 50 i 100 USD. Svaki vaučer ima jedinstveni 10-znamenkasti PIN kod koji morate unijeti u gore navedenim koracima. Uz MyNeosurf možete iskoristiti više vaučera za klađenje na esport. Korištenje Neosurfa za sportsko klađenje trebalo bi vam olakšati život jer nema potrebe za pamćenjem broja kreditne/debitne kartice.

Kako izvršiti isplatu uz Neosurf

Najznačajniji nedostatak unaprijed plaćenog načina plaćanja je njegova nemogućnost da olakša isplate na stranicama za klađenje na esports. Ljubitelji Neosurfa moraju pronaći druge opcije za isplatu novca jer nijedna od dostupnih usluga Neosurfa nije prikladna za to. E-novčanici su neke od najpopularnijih alternativa, npr. Neteller, Skrill i PayPal.

S elektroničkim novčanikom možda ćete ga morati povezati s bankovnim računom ili karticom. Nevjerojatno je siguran, s manjim rizikom od online prijevare od kreditnih kartica. Izravna bankovna žica još je jedna održiva opcija, iako nije prikladna za kockare koji žele zadržati svoj internetski identitet skrivenim. Osim toga, te transakcije mogu biti spore, a njihova obrada traje od 3 do 7 radnih dana.

Druge popularne opcije povlačenja su kreditne kartice industrijskih divova kao što su MasterCard, Visa, Amex i Maestro. Iako ove kartice ne nude anonimnost, možete računati na njihovu vrhunsku sigurnost na blagajni. Transakcije kreditnom karticom još su sigurnije kada igrate kod renomirane online kladionice.

Nije lako kompromitirati podatke o kartici ako odaberete licencirano mjesto. Kanadski igrači bit će zadovoljni saznanjem da mnoge Neosurf kladionice nude Interac za isplate. Ova metoda je izravno povezana s bankovnim računom i pruža siguran i brz pristupnik plaćanja.

Za i protiv Neosurfa

Kao i svaka metoda online depozita, Neosurf ima i prednosti i nedostatke.

Pros

 • Trenutni depoziti na esport stranicama
 • Omogućuje provjeru stanja na mreži
 • Nisu potrebna prethodna odobrenja banke
 • Čuva osobne podatke povjerljivim
 • Vaučeri se mogu kupiti gotovinom

Protiv

 • Ne podržava isplate od kladionica
 • Možda nije prikladno za high rollere zbog malih iznosa vaučera

Proces otvaranja Neosurf računa

Možete se prijaviti za Neosurf račun online posjetom myNeosurf.com. Od vas će se tražiti ove vjerodajnice kada kliknete gumb "Izradi račun":

 • Email adresa
 • Puno ime
 • Datum rođenja
 • Zaporka

Trebali biste biti gotovi u roku od jedne minute, nakon čega ćete primiti e-poruku s vezom za aktivaciju. Nakon aktivacije računa možete dodati svoj telefonski broj, trenutnu adresu i prihvatiti uvjete i odredbe. Iako Neosurf ne zahtijeva provjeru identiteta, vaš će račun biti ograničen ako preskočite neke osobne podatke.

Kako biste izbjegli zastoje, podnesite dokaz o identitetu i prebivalištu Neosurf timu za podršku. Uzmite u obzir službenu osobnu iskaznicu s fotografijom, putovnicu ili vozačku dozvolu kao dokaz identiteta i račun za komunalne usluge ili bankovni izvod da dokažete svoju adresu. Većina ovih dokumenata zahtijeva da ste navršili minimalnu zakonsku dob u svojoj zemlji. U tom slučaju, myNeosurf račun možda neće biti dostupan maloljetnicima. No bankovni račun nije obavezan za otvaranje Neosurf računa.

Uvijek vodite računa o Neosurf vaučerima jer je to kao papirnati novac. Kada ga jednom izgubite, nema načina da ga zamijenite. Ali možete fotografirati PIN kod vaučera i spremiti ga za kasniju upotrebu. Međutim, online novčanik vam može pomoći u praćenju stanja.

Opcije korisničke podrške Neosurfa

Postoje novčani razlozi da se obratite podršci za Neosurf. Možda je vaše plaćanje odgođeno ili imate spor. Za sva pitanja koja se pojave, ključno je kontaktirati partnersku stranicu kao internetska stranica za esport samo da budem siguran. Neosurf tim za podršku posvećen je rješavanju problema korisnika. Nude sljedeće mogućnosti komunikacije:

 • Stranica s čestim pitanjima
 • Web obrazac
 • E-mail
 • Chat uživo

Web obrazac je mjesto gdje možete unijeti određena pitanja na koja opći odjeljak s čestim pitanjima ne može odgovoriti. Ovdje ćete ispuniti svoju adresu e-pošte i telefonski broj, koji će se koristiti za odgovor. Ako ste zainteresirani za izravan razgovor s online agentom, upotrijebite okvir za razgovor u donjem desnom kutu na službenoj stranici. Budući da je Neosurf globalni način plaćanja, stranica je dostupna na različitim jezicima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak