Poredak najboljih eSport kladionica s Google Pay

Google Pay, prije Android Pay, platforma je digitalnog novčanika koja se koristi za online plaćanja. Također se može koristiti za osobno beskontaktno plaćanje putem Android mobilnih uređaja kao što su tableti, telefoni i pametni satovi.

Korisnici u Indiji i SAD-u također mogu koristiti iOS mobilne uređaje za plaćanje putem Google Paya. Međutim, takvi obično imaju ograničenu funkcionalnost.

Poredak najboljih eSport kladionica s Google Pay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerTomas NovakFact Checker

Google Pay prenosi podatke o kartici radi lakšeg beskontaktnog plaćanja pomoću tehnologije komunikacije bliskog polja (NFC). Usluga također podržava propusnice za ukrcaj, ključeve automobila, osobne iskaznice kampusa, ulaznice za kino, ulaznice za događaje, kartice trgovine, zdravstvene kartone, kartice vjernosti i kupone, između ostalog. Od 2021. Google Pay dostupan je u 42 različite zemlje.

O Google Payu

Google Pay je lansiran još 2015. godine na Google I/O-u pod Android Payom. Napravljen je kako bi nadopunio Google novčanik, koji je objavljen 2011. Tijekom tog vremena, Google Pay koristio je tehnologiju Softcard.

Usluga je bila kompatibilna s otprilike 70% svih Android uređaja, a više od 700.000 trgovaca prihvatilo ju je kao opciju plaćanja. A 8. siječnja 2018. Google je najavio da će se Google Wallet i Android Pay spojiti kako bi se stvorio Google Pay.

Google Pay usvojio je značajke dviju spojenih usluga i proširio platformu na plaćanja temeljena na webu. Rebranding je započeo 20. veljače 2018., kada je ažuriran dizajn aplikacije. Novi dizajn prikazao je popis obližnjih trgovina koje podržavaju usluge plaćanja, koji se može prilagoditi.

Google Pay također je pružio novi API, koji trgovci mogu dodati način plaćanja u aplikacije, web-mjesta i Google asistenta. Tada je usluga počela biti dostupna na stranicama za klađenje. Kako je popularnost Google Paya porasla na nove visine, sve više i više online kladioničara nastavilo ga je dodavati na svoje platforme. Trenutno je Google Pay najpopularniji u Sjedinjenim Državama i većem dijelu Europe.

Kako izvršiti depozit putem Google Paya

Relativno je jednostavno koristiti Google Pay za polaganje sredstava na web-lokaciju za klađenje na eSport. To ga čini idealna opcija plaćanja eSport za nove igrače koji možda ne žele ulaziti u komplicirane procese plaćanja drugih opcija depozita. Igrači moraju osigurati da web-mjesto za klađenje na eSport na kojem žele uplatiti sredstva prvo prihvaća plaćanja putem Google Paya.

Igrači mogu započeti proces depozita prijavom na web-lokaciju za klađenje prilagođenu Google Payu. Esports igrači koji su novi u svijetu online klađenja mogli bi započeti odabirom odgovarajuće kladionice.

Za to moraju osigurati da stranica pokriva događaje eSporta i druga tržišta klađenja za koja bi mogli biti zainteresirani. Proces registracije može se neznatno razlikovati među stranicama za klađenje, ali obično uključuje provjeru identiteta i podataka za kontakt.

Nakon prijave na stranicu za klađenje eSports, korisnici bi trebali prijeći na opcije depozita koje se nalaze na stranici za bankarstvo. Zatim mogu odabrati Google Pay među navedenim opcijama plaćanja. To će preusmjeriti korisnike na stranicu depozita Google Paya kako bi unijeli iznos koji žele uplatiti.

Zatim moraju odabrati jednu od platnih kartica koje su već povezane s Google Pay računom, s koje treba prenijeti iznos depozita. Sljedeći korak bit će potvrda plaćanja korištenjem sigurnosnih kodova poslanih na njihove uređaje.

Ograničenja depozita

Google Pay ima ograničenje od 2.000 USD za pojedinačne transakcije i ukupno ograničenje od 2.500 USD po danu. Igrači mogu napraviti do 15 depozita dnevno koristeći ovaj način depozita. Svi depoziti se obično obrađuju trenutno.

Kako izvršiti isplatu putem Google Paya

Trenutno se Google Pay uglavnom koristi kao način depozita i ne podržava isplate ni na jednoj stranici za klađenje. To znači da igrači eSporta mogu koristiti uslugu za uplatu, ali je koristiti za isplate. To ne bi trebalo predstavljati veliku zabrinutost nijednom kladioniku jer većina kladionica obično nudi širok izbor drugih opcija povlačenja.

Ljubitelji stoga samo trebaju odabrati alternativu koja im najviše odgovara. Prilikom odabira alternativnog načina plaćanja, igrači moraju uzeti u obzir vrijeme obrade isplate, cijenu povlačenja, jednostavnost korištenja i ograničenja povlačenja, među mnogim drugim čimbenicima. U idealnom slučaju, trebao bi ponuditi najviše pogodnosti i pogodnosti prema potrebama kupaca.

Vrijedi napomenuti da neke online kladionice navode Google Pay u svojim opcijama isplate. Igrači koji igraju na takvim platformama trebali bi biti svjesni činjenice da će se isplate slati na izvorni način plaćanja, obično na kreditne i debitne kartice, a ne na Google Pay.

Sve što je potrebno za isplatu je unijeti iznos za povlačenje i ostale potrebne podatke, a sredstva će brzo biti dostavljena na račun.

Sada kada Google Pay ne pruža usluge isplate u online kockarnicama, igrači moraju proći dužnu pažnju prilikom isplate. To znači da stvari poput vremena povlačenja, ograničenja i naknada ovise o odabranoj metodi.

Prednosti i nedostaci Google Paya

Pros

  • Jednostavan za korištenje: Google Pay jedan je od najjednostavnijih načina za uplatu depozita na web-lokaciju za klađenje na eSport. Proces traje samo nekoliko klikova.

  • Trenutna obrada plaćanja: depoziti napravljeni pomoću Google Paya obrađuju se trenutno. Igrači mogu učitati svoje stranice za kockanje u roku od nekoliko sekundi i nastaviti uživati u klađenju na svoje omiljene eSportove.

  • Siguran: Google Pay ima nevjerojatne sigurnosne značajke koje osiguravaju da korisnici ne brinu o hakiranju. Usluga također štiti korisničke podatke kako bi se osigurala privatnost.

  • Velikodušne nagrade za preporuke: Google Pay ima atraktivan program nagrađivanja koji nagrađuje postojeće igrače koji preporuče aplikaciju novim korisnicima.

Protiv

  • Ne podržava povlačenja: Igrači esporta prisiljeni su istraživati alternativne opcije povlačenja s obzirom na to da Google Pay podržava samo depozite.

  • Ograničena podrška za uređaje: Još jedan nedostatak Google Paya je taj što je ograničen samo na Android uređaje. Kada se koristi na drugim uređajima, značajke su ograničene.

Postupak otvaranja Google Pay računa

Korisnici moraju preuzeti i instalirati aplikaciju Google Pay na svoje Android pametne telefone kako bi pristupili uslugama plaćanja. Uređaji moraju biti pokrenuti na Lollipop 5.0 ili novijoj verziji Androida da bi podržali uslugu plaćanja.

Korisnici tada moraju otvoriti aplikaciju i slijediti prikazane upute. To obično uključuje prijavu na google račun i popunjavanje nekih pojedinosti o osobnim podacima, bankovnim podacima i korisničkim postavkama.

Korisnici tada moraju dodati debitnu ili kreditnu karticu stvorenom računu. Dodavanje kartice je jednostavno kao popunjavanje podataka o kartici, uključujući naziv kartice, broj, CVV i datum isteka. U većini slučajeva korisnici će također morati postaviti zaključavanje zaslona za aplikaciju, što pomaže u sigurnosti. Zaključavanje zaslona može biti PIN, uzorak, lozinka ili otisak prsta.

Međutim, ne podržava prepoznavanje lica, Knock to Unlock, Pametno otključavanje ili druge slične opcije. Korisnici tada mogu dodati dodatne načine plaćanja ako to žele i proces postavljanja računa će biti dovršen. Bitno je napomenuti da je Google Pay namijenjen samo korisnicima starijim od 13 godina.

Opcije korisničke podrške za Google Pay

  • Telefonski pozivi najpopularnija su metoda za kontaktiranje korisničke službe Google Paya. Korisnici mogu izravno razgovarati sa stručnjacima kako bi dobili pomoć za sve relevantne probleme. Telefonski brojevi službe za korisnike razlikuju se za različite zemlje i regije u kojima je usluga dostupna.

  • Druga alternativna opcija podrške je putem e-pošte. Korisnici mogu slati e-poruke s detaljnim opisima problema s kojima se mogu suočiti support-in@google.com. Google obično odgovara na e-poštu u roku od 72 sata.

  • Google Pay također ima centar za pomoć, web stranicu koja sadrži brojne resurse. Korisnici mogu pronaći relevantne informacije o usluzi na stranici, uključujući postupke za rješavanje najčešćih problema.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak