Opća politika

Jason Tanaka
PublisherJason TanakaPublisher
WriterLuka NovakWriter

Politika privatnosti

U EsportRankeru shvaćamo da je osobne podatke o našim korisnicima važno prikupiti, ali u isto vrijeme jednako je važno zaštititi i osigurati sigurnost podataka korisnika. Sve podatke koristimo samo u svrhe koje su obvezne.

Svi korisnici koji posjećuju web stranicu EsportRanker prihvaćaju da su suglasni s uvjetima naših općih pravila, pravila o kolačićima i privatnosti. U ovoj politici možete pronaći sve razloge zbog kojih koristimo podatke korisnika.

Ako korisnik ne želi da se njegovi podaci ne koriste na način naveden u ovoj općoj politici, ima pravo prestati koristiti ovu stranicu. EsportRanker zadržava pravo izmjene ove Politike privatnosti. Korisnici ove stranice automatski će prihvatiti sve promjene bilo koje naše politike nakon korištenja ove web stranice.

Politika kolačića

Ova pravila o kolačićima odnose se na esportranker.com, kao i na druge domene povezane s robnom markom. Koristimo kolačiće kako bismo osigurali nesmetan rad web stranice. Kolačići koji se koriste na EsportRankeru ne spremaju nikakve osobne podatke o korisniku. Korisnik može onemogućiti naše kolačiće u bilo kojem trenutku, tako da ih isključi u postavkama preglednika, međutim, neke funkcije možda neće raditi ispravno kada su kolačići isključeni.

Kolačići koji se koriste na ovoj stranici

Google Analytics - Ovo je alat za optimizaciju marketinga koji se koristi za prikupljanje općih informacija o korisnicima prilikom posjete našoj web stranici. Ovaj alat nam omogućuje da vidimo koje stranice posjećuju korisnici ili koliko dugo ostaju na web stranici. Google Analytics nikada ne pohranjuje privatne podatke.

Matomo - Ovo je alat za optimizaciju marketinga sličan Google Analyticsu. Matomo prikuplja opće podatke korisnika koji će nam pomoći u optimizaciji EsportRanker web stranice.

Javne površine stranice

Budite svjesni otkrivanja bilo kakvih osobnih podataka na ovoj ili bilo kojoj od naših drugih web stranica. Bilo koja vrsta informacija koju korisnik pruži na javnom području stranice postat će javna informacija.

Operateri trećih strana mogu koristiti informacije postavljene na forum, livechat ili druga javna područja interneta. To može dovesti do primanja oglasa i neželjenih poruka na svoju adresu e-pošte.

Komunikacija

EsportRanker bi vam s vremena na vrijeme mogao pružiti informacije o našoj web stranici ili nepovezanim uslugama ako ste ranije naveli osobne podatke.

Korisnici imaju priliku prestati primati poruke od nas. Kada zatražimo više informacija, korisnik može odbiti dati pojedinosti ili se može ukloniti s bilo kojeg drugog popisa kontakata.

Provjerite jesu li podaci o vašem računu (uključujući zaporku) sigurni. Nikada ni s kim nemojte dijeliti podatke o svom računu i imajte na umu da pružanje osobnih podataka i pojedinosti na internetu možda nije sigurno.

About the author
Jason Tanaka
Jason Tanaka
About

Jason "PixelPioneer" Tanaka, tehnički potkovan rođeni Seattle, vizionar je iza EsportRankera. Spajajući cjeloživotnu strast za igranjem s oštrim poslovnim uvidom, Jason je transformirao EsportRanker u ultimativno središte za entuzijaste esporta diljem svijeta.

Send email
More posts by Jason Tanaka