Poredak najboljih eSport kladionica s Apple Pay

Apple Pay web stranice za eSports klađenje postaju sve popularnije. Tradicionalne kladionice u žurbi su udružiti se s Appleovom uslugom prijenosa novca. Time se želi iskoristiti popularnost Apple Paya u Sjedinjenim Državama i šire.

Za one koji su u potrazi za web-mjesto za klađenje na eSports koja prihvaća ovaj način plaćanja kao način polaganja i isplate, ovaj vodič za web-lokacije za klađenje Apple Pay govori sve. Saznajte o pozadini brenda, kada je pokrenut, brojevima i još mnogo toga. Nadalje, ovaj članak navodi 10 najboljih Apple Pay web-mjesta za eSport klađenje kojima se možete pridružiti.

Poredak najboljih eSport kladionica s Apple Pay
Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

O Apple Payu

Apple Pay pouzdan je digitalni novčanik i sustav mobilnog plaćanja koji olakšava osobna plaćanja, plaćanja iOS aplikacijama i web-bazirana plaćanja putem Safari weba. Kompatibilni uređaji su iPhone/iPad, Apple Watch i Mac. Za zapisnik, nije moguće koristiti Apple Pay na Androidu, Mozilla Firefoxu, Google Chromeu ili bilo kojem drugom pregledniku.

U vlasništvu i pod upravom tvrtke Apple Inc, Apple Pay pokrenut je 2014. godine i popeo se u ljestvici kako bi postao jedan od najboljih načina plaćanja na mreži na sceni online klađenja. Usluga ne izbjegava kockanje poput mnogih mobilnih načina plaćanja, tako da kladionici mogu slobodno obavljati transakcije bez ikakvih briga.

Je li Apple Pay popularan?

Apple Pay jedna je od najpopularnijih usluga prijenosa novca putem mobilnog telefona. Prema statistikama, brend ima najveći udio u industriji mobilnog novca s 45%, ispred Samsung Paya, PayPala i Google Paya. Zanimljivo je da Podaci na Statisti pokazuju da postoji više od 383 milijuna korisnika Apple Paya.

Iako je Apple Pay bio dostupan u Sjedinjenim Državama tek pri lansiranju, to je globalna usluga prijenosa novca putem mobilnog telefona dostupna u mnogim zemljama. Međutim, Sjedinjene Američke Države ostaju zemlja s najviše korisnika Apple Paya.

Kako napraviti depozit putem Apple Paya

Apple Pay omogućuje korisnicima da lako, brzo i sigurno uplate depozite na svoje račune za eSport klađenje. Zbog toga ga mnoge eSports kladionice koriste kao bankovnu metodu.

Do depozit na kladionici koristeći Apple Pay, igrači moraju pronaći stranicu koja podržava Apple Pay. To je zato što sve eSports kladionice nemaju ovu opciju plaćanja.

Nakon što pronađete najbolju web-lokaciju za klađenje na eSports s Apple Payom, idite na odjeljak blagajna i odaberite opciju 'DEPOZIT'. Zatim odaberite ovu opciju plaćanja kao željeni način depozita, unesite iznos za uplatu, a sustav će se preusmjeriti na Apple Pay, gdje će depozit biti dovršen. Sredstva bi se trebala prikazati na igračevom računu za klađenje u minutama.

Kada su u pitanju minimalni i maksimalni limiti depozita, postavljaju ih pojedinačne stranice za klađenje. Što se tiče Apple Paya, usluga mobilnog prijenosa ima tjedno ograničenje transakcije od 10.000 USD. Minimalni iznos koji korisnici mogu poslati ili primiti je 1 USD.

Apple Pay podržava sve popularne kreditne i debitne kartice, uključujući American Express, MasterCard, Visa, Maestro, Discover, Interac, Cartes Bancaires, Girocard, Mir, itd.

Kako izvršiti isplatu putem Apple Paya

Apple Pay također omogućuje igračima da proces povlačenja brzo i sigurno. Baš kao i polaganje, povlačenje sredstava je prilično jednostavno.

Pod pretpostavkom da web-mjesto za klađenje dopušta Apple Pay kao metodu isplate, vježba povlačenja je ista kao i polaganje. Igrači se prvo trebaju uvjeriti da su ispunili zahtjeve za klađenje ako ih ima.

Sljedeći korak je odlazak u odjeljak blagajna/bankarstvo i odabir opcije POVLAČENJE. Za obradu isplate, odaberite Apple Pay kao preferirani način, unesite iznos i dovršite isplatu.

Apple Pay ima robusnu infrastrukturu koja olakšava brze transakcije. U idealnom slučaju, isplata bi trebala trajati nekoliko minuta, ali na nekim stranicama za klađenje može potrajati dulje zbog procesa provjere i drugih birokracija.

Kada je riječ o minimalnom iznosu i maksimalnom računu koji igrač može povući, limite postavljaju kladionice. Ograničenja Apple Paya ostaju 10.000 USD tjedno.

Jedna sjajna stvar u vezi s Apple Payom je da kladionici mogu povući svoja sredstva na mobilnom uređaju. Usluzi se može pristupiti na iPhone i iPad uređajima putem web preglednika (Safari) ili aplikacije Apple Pay za iOS.

Proces otvaranja Apple Pay računa

Kada je riječ o otvaranju Apple Pay računa, korisnici moraju razumjeti da je ova usluga dostupna samo korisnicima Applea i da ne zahtijeva nikakva preuzimanja ili instalacije. Osim toga, usluga nije dostupna u svim zemljama.

Neke zemlje su ograničene, pa posjedovanje Apple uređaja nije sve. Osim ograničenja uređaja i ograničenja zemlje, opcija plaćanja ima dobnu granicu. Korisnici moraju navršiti 13 godina.

Kako postaviti Apple Pay račun

Za početak, Apple Pay zahtijeva da kladionici imaju bankovni račun i podržanu karticu jednog od sudjelujućih izdavatelja kartica.

Postavljanje Apple Paya vrlo je jednostavno. Sve što korisnici trebaju učiniti je dodati kreditnu, debitnu ili prepaid karticu u aplikaciju eWallet i to je to. Naravno, kartice treba dodati na sve uređaje igrača, bilo da se radi o Macu, iPhoneu, iPadu ili Apple Watchu.

Za igrače, stjecanje Apple Pay računa je jednostavan proces, ali je to zamoran proces za operatere klađenja. Ova metoda depozita provodi ozbiljne provjere pozadine prije nego što postane partner s kladioničarskom web lokacijom. U svakom slučaju, ovo je dobra stvar za sigurnost i privatnost korisnika.

Prednosti i nedostaci Apple Paya

Korištenje Apple Paya kao preferirane metode polaganja i isplate na kladionicama ima prednosti i nedostatke.

Prednosti Apple Paya

 • Pouzdan način plaćanja - Apple Pay je pouzdana robna marka s dobrom reputacijom. Također se može pohvaliti širokom mrežom popularnih kartica i banaka.

 • Visoko osiguran - u pogledu sigurnosti, Apple Pay spada među najbolje. Osiguran je najnovijom enkripcijom i ima mogućnost identifikacije s dva faktora.

 • Mobilna plaćanja – za kladioničare koji su uvijek u pokretu, Apple Pay omogućuje jednostavno i brzo mobilno plaćanje.

 • Pogodnost - Apple Pay je među najpovoljnijim uslugama prijenosa novca. Igrači mogu obavljati transakcije izravno sa svojih uređaja bez rukovanja karticama, gotovinom i gumbima na terminalima.

 • Brzo i pristupačno - Apple Pay nudi usluge brzog prijenosa gotovine kako bi kladionici mogli brzo ući u igru. Također je pristupačan.

Nedostaci Apple Paya

 • Ograničeno na Apple – Najveći nedostatak Apple Paya je taj što je ograničen samo na Apple korisnike. Igrači moraju imati iPhone, iPad, Apple Watch ili Mac da bi koristili Apple Pay.

 • Bankovni račun je obavezan – poslovni model Apple Paya zahtijeva da korisnici imaju bankovni račun ili kreditnu karticu za korištenje usluge prijenosa novca.

Opcije korisničke podrške za Apple Pay

Za razliku od većine usluga prijenosa novca putem interneta, Apple Pay ima pouzdanu infrastrukturu za korisničku podršku i zato je to mjesto za klađenje na eSports koje igrači preferiraju. U slučaju da igrači imaju problema sa svojim Apple Pay depozitima ili isplatama, pomoć je uvijek tu.

Postoji nekoliko načina da kontaktirate Apple Pay.

 • Telefonski broj: (800) APL–CARE (800–275–2273)
 • Appleov razgovor za podršku dostupan je 24×7
 • Portal za korisničku podršku
 • Odjeljak FAQ

Apple Pay američki telefonski i međunarodni brojevi uz chat uživo. Web stranica također ima detaljan odjeljak FAQ s popularnim pitanjima koje korisnici postavljaju i odgovarajućim odgovorima. Apple Pay zajednice i podrška stranice za klađenje također mogu biti od koristi.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Strastveni gamer i jezični genij, Luka iz srca Hrvatske, preoblikuje online vodiče za casine kombinirajući lokalni šarm i globalne standarde. Njegova predanost autentičnosti osigurava da svaki igrač osjeti duh Hrvatske u svakom vodiču koji dotakne.

Send email
More posts by Luka Novak