Svijet Betsson Esports klađenja

Novosti

2022-10-27

Pomoći Grupa Betsson proširiti svoju online sportsku kladionicu u Sjedinjene Države, procesor plaćanja Nuvei sklopio je partnerstvo sa švedskom tvrtkom za kockanje. U Coloradu je Betsson osnovao tvrtku koja se zove Betsafe. Igrači mogu automatski uplatiti novac na svoje igračke račune sa svojih bankovnih računa koristeći Nuveijevu mogućnost trenutnog bankovnog prijenosa.

Svijet Betsson Esports klađenja

Instant isplate, koje igračima omogućuju da svoje dobitke odmah i 24 sata prebace na svoje bankovne račune, još su jedna pogodnost za igrače. Kada je početna transakcija završena, Nuvei također tokenizira financijske podatke igrača kako bi mogli uplatiti novac ili zatražiti isplatu koristeći mehanizam plaćanja "jednim klikom".

Ovom suradnjom Betsson se pridružuje rastućoj skupini stranica za esport klađenje i drugih kladionica koje koriste Nuvei za svoje zahtjeve plaćanja. Zbog Nuveijeve integracije s mrežom plaćanja u stvarnom vremenu The Clearing House, igrači mogu trenutačno uplatiti novac i povući sredstva iz svog novčanika za igranje na svoje bankovne račune kroz ovaj odnos.

Prema riječima predsjedavajućeg i glavnog izvršnog direktora Nuveija Philipa Fayera, trenutni, jednostavni depoziti i plaćanja u stvarnom vremenu su od vitalnog značaja za zadovoljenje potreba američkih igrača za njihovim najboljim stranicama za klađenje na esport. Na uzbudljivom tržištu igara na sreću u SAD-u koji se brzo razvija od 2022., pružatelj usluga plaćanja surađivao je s nekim od najistaknutijih operatera, uključujući Betsson.

Betsson je osvojio velike pobjede na Swedish Gambling Awards 2022

Na dodjeli Swedish Gambling Awards, koju su uživo prenosile industrijske grupe SPER i BOS, Betssonu je uručena nova nagrada za zadovoljstvo korisnika - marketing. Ova priznanja odaju priznanje hvalevrijednim projektima, grupama i vođama koji su poboljšali odgovornost i održivi rast unutar sektora kockanja.

Iako ovaj sektor donosi radost i zabavu mnogim ljudima u Švedskoj, određena pitanja tek treba riješiti. Glasnoća i agresivnost oglašavanja igara na sreću stvari su koje često izazivaju velike kritike. Stoga je po prvi put Swedish Gambling Awards dodao potpuno novu kategoriju: Zadovoljstvo kupaca - Marketing. 

Betsson je osvojio ovu nagradu zahvaljujući svojoj web seriji Fimpen's Resa, što u prijevodu znači Fimpens Journey, koja je istinski osvojila srca švedskih sportskih navijača.

Zašto je Betsson pobijedio?

Žiri je naveo sljedeće kada je proglasio Betsson pobjednikom: U svijetu u kojem se marketing često poistovjećuje s reklamama i kratkovidnom pretvorbom koja nosi rizik od eskalacije preopterećenosti oglasima, Betsson je odlučio proizvesti visokokvalitetni sadržaj koji prosječni gledatelj gleda impresivnih 17 minuta zaredom. 

S obzirom da je program sada u svojoj četvrtoj godini, jasno je da je ovo dugoročna strategija koja koristi i Betssonu i njegovim gledateljima. Osim brzih dobitaka i bonusa, potiče emocionalnu vezu s Betssonom. Nakon što je ostavio dojam, Betsson je "hokejaškom batinom" žiri proglasio pobjednicima. Ovo je razlog zašto je najbolji recenzenti esport kladionica imaju toliko pozitivnih recenzija o Betssonu.

Što ova nagrada znači za kladionicu?

Pobjednik, Robin Olenius, PR menadžer u Betssonu, izrazio je svoju sreću što je ponio nagradu kući u jakoj konkurenciji. Po njihovom mišljenju, ono što su smislili u partnerstvu s Fimpens Resom doista se ističe kao najbolja praksa za to kako operater klađenja može pružiti vrijednost suptilnom komunikacijom. 

Tvrtka proizvodi materijal visoke kvalitete koji privlači i angažira ljubitelje hokeja diljem zemlje. Kao rezultat toga, čast im je dobiti ovakvu vrstu priznanja na Swedish Gambling Awards u sektoru koji je često kritiziran zbog svoje agresivne promocije.

Bettson izdaje obveznice za prikupljanje 90 milijuna eura

Trogodišnje obveznice, vrijedne 90 milijuna dolara, izdao je Betsson, švedska kladionica za online igranje i sportske kladionice. Trebali su dospjeti u lipnju 2025. Betsson nije precizirao kako će se sredstva koristiti, ali ona dolaze jer tvrtka nastoji rasti na nedavno reguliranim tržištima Sjeverne Amerike.

Kamatna stopa obveznica je fiksna na 6,5% plus tri mjeseca referentne zajedničke kamatne stope, standardne međubankarske stope EU (EURIBOR). Martin Ahman, glavni financijski direktor, izrazio je zadovoljstvo velikim interesom za novu obveznicu tvrtke od strane širokog spektra investitora, uključujući nordijske i međunarodne institucije. 

Financijski direktor smatra da ova akcija pokazuje povjerenje u njihovu korporativnu strategiju, koja nastavlja proizvoditi dosljedne novčane tokove i profitabilan rast.

Dodatno, Betsson je otkrio ishode svoje ponude na natječaju za vlasnike nepodmirenih obveznica tvrtke u vrijednosti od 1 milijarde SEK (79 milijuna funti, 97 milijuna dolara ili 93 milijuna eura), koje dospijevaju krajem rujna. Ponuda, koja treba završiti 15. lipnja 2022., iznosi 100,5% nominalne vrijednosti svake obveznice plus obračunate i neplaćene kamate.

Pontus Wernbloom postaje član Betssona

Betsson je angažirao nogometnu zvijezdu Pontusa Wernblooma kao svog novog ambasadora robne marke kako bi nastavio proizvoditi najbolji sadržaj u sektoru igara u Švedskoj. Wernbloom, čija je karijera upravo bila gotova, bit će dio Betssonovih tekućih ulaganja u švedski i nogometni sport. Za hokej, tenis i padel, Betsson već radi s Christianom "Fimpen" Eklundom i Jonasom Björkmanom.

Pontus Wernbloom igrao je za AZ Alkmaar u Nizozemskoj, CSKA Moskva u Rusiji i PAOK u Grčkoj dok nije odlučio da to nazove karijerom 2021. u IFK Göteborgu. Sada ima novu poziciju kao partner s Betssonom, gdje će sudjelovati u aktivnostima tvrtke vezanim uz nogomet i mnoge druge inicijative i produkcije povezane sa sportom, između ostalog.

Najnovije vijesti

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu
2022-11-24

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu

Novosti