Poredak najboljih eSport kladionica s Klarna

Esportsko klađenje zauzelo je svijet kockanja i Europa nije iznimka. Jedan od bitnih čimbenika koje kockari traže prije nego što se registriraju za online kladioničara je jednostavnost opcija plaćanja na eSportu. Oni koji žive u švicarskim, austrijskim i njemačkim zemljama već znaju za Klarlu, koja se povezuje sa Sofortom.

Mnoge eSports kladionice iz ove regije nude mogućnost korištenja ovog načina plaćanja za depozite i isplate. Možda je relativno novo na područjima koja ne govore njemački, poput Sjedinjenih Država. Kao takav, ovaj će članak pružiti izvrstan uvod u Klarnu i prednosti korištenja iste kao opcije plaćanja za eSports klađenje.

Poredak najboljih eSport kladionica s Klarna
O KlarniKako napraviti depozit kod KlarneKako napraviti povlačenje s KlarnomZa i protiv u KlarniProces otvaranja računa KlarnaOpcije korisničke podrške Klarna
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Klarni

Klarna je osnovana godine Stockholm, Švedska 2005. godine od strane fintech tvrtke Klarna Bank AB. U početku je tvrtka poslovala u Švedskoj, ali se brzo proširila na Dansku, Finsku i Norvešku. Spojila se sa Sofort Überweisungom, njemačkim rješenjem za instant bankarstvo, 2014. Danas je Klarna Grupa dostupna i u Belgiji, Švicarskoj, Ujedinjenom Kraljevstvu, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Italiji, Nizozemskoj, Poljskoj, Španjolskoj, Francuskoj i Austriji.

Posljednjih godina Klarna je kupila razne tvrtke za kreiranje specijaliziranih financijskih proizvoda i usluga. Sva njegova rješenja plaćanja su orijentirana na potrošače, sigurna i prikladna. Kao jedan od najistaknutijih financijskih davatelja u Europi, Klarna Grupa ima 60 milijuna korisnika. Do 2015. tvrtka je proširila svoje korijene u SAD. Nadalje, Klarna je sada dostupna na širokom rasponu web-baziranih platformi za esport klađenje, što je važan razvoj za ljubitelje kockanja.

Je li Klarna popularna?

Klarna pruža financijske usluge za internetske trgovine, trenutni izravni bankovni prijenos, mjesečne rate i opcije dostave nakon kupnje. Široko se koristi kao a metoda depozita za klađenje na esport. Za razliku od e-novčanika i mobilnog plaćanja, Klarna kombinira brzinu internetskog bankarstva s privlačnošću kreditnih kartica, dajući najbolje od oba svijeta. Ako se korisnik želi kladiti na eSports, ali nema dovoljno gotovine, još uvijek može uplatiti depozit i platiti ostatak kasnije.

Kako napraviti depozit kod Klarne

Uz Klarnu, esports kladionici prenose novac izravno iz svoje banke na svoje račune za klađenje. Korisnici banke ne trebaju poseban račun Klarna; portal za internetsko bankarstvo može biti dovoljan uz stabilnu internetsku vezu. Metoda depozita bit će uspješna sve dok web stranica za esport klađenje ima račun kod Klarne.

Obrada tradicionalnih izravnih bankovnih prijenosa traje nekoliko sati, a ponekad i tri radna dana. Srećom, Klarna surađuje s bankama kako bi transakcije bile trenutne. Na primjer, sve njemačke banke koje podržavaju Sofort olakšavaju trenutne prijenose u stvarnom vremenu.

Svi depoziti putem Klarne su trenutni bez dodatnih troškova. No korisnici bi trebali potvrditi kod svojih banaka postoje li primjenjive naknade i tečajevi valuta. Međutim, kladionica će platiti fiksnu naknadu od 0,30 USD i varijabilnu naknadu do 5,99%. Ne postoji ograničenje za transakcije putem Klarne, ali svaka stranica za klađenje ima svoja ograničenja depozita. Metoda depozita savršena je za kladitelje eSporta koji su uvijek u pokretu jer je podržavaju svi mobilni operativni sustavi.

Korištenje Klarne u online kladionicama

 1. Otvorite račun na Klarna web-mjestu za esports klađenje
 2. Posjetite stranicu blagajne, a zatim odjeljak za polog
 3. Pronađite Klarnu i označite da biste odabrali
 4. Odaberite način plaćanja, npr. Platite sada za uplatu kreditnom/debitnom karticom
 5. Unesite iznos za uplatu
 6. Odaberite državu prebivališta i određenu banku
 7. Navedite podatke za prijavu koje je dostavila banka (broj računa, PIN i lozinka)
 8. Potvrdite transakciju OTP-om ili TAN-om (poslano kao tekstualna poruka ili e-mail)

Nakon uspješnog depozita, stranica pamti detalje tako da ih igrač sljedeći put neće morati unositi.

Kako napraviti povlačenje s Klarnom

Igrači mogu podići dobitke putem Klarne, ali trebaju pričekati nekoliko radnih dana da novac stigne na njihove bankovne račune. Način plaćanja korisnicima omogućuje podizanje koliko god žele. Mobilne isplate su nevjerojatno sigurne i praktične. Za isplatu sredstava s računa za klađenje, igrači trebaju slijediti sljedeće korake.

 1. Otvorite stranicu blagajne
 2. Zatražite isplatu iz dostupnih dobitaka
 3. Potražite Klarnu i odaberite je
 4. U skočnom prozoru unesite podatke računa Klarna
 5. Navedite dokumente za potvrdu ako se to zatraži
 6. Pričekajte da stranica za klađenje eSports obradi uplatu

Isplate s Klarnom imaju nulte naknade za obradu, ali neke web stranice za klađenje na esport može igračima naplatiti malu naknadu.

Za i protiv u Klarni

Brojne značajke Klarne čine klađenje na eSport lakšim. Ovaj odjeljak govori o prednostima i nedostacima ovog načina plaćanja u odnosu na kockanje.

Pros

 • Omogućuje korisnicima obavljanje transakcija s bankom, e-novčanicima i drugim davateljima usluga online plaćanja
 • Visoko šifriran protiv cyber napada
 • Povijest transakcija klađenja ne pojavljuje se na korisnikovom bankovnom izvodu
 • Swift depoziti za klađenje na eSport
 • Nudi mobilnu aplikaciju za praćenje transakcija klađenja
 • Neke kladionice nude posebne bonuse za korisnike Klarne

Protiv

 • Dostupno samo u 14 zemalja
 • Nema povrata za pogrešan zahtjev za plaćanje

Proces otvaranja računa Klarna

Osoba mora imati najmanje 18 godina da bi koristila ovu uslugu plaćanja. Postoje dva načina za otvaranje računa Klarna: preuzimanjem aplikacije ili posjetom službenoj web stranici Klarna. Oni koji nemaju bankovne račune u navedenim zemljama mogu otvoriti Klarna račun i povezati ga sa svojim PayPal novčanikom. Za korisnike PayPal-a dostupna je i opcija naknadnog plaćanja koja korisnicima omogućuje povrat kredita u četiri mjesečne rate.

Kako postaviti račun

 • Na web-mjestu ili aplikaciji Klarna kliknite gumb 'Kreiraj račun'
 • Navedite adresu e-pošte
 • Unesite kontrolni kod poslan putem e-pošte
 • Navedite broj telefona
 • Potvrdite račun SMS kodom
 • Navedite važeći ID, fizičku adresu i broj bankovnog računa
 • Potvrdite identitet pomoću VideoIdent ili KlarnaIdent
 • Odaberite dizajn kartice za korištenje s Klarna Bankom
 • Postavite PIN

Nakon davanja gore navedenih pojedinosti, račun je spreman za korištenje na web-mjestu za klađenje na esport online. Važno je napomenuti da Klarna prima samo eure. Ostale valute moraju se pretvoriti u EUR prije nego što se mogu koristiti. Financiranje računa je jednako jednostavno. Neki korisnici ga učitavaju s Google Pay, Apple, Pay i PayPal.

Ako korisnik podnese zahtjev za Klarna bankovnu karticu, ona stiže u roku od tjedan dana na njegovu naznačenu adresu. Ovo je obično Vida debitna kartica koja je prihvatljiva bilo gdje Visa posluje. Iako kartica ne dopušta podizanje novca na bankomatu, može se koristiti online. Klarna račun nudi evidenciju transakcija u stvarnom vremenu.

Opcije korisničke podrške Klarna

Klarnina podrška klijentima udaljena je nekoliko minuta sa:

 • Besplatni broj
 • Lokalni telefonski broj
 • Trenutna razmjena poruka u aplikaciji
 • Odjeljak FAQ

Lakše je doći do predstavnika kupaca radnim danima i radnim vremenom. Također mogu biti dostupni u određeno vrijeme vikendom. Aplikacija Klarna nudi korisničku podršku 24 sata dnevno.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak

Najnovije vijesti

Otkrijte skrivenu ispostavu Bukita Candija u Lubanji i kostima
2024-02-16

Otkrijte skrivenu ispostavu Bukita Candija u Lubanji i kostima

Bukit Candi skrivena je ispostava u Istočnoj Indiji, poznata po blagu i prikladnoj brzoj točki putovanja. U ovom ćemo vam vodiču pokazati kako locirati ovu ispostavu i što tamo možete očekivati.

Pobijediti srebrne bokobline: poboljšajte svoje igranje u Tears of the Kingdom
2024-02-15

Pobijediti srebrne bokobline: poboljšajte svoje igranje u Tears of the Kingdom

U igri Legenda o Zeldi: Suze kraljevstva (TOTK), igrači će se susresti s raznim neprijateljima, uključujući uobičajene Bokobline. Međutim, postoji rjeđa i opasnija varijanta poznata kao srebrni bokoblin.

Optimizirajte svoju kolekciju zlatnih značaka u Granblue Fantasyju: Ponovno povezivanje
2024-02-15

Optimizirajte svoju kolekciju zlatnih značaka u Granblue Fantasyju: Ponovno povezivanje

Ako želite prikupiti zlatne Dalia značke i ulaznice u Granblue Fantasy: Relink, evo najboljeg načina da to učinite.

Monopoly GO Golden Blitz događaj: Zaradite setove naljepnica i popunite albume
2024-02-15

Monopoly GO Golden Blitz događaj: Zaradite setove naljepnica i popunite albume

Golden Blitz Monopoly GO događaji savršena su prilika da zaradite nove setove naljepnica i popunite albume. Sljedeći Golden Blitz događaj u Monopoly GO održat će se od 15. veljače u 22:00 CT do 16. veljače u 4:00 CT.