Poredak najboljih eSport kladionica s Maestro

Maestro je debitna kartica u vlasništvu i kojom upravlja Mastercard i prihvaćena je globalno u mnogim zemljama. Vrlo je popularan na stranicama za online esport klađenje i smatra se sigurnim zbog korištenja tehnologija za šifriranje.

Prednosti korištenja ove kartice su što se može koristiti u različitim zemljama, može se koristiti u različitim trgovinama, a korisnik neće morati nositi gotovinu niti držati novac u novčaniku. Također se može koristiti za internetske transakcije ili za podizanje gotovine s bankomata.

Poredak najboljih eSport kladionica s Maestro
O MaestruKako napraviti depozit kod MaestraKako izvršiti isplatu uz MaestroZa i protivPostupak otvaranja Maestro računaMaestro opcije korisničke podrške
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Maestru

Maestro je a glavni način plaćanja za online kao i izvanmrežne transakcije. Bio je popularan zbog svoje podrške, jednostavnosti korištenja i dostupnosti na raznim kanalima.

Kartica je popularna opcija digitalnog plaćanja koju ljudi koriste prilikom obavljanja transakcija u rasponu od različitih namjena. Koristi se za sve, od kupovine namirnica, preko internetske kupnje i, u nekim zemljama, za javni prijevoz. Također se intenzivno koristi na internetske web stranice za esport.

Mastercard Maestro je robna marka debitnih i prepaid kartica kojom Mastercard upravlja od 1991. Ove kartice se dobivaju od partnerskih banaka i povezane su s bankovnim računom vlasnika kartice, dok prepaid kartice ne zahtijevaju bankovni račun za rad.

Maestro je prihvaćen na oko petnaest milijuna POS terminala u 93 zemlje.

Prema nedavnoj najavi, Maestro će se postupno povući iz Europe počevši od 1. srpnja 2023. Banke i drugi izdavatelji kartica u Europi morat će zamijeniti kartice koje su istekle ili su izgubljene alternativnim debitnim karticama kao što su Visa Debit ili Debit Mastercard.

Maestro je dostupan uz opciju plaćanja u mnogim online kladionicama, jer se njime mogu financirati njihovi računi. Popularna je zbog jednostavnosti korištenja koju nudi i koristi se u mnogim zemljama svijeta.

Kako napraviti depozit kod Maestra

Maestro je način plaćanja koji ljudima omogućuje korištenje debitnih kartica za plaćanje artikala u samo tri jednostavna koraka. Za početak, vlasnik kartice mora unijeti broj svoje kartice. Zatim se od njih traži PIN. Nakon što unesu ova dva podatka, mogu kupiti artikle ili financirati svoje račune.

Korištenje Maestra s internetskim kladionicama

Korisnici koji se žele kladiti mogu to učiniti preuzimanjem aplikacije ili korištenjem web preglednika na svom telefonu ili računalu.

Obično je jednostavno koristiti Maestro za financiranje računa na web-mjestu za klađenje na esport. To je jednostavan proces i uopće ne oduzima puno vremena. Nakon što je proces dovršen, nećete morati ponovno unositi svoje podatke jer će ih kladionica pohraniti za budućnost.

Sve što trebate učiniti je odlučiti koliko ćete uplatiti i zatim poslati svoj sigurnosni kod kako biste dovršili transakciju.

Postoje 3 faze u ovoj metodi depozita kako slijedi:

 1. Prvi korak je da se prijavite na stranicu Kladionice i odete na 'Moj račun' ili odjeljak sličnog naziva.
 2. Zatim odaberite opciju depozita i vidjet ćete dostupne opcije plaćanja. Odaberite opciju debitne kartice.
 3. Treći korak je unos podataka o Maestro kartici nakon odabira opcije za dodavanje nove kartice. Stranica kladionice će sigurno čuvati podatke o vašoj kartici dok ih ne izbrišete.

Internetske kladionice obično prikazuju minimalna i maksimalna ograničenja depozita i vrijeme obrade. Ako ne, to će biti spomenuto u njihovim uvjetima i odredbama.

Kako izvršiti isplatu uz Maestro

Isplata je također jednostavna i ne oduzima puno vremena. Najprije se prijavite na svoj račun na stranici kladionice i odaberite opciju za isplatu koju možete pronaći u odjeljku za bankarstvo.

Budući da će podaci o vašoj kartici biti spremljeni, možete odabrati karticu, a zatim je potvrditi kada se od vas zatraži da provjerite podatke o kartici. Zatim navedite iznos za isplatu i zatim unesite svoju lozinku i kliknite na povlačenje i to je sve.

Vrijeme isplate traje do 5 dana i varira ovisno o kladionici. Sve dok imate spremljene podatke o valjanoj kreditnoj kartici, proces će biti brz i lak. Isplata se može izvršiti i putem mobilne aplikacije.

Za i protiv

Prednosti korištenja Maestra kao načina plaćanja za online kladionice su prilično brojne.

Pros

 • To je vrlo siguran i jednostavan način za obavljanje transakcija.
 • Uštedite vrijeme jer ne morate unositi podatke o kartici svaki put kada naručite.
 • Mnoge banke nude ovu uslugu, što znači da sve što trebate je vaša kartica i pin broj za obavljanje transakcije.
 • Ne postoji ograničenje koliko novca možete podići sa svog računa koristeći ovaj način prijenosa sredstava.
 • Osvojite bodove za korištenje svoje Maestro kartice.
 • Možete izvršiti transakciju s bilo kojeg telefona ili prijenosnog računala s internetskom vezom

Protiv

 • Plaćanje Maestrom moglo bi biti skuplje od nekih drugih načina plaćanja.
 • Možda će biti malo teško dobiti povrat novca od kladionice koja koristi Maestro sustav.
 • Maestro sustav je ponekad spor.
 • Neke online kladionice ne prihvaćaju Maestro.

Postupak otvaranja Maestro računa

Kako postaviti račun

Postavljanje računa kod Maestra je iznenađujuće jednostavno. Prvi korak je posjetiti web stranicu i kliknuti na gumb "registriraj se". Zatim ćete odabrati svoju zemlju prebivališta, unijeti svoju adresu e-pošte i stvoriti lozinku.

Nakon što kliknete na "Dalje", od vas će se tražiti da unesete svoje ime, telefonski broj, datum rođenja i odgovor na sigurnosno pitanje. Posljednji korak je unos nekih osobnih podataka koji se ne mogu mijenjati nakon što su postavljeni.

Maestro račun ne možete otvoriti bez bankovnog računa. Za korištenje Maestro kartice potrebno je imati bankovni račun.

Ograničenja posjedovanja Maestro računa su da možete imati najviše jedan Maestro račun i može se koristiti samo u određenim zemljama. Osim toga, Maestro ne prihvaćaju svi trgovci.

Postoje ograničenja u pogledu učestalosti prijenosa između bankovnih računa i ograničenja iznosa koji se može prenijeti, kao i koliko se terećenja ili isplata može izvršiti u jednom danu.

Maestro opcije korisničke podrške

Maestro pruža korisničku podršku na različite načine, kako slijedi:

 • Telefonski broj - SAD: 1.800.MasterCard (1.800.627.8372)
 • Međunarodni: +1-636-722-7111
 • Email adresa: Potrošač_Inquiries@mastercard.com
 • Telefonska podrška širom svijeta: Razlikuje se u zavisnosti od zemlje.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak