Poredak najboljih eSport kladionica s GiroPay

GiroPay web stranice za esport klađenje trenutno su popularnije nego ikada prije među njemačkim obožavateljima esporta. Ova metoda depozita je brza, sigurna i pristupačna. Što je više? Među fintech brendovima je s najvećim povjerenjem, opslužuje više od polovice njemačke populacije. Sve su to razlozi zbog kojih je GiroPay opcija plaćanja koju obožavaju obožavatelji eSporta.

Danas postoji mnogo njemačkih stranica za esport klađenje s GiroPayom. Neki nude fantastično iskustvo klađenja. Ali igrači bi trebali izbjegavati druge. Nasreću, stručnjaci su obavili sve teške poslove navodeći sve najbolje GiroPay stranice za klađenje. To je nakon rigoroznog procesa testiranja koji je analizirao aspekte kao što su licenciranje, tržišta i koeficijenti klađenja na esport, podrška, bonusi i još mnogo toga.

Poredak najboljih eSport kladionica s GiroPay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O GiroPayu

GiroPay je njemačka fintech tvrtka koja olakšava online plaćanja korištenjem PIN-a i TAN-a za online bankarstvo. Iako je tvrtka pokrenuta 2005., s radom je započela 2006. Poslovni model GiroPaya sličan je nizozemskom iDEAL-u ili kanadskom Interac Onlineu.

Osnivači GiroPaya su Deutsche Postbank, GAD, Fiducia IT i Star Finanz-Software Entwicklung und Vertriebs GmbH.

Danas je brend jedan od njemačkog najdominantnija rješenja za online plaćanje. Prema Wikipediji, GiroPay je 2008. obradio preko 3,2 milijuna prijenosa u ukupnom iznosu od 185 milijuna eura. Danas je GiroPay vodeći na tržištu koji opslužuje preko 45 milijuna korisnika, što je ekvivalent 54% stanovništva Njemačke.

Jedan od razloga uspjeha GiroPaya su njegovi partneri. Tvrtka surađuje s više od 1.500 banaka u Njemačkoj, što znači više od 60% svih njemačkih banaka. GiroPay korisnicima nudi brze, praktične i pristupačne prijenose novca. To je još jedan razlog zašto je omiljen među potrošačima (kupcima) i trgovcima (prodavcima).

Unatoč pandemiji, GiroPay nastavlja rasti. Godine 2021. tvrtka se spojila s još dva fintecha, paydirectt i Kwitt, kako bi postala New GiroPay. Ovo je potez za jačanje usluga online plaćanja koje se temelje na tekućem računu.

Kako napraviti depozit na GiroPay

Financiranje računa za esport klađenje pomoću GiroPaya prilično je jednostavno. Ali prije svega - njemački bankovni račun sa sredstvima je obavezan. Banka bi također trebala biti među financijskim institucijama koje su sklopile partnerstvo s GiroPayom. Igrači bi također trebali provjeriti je li stranica za klađenje udružila se s GiroPayom.

U prvom koraku, igrači bi se trebali registrirati na web-mjestu za klađenje na esport s GiroPayom ili se prijaviti na svoj račun za esport klađenje ako ga već imaju. Zatim idite na odjeljak za bankarstvo/blagajnu i odaberite opciju 'depozit'.

Drugi korak je odabir banke s popisa. Sustav preusmjerava na stranicu za prijavu pristupnika internetskog bankarstva banke. Unesite vjerodajnice za online bankarstvo, zatim iznos i dovršite transakciju. Napominjemo da većina banaka danas koristi dvofaktorsku autentifikaciju. Banka može tražiti od igrača da unesu jednokratni kod poslan na njihove telefonske brojeve. Također postoji minimalno i maksimalno ograničenje depozita koje postavljaju operateri klađenja na esport.

GiroPay depoziti su brzi. Očekujte da će se sredstva odmah odraziti na račun za esport klađenje. Ali sve ovisi o mjestu za klađenje - većina depozita obrađuje trenutačno, dok transakcija može potrajati nekoliko minuta. Jedna sjajna stvar kod GiroPaya je da nema naknada za depozit.

Kako izvršiti isplatu s GiroPay-om

Sav GiroPay web stranice za klađenje na esport na ovoj stranici upravljaju pouzdani operateri sportskog klađenja koji isplaćuju pobjednike. Ovo je za razliku od nekih beskrupuloznih stranica koje počinju uključivati igrače u igru mačke i miša kada pobijede.

Nažalost, GiroPay ne podržava isplate. Iako kladitelji mogu koristiti ovaj sustav online plaćanja za učitavanje svojih računa za esport klađenje, ne mogu povući dobitke. Međutim, to ne znači da će igrači izgubiti svoja sredstva; u nastavku se raspravlja o nekoliko alternativa.

Prva alternativa je bankovni prijenos. Ako kladionica ima ovo način plaćanja, sredstva će biti doznačena izravno na željeni bankovni račun. Jedini nedostatak je što povlačenje može potrajati dulje.

Drugi način povlačenja na GiroPay stranicama za klađenje je putem Trustly. Ovo je pouzdani švedski način plaćanja otvorenog bankarstva koji se nedavno proširio na Njemačku. Trustly nudi brza povlačenja i sigurne transakcije. Što je više? Registracija računa je besplatna.

Sretni dobitnici također mogu povući svoja sredstva na MasterCard ili Visu. Prvi je lider u globalnim plaćanjima i nudi besprijekorno bankarstvo. Visa je, s druge strane, najveća kartična mreža na svijetu.

Prednosti i nedostaci GiroPaya

GiroPay je poznato ime u njemačkoj industriji online plaćanja. Međutim, nijedno rješenje za online plaćanje nije savršeno.

GiroPay Pros

  • Korištenje GiroPay-a prilično je jednostavno. Temelji se na izravnom bankovnom prijenosu koji eliminira potrebu za posjedovanjem kartice.
  • GiroPay je također pristupačan. Polaganje je potpuno besplatno.
  • GiroPay je brz. Ovaj sustav online plaćanja nudi trenutne depozite.
  • Sve GiroPay platforme su zaštićene najnovijom vojnom šifrom.
  • GiroPay se udružio sa svim popularnim bankama u Njemačkoj.

GiroPay Cons

  • Rješenje za online plaćanje dostupno je samo u Njemačkoj
  • GiroPay ne podržava isplate

Postupak otvaranja GiroPay računa

Jedan od razloga popularnosti GiroPaya je široka partnerstva s bankama u Njemačkoj. To znači da doseže više njemačkih potrošača, uključujući obožavatelje esport klađenja. Još jedna sjajna stvar kod GiroPaya je ta što registracija računa nije samo besplatna nego i vrlo jednostavna.

Kao što je ranije spomenuto, njemački račun je preduvjet. Osim toga, igrači moraju biti sigurni da njihova banka sudjeluje u GiroPayu. Postoji jednostavan bankovni checker gdje korisnici mogu provjeriti je li njihova banka partner unosom naziva svoje banke i sustava.

U nastavku se nalaze jednostavni koraci koje trebate slijediti prilikom registracije GiroPay računa.

Pristupite GiroPay web stranica. Na ovoj stranici bit će dva glavna proizvoda; GiroPay za kupce i GiroPay za trgovce. Prvi je za kladioničare, dok je drugi prilagođen operaterima stranica za klađenje na esport.

Odaberite GiroPay za kupce, pomaknite se prema dolje i kliknite karticu AKTIVIRAJ PAYDIRECT. Zatim pronađite 'Novo? Otključaj sada besplatno' opciju i odaberite željenu banku s padajućeg popisa. Sljedeći postupak razlikuje se od banke do banke, ali je jednostavan.

Sredstva se prenose iz banke na GiroPay putem bankovne doznake. Transakcija je trenutna.

Opcije korisničke podrške za GiroPay

GiroPay je brend koji razumije vitalnost odnosa s kupcima. Ulagao je u robusnu infrastrukturu kako bi ponudio izvanredno korisničko iskustvo. Za besprijekorno poslovanje postoje dva tima za korisničku podršku; jedan za kupce, a drugi posebno za prodavače.

Kada su u pitanju opcije korisničke podrške, GiroPay ima dežurnu liniju. Agenti su dostupni od ponedjeljka do petka od 8:00 do 22:00. Vikendom i državnim praznicima usluga je od 8:00 do 18:00 sati. Postoji i sustav za prodaju karata putem e-pošte.

Osim gore navedenih opcija podrške, GiroPay ima detaljan odjeljak s čestim pitanjima.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak