Dafabet kao tržišni lider u klađenju na eSport

Novosti

2022-05-26

Dafabet, jedan od najboljih brendova za sportsko klađenje, danas je poznat po svojoj dominaciji na sceni klađenja u eSportovima. Tvrtka je vodeći pružatelj tržišta klađenja na eSport na svim konkurentnim eSports natjecanjima i turnirima.

Dafabet kao tržišni lider u klađenju na eSport

Ali ono što se mora naglasiti jest da uspjeh nije došao lako. Dafabet je imao dugoročnu strategiju da se afirmiše ne samo kao moćna tvrtka za online kockanje, već i kao tržišni lider u klađenju na eSport.

Da biste razumjeli zašto se Dafabet usredotočio na klađenje na eSport, prvo je bitno razumjeti koliko je velika industrija klađenja na eSport.

Esports i eSports Klađenje

Industrija eSporta cvjeta. Prema najnovijim statistikama, industrija eSporta je 2021. vrijedila nevjerojatnih 1,28 milijardi dolara, a do 2025. će procvjetati u industriju vrijednu 2,89 milijardi dolara.

Zanimljivo je da je klađenje na eSport veće od samog eSporta. Izvješće Grand View Research pokazalo je da je industrija klađenja na eSport vrijedna 66,98 milijardi dolara u 2020. godini i da će rasti CAGR od 10,1% od 2021. do 2028. Broj kladioničara u eSportovima također raste, a najnovija izvješća pokazuju da je preko 6,5 milijuna ljudi se bave klađenjem na eSport.

Gore navedene statistike čine kamen temeljac Dafabetovog interesa da se usredotoči na klađenje na eSport. Ali slon u sobi je, što je dovelo do uspjeha Dafabeta kao jedne od najboljih eSport stranica za klađenje? Pa, postoji nekoliko čimbenika o kojima se govori u nastavku.

Ugovor o sponzorstvu Dafabet Fnatic 2015

Dafabet je bio jedna od kladionica koje su uvidjele potencijal eSports klađenja. Kako bi iskoristila trenutak, tvrtka je sponzorirala Fnatic, jedan od najboljih eSports timova današnjice. U dogovoru je logotip Dafabeta bio prikazan na majicama igrača Fnatic-a. Iako je ugovor okončan, odigrao je značajnu ulogu u jačanju dosega Dafabeta sada kada je Fnatic poznato u industriji eSporta.

Sveobuhvatna pokrivenost eSportom

Ključni pokretač Dafabetovog uspjeha kao lidera na tržištu klađenja u eSportu je njegova sveobuhvatna pokrivenost eSport turnirima i natjecanjima. Puno Kladionice eSporta koncentrirati se samo na vrhunske eSportove. Ali Dafabet je kladioničar na jednom mjestu gdje se igrači mogu kladiti na sve videoigre koje se nalaze na sceni eSporta. Oni uključuju Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends, itd.

Sveobuhvatna pokrivenost eSport turnirima

Osim što pokriva sve mainstream eSportove, Dafabet nudi tržišta za sve eSports događaje, od Tier 1 događaja do najprestižnijih turnira. To je nešto što mnoge kladionice ne rade. Na većini eSports kladionica igrači mogu pronaći tržišta klađenja samo za velike turnire, ali to nije slučaj s Dafabetom. To znači da su kladionici zajamčena tržišta klađenja na eSport tijekom cijele godine.

Esports kladioničarski bonusi

Jedan od najizdašnijih brendova za sportsko klađenje je Dafabet; nema sumnje. U srži marketinške strategije tvrtke uspjeh je unosan bonuse i promocije. Kako bi bio jedan od vodećih na tržištu u industriji klađenja na eSport, Dafabet je prilagođavao ekskluzivne bonuse i promocije za ljubitelje eSporta.

Dafabet ima mnoštvo bonusa dobrodošlice za nove kladionike u eSportovima. Novi igrači koji se žele kladiti na eSports dobivaju velike uplate na svoje početne depozite odmah nakon registracije. Osim paketa dobrodošlice, postojeći eSport kladionici dobivaju bonuse za ponovno učitavanje. Za početak, bonusi za ponovno učitavanje odgovaraju iznosima koji su već registrirani igrači eSporta uplatili određene dane kada je promocija aktivna.

Uloga mobilnog klađenja

Prošla su vremena kada su kockari morali sjediti ispred računala da bi se kladili. Danas svijet postaje mobilan. To je trend koji Dafabet razumije. Kako bi održao korak s mobilnim trendom, Dafabet je olakšao mobilno klađenje razvijajući platforme prilagođene mobilnim uređajima za kockare. To je aspekt koji se ne može zanemariti kada se procjenjuju čimbenici koji su potaknuli rast Dafabeta kao eSport stranice za klađenje.

Dafabet eSports kladionici mogu uživati u igrama dok su u pokretu, zahvaljujući Dafabet platformi optimiziranoj za mobilne uređaje, dostupnoj putem bilo kojeg mobilnog preglednika. Osim preglednika, Dafabet ima izvorne aplikacije dostupne za iOS i Android platforme. Ove mobilne platforme igračima nude glatko i besprijekorno iskustvo klađenja.

Fleksibilno bankarstvo

Kockari uvijek žele stranicu za klađenje koja ima fleksibilno i sigurno bankarstvo. To je nešto što Dafabet jasno razumije. Stranica se udružila s vodećim metodama online plaćanja kako bi olakšala jednostavne, brze i sigurne depozite i isplate.

Osim korištenja svih popularnih pristupnika za plaćanje, Dafabet omogućuje igračima da se kockaju koristeći sve popularne fiat valute, kao i kriptovalute kao što je bitcoin. Budući da mnogi entuzijasti klađenja u eSportu preferiraju kriptovalute, dostupnost bitcoina bio je neprocjenjiv dodatak.

Završavati

Iako postoje deseci eSport stranica za klađenje, Dafabet se ističe. Operater je postavio učinkovitu marketinšku strategiju kako bi dominirao industrijom klađenja na eSport. S obzirom da eSport postaje sve veći iz dana u dan, Dafabet će doista ostati jedna od najboljih kladionica za eSport.

Najnovije vijesti

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee
2022-09-22

Najnovije vijesti o klađenju na NewBee

Novosti