Poredak najboljih eSport kladionica s ePay

Pojedinci mogu koristiti ePay za plaćanje komunalnih računa ili slanje novca putem interneta. Prilikom kreiranja ePay računa, korisnici moraju registrirati svoju debitnu ili kreditnu karticu. Zatim mogu izvršiti plaćanje koristeći svoj eWallet ili kreditnu ili debitnu karticu koja je povezana s njihovim računom. ePay je jednostavan za korištenje i nudi razne mogućnosti plaćanja uz novčane depozite, kao što je plaćanje računa i kupnja u vodećim svjetskim online trgovinama. Način plaćanja se široko koristi od samog početka.

Sljedeće su neke od najboljih stranica za klađenje na eSports koje prihvaćaju ePay način plaćanja: Melbet, 22bet, BetWinner, Betandyou, SlotV, Unibet, Megapari, 5plusbet, Linebet i Fansport.

Poredak najboljih eSport kladionica s ePay
Je li ePay popularan?Kako uplatiti depozit na ePayKako izvršiti isplatu putem ePayaZa i protiv ePayaProces otvaranja ePay računaOpcije korisničke podrške za ePay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

ePay je 2014. godine osnovala grupa stručnjaka iz područja obrade plaćanja. Zahvaljujući svojoj vrhunskoj tehnologiji, tvrtka se brzo proširila i postala vrhunski igrač u plaćanju. Platforma ePay dizajnirana je za međunarodne prijenose plaćanja koji su sigurni, sigurni i brzi. Prikladan je za osobnu upotrebu i za e-trgovinu. ePay je jedan od najboljih za peer-to-peer zajmove, globalnu kupovinu i trgovinu. Jednostavan je za korištenje.

Način plaćanja prihvaćen je u većini velikih zemalja diljem svijeta, a korisnici mogu brzo i sigurno slati i primati novac koristeći svoja stolna računala ili mobilne aplikacije. Ovu multinacionalnu tvrtku prepoznaju svi veći kladioničari, tako da znate da je riječ o renomiranom brendu. Logično je da poznate sportske kladionice dopuštaju da se ePay koristi za uplatu i podizanje novca.

Je li ePay popularan?

Način plaćanja je vrlo popularan za klađenje na eSport. Koristi se u jugoistočnoj Aziji, kao iu drugim dijelovima svijeta, uključujući Europu i Sjevernu Ameriku. Usluge se nude u više od 70 zemalja i regija, od kojih su mnoge legalizirane online klađenje.

Ima solidnu reputaciju, privukao je nove sljedbenike i oduševio kupce svojom svestranošću i transparentnošću. Kupci mogu obavljati transakcije u svim glavnim valutama, uključujući britansku funtu, američki dolar i euro. Svaki put kada se kladite, možete uplatiti novac i odmah se početi kladiti.

Kako uplatiti depozit na ePay

Uplata se vrši odabirom metode ePay depozita među dostupnim metodama na stranici za klađenje eSports. Stranica vas preusmjerava na karticu ePay gdje se prijavite, unesete iznos i kliknete Potvrdi.

Svi ePay depoziti na vaš račun za klađenje su trenutni. Svi depoziti se odmah pojavljuju na vašem računu na stranici za klađenje, što vam omogućuje dodavanje sredstava i klađenje na eSport i tradicionalne sportove, uključujući nogomet Premier lige, bez odgađanja. To je idealno za one koji se klade u pokretu ili traže najbolje koeficijente za sportske kladionice.

Isplate su također brze i pouzdane. Vrhunske internet kladionice obično su one koje pružaju veliki izbor opcija. Kladionice bi trebale moći poduprijeti svoje brojne sportove i relevantna tržišta dobrim tečajevima, prijenosima uživo, izvrsnom ponudom dobrodošlice i brzim isplatama.

Korištenje ePaya u online kladionicama

Kad god je ePay izbor za vas, tada je eSports klađenje s ovom metodom vrlo jednostavno. Najprije morate imati račun koji možete kreirati na njihovoj web stranici za nekoliko minuta ako ga već nemate. Prijava za ePay je besplatna i jednostavna. Za početak, sve što je korisnicima potrebno je e-mail adresa i broj mobilnog telefona za registraciju za ePay račun.

Pojedinci mogu koristiti ePay za online klađenje na sličan način kao kreditnu ili debitnu karticu, kako za polaganje tako i za podizanje sredstava, nakon što ste se registrirali i povezali s načinom plaćanja. Da biste dobili besplatnu okladu, mnoge od ovih kladionica vam dopuštaju uplatu novca na ePay.

Kako izvršiti isplatu putem ePaya

Većina web lokacija koje prihvaćaju ePay kao način plaćanja imaju minimalni iznos povlačenja od 10 USD ili 20 USD, s maksimalnim iznosom depozita/povlačenja od 10 000 USD po danu. Kod polaganja bankovnom doznakom nema naknada, a transakcije između ePay računa su također bez naknade. Ostale transakcije mogu biti podložne naknadama, koje se razlikuju ovisno o valuti i korištenom načinu plaćanja.

Otvorite stranicu za povlačenje ili kliknite gumb Povlačenje u opciji računa na web-mjestu za klađenje na eSports da biste povukli koristeći ovaj način plaćanja. Ako su dostupne različite valute, potrebno je odabrati odgovarajuću valutu i unijeti iznos.

Zatim, prije nego kliknete na povlačenje, odaberite ePay kao opciju plaćanja i još jednom provjerite jesu li svi ostali potrebni podaci točni. Od korisnika će se možda tražiti da potvrde operaciju 2FA kodom prije nego što se sredstva pošalju na njihov ePay račun. Služba podrške će moći riješiti sve probleme koji se pojave.

Modul ePay eliminira dvostruki unos podataka i omogućuje obradu plaćanja u stvarnom vremenu. On neprimjetno integrira plaćanja u računovodstveni sustav i automatski primjenjuje plaćanja na fakture.

Za i protiv ePaya

Pros

ePay je način plaćanja koji Stranice za klađenje na eSport a igrači vole jer:

  • Depoziti i isplate su trenutni.
  • Sve glavne valute su prihvaćene.
  • ePay nema naknade za transakcije na kladionicama.

Protiv

  • Maksimalna ograničenja transakcije.
  • Za povezivanje morate imati karticu ili bankovni račun.

Proces otvaranja ePay računa

Prijavite se za ePay brzo je i jednostavno. Korisnik to može radije učiniti putem svoje mobilne aplikacije ili web-mjesta. Web stranica uključuje vezu za preuzimanje mobilne aplikacije. Jedna nekretnina može imati samo jedan bankovni račun koji može slati i primati online plaćanja. Dvofaktorska autentifikacija dodaje još jedan sloj sigurnosti ePay aplikaciji, osiguravajući da je osoba koja je ispunjava ona za koju se kaže.

ePay to potvrđuje slanjem jednokratne šifre putem tekstualne poruke ili glasovnog poziva korisniku ili dopuštajući mu da odgovori na sigurnosna pitanja.

Dvofaktorska autentifikacija onemogućuje neovlaštenim korisnicima pristup bankovnim računima voditelja poslovanja putem ePaya.

Kako postaviti račun

Internetska veza, valjana adresa e-pošte i važeći telefonski broj sve su što je potrebno da korisnici kreiraju račun s načinom plaćanja. Nakon što ste sve još jednom provjerili, idite na web stranicu i ispunite jednostavan online obrazac za registraciju. Zatim slijedite jednostavne upute za aktivaciju novčanika.

Za potvrdu broja mobilnog telefona, dobit ćete potvrdni kod. Na prikazanu adresu e-pošte također će biti poslana e-poruka za potvrdu. Nakon što ih potvrdite, vaš će račun biti odobren. Korisnici mogu koristiti svoje bankovne kartice za podizanje novca u bilo kojoj valuti koju žele.

Ako imaju problema s aplikacijom ili trebaju više informacija, trebali bi kontaktirati korisničku podršku.

Opcije korisničke podrške za ePay

Kako bi unaprijedili aplikaciju, korisnička podrška će vas kontaktirati putem e-pošte nekoliko puta tjedno. Problemi s polaganjem i povlačenjem također se mogu uputiti putem e-pošte ili pozivom službe za korisnike tvrtke.

Budući da korisnička podrška tako brzo reagira i korisna je korisnicima, sve probleme na koje naiđete tijekom korištenja usluge treba brzo proslijediti jednom od njihovih predstavnika korisničke službe. S druge strane, neki problemi mogu biti manji i mogu se riješiti uvidom u FAQ na web stranici.

Interakcije korisnika s podrškom za ePay

e-pošta: Support@Epayservices.com
Call centar: +44 (20) 81-3333-12

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak