Melbet uvodi niz nagrada

Novosti

2022-06-23

Web stranica kladionice Melbet jedno je od najnevjerojatnijih lokacija za ljubitelje sportskog klađenja. Igrači mogu kockati s dobrim koeficijentom i podići novac odmah. Melbet je web stranica vrlo jednostavna za korištenje. Nakon završetka brzog procesa registracije, korisnici će moći odmah početi s klađenjem. Prvi depozit također nije pretjerano nizak, 1 €.

Melbet uvodi niz nagrada

Melbet Grupa posjeduje Curacao licencu i licence u nekoliko drugih zemalja. Kladionica se prvi put pridružila tržištu 2012. godine i postala jedna od njih vodeći kladioničari u industriji globalno. Broj posjeta mjesečno procjenjuje se na milijune. Visoki koeficijenti, brza povlačenja i opsežna linija ključni su razlozi za eksplozivni rast Melbet kladionice.

Melbet pruža sofisticiranu i privlačnu platformu za klađenje koja je vrlo tražena među igračima. Ugledna kladioničarska organizacija nudi širok raspon mogućnosti sportskog klađenja. Službena web stranica dostupna je u desktop obliku, mobilnoj verziji te aplikacijama za Android i iOS. Korisnici također mogu preuzeti aplikacije i instalirati ih na svoja računala.

Indijski Melbet dnevni turnir

Melbet Daily Games Tournament je dnevno izvlačenje nagrada za aktivnu igru u Fast Games dijelu promotivne ponude kladionice. Što više novca igrač uloži, skupit će više bonus bodova. Ovi bodovi se približavaju osvajanju glavne nagrade Apple iPhone 12.
Ova se promocija odnosi na sve igre u području Fast Games, osim na:

 • PF Dice.
 • PF rulet.
 • PF Pokerlight.
 • Pačinko.
 • Zavrti i pobijedi.
 • Majmuni.
 • Sretni kotač.
 • Kruna i sidro.
 • Derbi utrke.
 • Respin utor.
 • Rulet.
 • Afrički rulet.
 • Utrke hrtova.
 • Poker.

Kako se zarađuju bodovi

Melbet Daily Games Tournament vodi kampanju s 15 nagrada. Oklada od 100 EUR vrijedi 1 bod, dok ulog od 200 EUR vrijedi 3 boda. Igrači koji ulože 500 eura dobivaju 7 bodova, dok oni koji ulože 1.000 eura dobivaju 15 bodova. Igrači koji se oklade od 2.500 i 5.000 eura dobit će 40 odnosno 85 bodova. Igrači s većim ulozima osvajaju više bodova, pri čemu 10.000 EUR zarađuje 180 bodova, a 25.000 EUR zarađuje 450 bodova.

Prvoplasirani dobit će Apple iPhone 12. Ostali igrači koji završe od drugog do petnaestog mjesta na ljestvici osvojit će 10–100 besplatnih okretaja za Lucky Wheel.

Svaki dan u kladionici se odvija izvlačenje nagrada. Korisnici mogu pratiti svoj napredak na ploči s najboljim rezultatima online na stranici promocije. Popis naslova uključenih u ponudu podložan je promjenama, tako da igrači moraju pratiti. Kako bi se kvalificirali za Melbet Daily Games Tournament, pojedinci moraju biti registrirani korisnici online platforme.

Današnji Melbet akumulator

Melbet Akumulator dana vrijedna je značajka za sve ljubitelje akumulatorskih oklada. Značajka omogućuje svakom klijentu da poveća svoj prihod za 10% ako pobijedi.

Promocija Melbet Akumulator dana jednostavna je: online platforma korisnicima pruža mogućnost nasumce odabira kupona akumulatora. Elektronski vaučer obično sadrži rezultate pet odvojenih atletskih natjecanja s povoljnim tečajevima. Tvrtka je također stekla dodatni koeficijent 1,10. Ako ulog dobije, igrač dobiva dodatnih 10% ukupne zarade.

Kako sudjelovati u Melbet akumulatoru dana

Igrači se moraju prijaviti na web stranicu Melbeta. Ako netko još nema račun na ovoj stranici, morat će stvoriti račun za igre. Akumulator dana će se naći na desnoj strani glavne stranice stranice. Ako se nekome ne sviđa odabir kladionice, mora kliknuti simbol kocke kako bi se prikazala druga alternativa akumulatora. Igrači mogu mijenjati kupon koliko god puta žele dok ne pronađu odgovarajući. Zbirke se svakodnevno ažuriraju.

Akumulatorski ulozi mogu se dati tijekom događaja prije utakmice i događaja uživo. Igrači Kliknite gumb Dodaj na listić ako vide popust koji im se sviđa. Zatim treba ići malo više, upisati iznos oklade, a zatim kliknuti opciju Stavi okladu. Korisnici moraju biti strpljivi kako bi omogućili izračun udjela u akumulatoru. Ako se pokaže kao pobjednik, netko će dobiti dodatnih 10% svoje zarade što je dodatni koeficijent od 1,10.

Kenijski poduzetnik osvojio 500.000 KShs (4300 USD) u Melbet promociji

Kampanju #TwendeEuroNaMelbet pobijedio je poslovni čovjek Ismael Mohammed Ibrahim. Ismaelu je uručen ček od 500.000 KShs (oko 4.000 EUR) ujutro 17. ožujka 2022. Dobit je za promociju između travnja i svibnja prošle godine. Pobjednik je trebao dobiti putovanje za dvoje na Euro turnir. Ali to nije bilo moguće zbog ograničenja putovanja zbog pandemije COVID-19.

Prema Melbet Keniji, odlučili su zamijeniti Ismaelovo putovanje na Euro putovanjem AFCON-om. Također, fešta je bila jednako neizvediva zbog ograničenja putovanja. Konačno bi se odlučili zadovoljiti financijskom nagradom. Ponuđači su stigli u Ismael nakon što su izvršili nasumično izvlačenje.

Ismael je isprva bio skeptičan. No nakon što je primio poziv od Melbeta, potvrdio je da je stvarni i obećao da će novac iskoristiti za promociju svog poslovanja. Bio je oduševljen pobjedom, koju je opisao kao nevjerojatnu nakon što je u početku posumnjao da se radi o smicalici. Međutim, nakon što je dobio poziv od Melbeta, uvjerio se da je to istina.

Najnovije vijesti

Na koje se eSportove naslove trebate kladiti
2023-02-02

Na koje se eSportove naslove trebate kladiti

Novosti