Pafov Cloud certifikat za kladioničare na Esport

Novosti

2022-11-03

Mnoštvo web stranica daje korisnicima priliku da se kockaju na svojim omiljenim turnirima u videoigrama. Čitatelji mogu posjetiti EsportRanker ako žele potražiti najbolja dostupna mjesta za klađenje na esport. Paf se ističe svojom nedavnom certifikacijom u oblaku. Ovaj će razvoj vjerojatno privući esport kladioničare koji žele pouzdano sučelje sustava.

Pafov Cloud certifikat za kladioničare na Esport

Kladionica Paf esports radi na tehnologiji oblaka. Omogućuje rad stranice što je moguće učinkovitije. U prošlosti su esport kladionice zahtijevale skupe poslužitelje na licu mjesta. Međutim, sa sustavima u oblaku, stranica može više svog proračuna usmjeriti na poboljšanje korisničkog iskustva. Mnoge se kladionice iz tog razloga oslanjaju na pohranu treće strane. 

Paf je jedna od rijetkih esport tvrtki koja je dobila certifikat ISO 27017. To je najviša dostupna provjera kada je riječ o izvrsnosti u kibernetičkoj sigurnosti u oblaku. Stoga ima smisla da bi Paf također mogao doživjeti porast novih kupaca u godinama koje dolaze.

Kada kockar traži odgovarajuća mjesta za esport klađenje, odabrat će ona koja odgovaraju određenim kriterijima. To može uključivati ponudu sjajnih bonus promocija, niz esport tržišta i korisničku podršku 24/7. Ipak, najvažniji čimbenik bit će sigurnost. Kockar će stranici povjeriti povjerljive podatke o svom identitetu i bankovne podatke. 

Industrija često navodi licence kao znak legitimnosti. Ako kupac želi dodatni sloj sigurnosti, može odabrati Paf. Njihova nedavna certifikacija u oblaku daje im prednost u odnosu na konkurentske esport kladionice.

Fokus na švedska tržišta

S druge strane, postoje znakovi da Paf neće postići globalnu publiku. To je zbog njihove usredotočenosti na kockare unutar nordijskih zemalja. Na primjer, 2021. tvrtka je kupila robne marke koje su primarno služile švedskim kupcima. Kao rezultat toga, Paf je postao šesti najveći operater igara na sreću u zemlji. 

Tijekom tog razdoblja, Christer Fahlstedt, izvršni direktor Pafa, izjavio je da će tvrtka preuzeti samo kockarske stranice koje potiču odgovorno kockanje. Također je objasnio da bi takve stranice trebale imati prilično veliku i uspostavljenu bazu kupaca.

Nije slučajno što se Paf namjerio na Švedsku. Njihovo sjedište nalazi se na Ålandskim otocima, teritoriju koji graniči sa Švedskom i Finskom. Christer Fahlstedt je rekao da je jedna od ključnih ambicija Pafa da postane "vodeći igrač na švedskom licenciranom tržištu." Stoga bi ljubitelji klađenja na esport izvan Skandinavije mogli biti razočarani.

Razumijevanje ranjivosti

Nekoliko je razloga zašto će Pafovoj nedavnoj certifikaciji u oblaku zavidjeti industrija klađenja na esport. ISO 27017 provjera uključuje analizu potencijalnih ranjivosti i iznalaženje održivih rješenja. Kibernetički kriminal postaje sve sofisticiraniji. Kako bi se uhvatio u koštac s tim, kladioničar će trebati kodeks prakse koji prepoznaje najnovije prijetnje. 

Kada se koristi tehnologija u oblaku, podaci i kupaca i pružatelja su u opasnosti. Paf je izjavio da redovito pregledava svoj ISMS (Information Security Management System) kako bi ostao što učinkovitiji. Stjecanje ISO certifikata pokazuje da ova stranica ima izuzetnu tehničku sigurnost.

Ako neka druga web stranica za klađenje na esport želi oponašati ovaj uspjeh, prvo će morati promijeniti svoja pravila. To bi moglo uključivati kompletnu reviziju sigurnosnog sustava. Umjesto da čeka da im trenutni kladioničar poboljša sigurnost, kockar bi umjesto toga mogao prijeći na Paf. Međutim, kao što je prethodno navedeno, stranica je prvenstveno namijenjena ljudima koji žive u nordijskim zemljama.

Izvan Esportova

Također treba naglasiti da su esport tržišta samo jedan aspekt Pafa. Tvrtka također nudi redovita sportska klađenja i kasino igre uključujući stolne igre i automate. Odjeljak za esport klađenje na njihovoj web stranici nudi samo a izbor popularnijih naslova igara. Oni uključuju CS:GO, Dota 2, League of Legends i Starcraft 2. 

Paf se neće svidjeti onima koji traže niche esport iskustvo. Umjesto toga, namijenjen je kockarima koji žele opsežnu web stranicu s najboljom mogućom sigurnošću tehnologije u oblaku.

Još uvijek veliko tržište

Krajolik klađenja na esport i dalje je ekspanzivan. Samo zato što Paf ima vrhunsku sigurnosnu certifikaciju, to ne znači da će većina kladioničara pohrliti na njihovu stranicu. Previše je zasićenja unutar tržišta da bi se to dogodilo. Obožavatelji esporta sa specijaliziranim interesima raspoređeni su po velikom broju web stranica.

Čini se vjerojatnijim da će ove nedavne vijesti natjerati brojne kladionice da poboljšaju svoju ukupnu sigurnost. Srećom, legitimne stranice već su prilično sigurne. Rijetko je, ali nije nemoguće, da ove stranice budu izložene kibernetičkim napadima. 

Kupci se mogu zaštititi odabirom pravih pružatelja usluga. To se može utvrditi čitanjem recenzija usredotočenih na sigurnost njihovih sustava u oblaku. Paf je dokazao da moderne esport kladionice mogu biti najsigurnije moguće. Druge tvrtke također bi mogle kopirati ovaj primjer.

Najnovije vijesti

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu
2022-11-24

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu

Novosti