Betsafe CS:GO klađenje partneri s GODSENT

Novosti

2022-10-20

Betsafe je postao ekskluzivni kladioničarski partner Godsenta nakon potpisivanja ugovora između dviju kompanija. Kladioničar je izjavio da će fokus biti na CS: GO iako se tvrtka sastoji od profesionalnih esport timova, igrača i proizvođača sadržaja iz deset različite esport igre, uključujući League of Legends i Dota 2.

Betsafe CS:GO klađenje partneri s GODSENT

Esports je dobio veliki zamah u posljednjih nekoliko godina. Budući da su svi veliki sportski događaji odgođeni u proljeće, esport je dobio veću eksponiranost, što je povećalo njihovu atraktivnost široj publici. Prema Kim Ekelundu, voditelju marketinga za Švedsku u Betsson grupi, globalna pandemija dodatno je učvrstila poziciju esporta.

Betsafe, jedna od najhrabrijih i najaktivnijih tvrtki, bila je esport timizbor za ovo sponzorstvo. Dvije skupine vjeruju da će u budućnosti biti puno više napretka u industriji esporta. Stoga je ovo sponzorstvo između ambicioznog GODSENT-a i Betsafea opipljiva ilustracija njihove predanosti budućnosti esporta.

Utjecaj partnerstva na Godsent

Ugovor će pokriti sve planirane igre za GODSENT s relevantnim sadržajem bogatim podacima. Zanimanje neendemskih komercijalnih partnera za esports može se koristiti za mjerenje njegovog rasta, a GODSENT-ovo partnerstvo s BetSafeom posebno naglašava napredak CS:GO-a. 

Nije iznenađujuće da je kladionica izabrala visoko cijenjenu CS:GO organizaciju za svog prvog esport partnera jer je igra već dugo omiljena među esport kockarima.

U izjavi za tisak, Ludwig Sandgren, izvršni direktor GODSENT-a, rekao je da su oduševljeni što je Betsafe, sa svojom dugom poviješću ulaganja u jedinstveni sadržaj i sponzorstva, potpisao ovu dugoročnu obvezu s njima. Betsafe je idealan partner za GODSENT zbog svoje ogromne ambicije. Kako se tim razvija u tvrtku prve razine, igrat će značajnu ulogu u njihovim CS: GO divizija i poslužiti kao izvrstan strateški partner.

Utjecaj partnerstva na Betsafe

Ovo je Betsafeov prvi ugovor o sponzorstvu esporta, tvrde iz sportske kladionice. Cilj partnerstva je poboljšati Betsafeovu ponudu klađenja fokusiranjem na suradnju između dviju strana i aktivaciju društvenih medija. 

Zbog svoje popularnosti među europskim kladioničarima na esport, očekuje se da će se tvrtka koncentrirati uglavnom na CS:GO scenu. Osim toga, tijekom cijelog partnerstva očekuje se izrada snimaka iza scene.

Operater također kaže da aranžman snažno naglašava blisku suradnju i angažman na društvenim mrežama uz svijest o brendu i financijsku potporu. Transakciju su omogućili suradnja Godsenta i pružatelja podataka GRID Esports. Kao dio dogovora, GRID će ponuditi niz sadržaja za Godsentova nadolazeća natjecanja.

Je li Godsent popularan Esports tim?

S odjelima za Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends i PUBG, Godsent je poznata švedska profesionalna esport tvrtka. Pronax je krenuo u formiranje svoje momčadi nakon što je napustio bivši Fnatic postrojavanje.

Dana 15. kolovoza 2016., GODSENT je preuzeo većinu prethodne postave, koja je uključivala Jespera "JW" Wecksella, pronaxa, Freddyja "Krimz" Johanssona i Robina "flusha" Rönnquista. To se dogodilo kao rezultat razmjene igrača u švedskoj CS: GO pro-sceni, jer je Fnatic kupio i Simona "twista" Eliassona i Jonasa "Lekr0" Olofssona. Math Lekr0 i KRiMZ kasnije su ponovno zamijenjeni između Fnatica i GODSENT-a u drugom krugu trgovanja.

U kvalifikacijama za 2. sezonu ELeague, GODSENT je izgubio od Alternate aTTaX-a i tako je diskvalificiran iz lige. Izvanmrežno kvalifikacijsko mjesto za nadolazeće CS: GO glavni, ELEAGUE Major, Atlanta, bio je uvjeren nakon što je tim pobijedio Hellraiserse u finalu Europskog malog prvenstva 6. studenog 2016.

Tim je 21. lipnja 2018. objavio da će zasad zaustaviti sve operacije. Prema GODSENT-u, odluka o zatvaranju organizacije bila je suglasna između svih strana uključenih u njeno upravljanje i to je bilo najbolje rješenje za svakog dionika.

Godsentova postignuća

Nakon spajanja sa švedskom esport grupom The Final Tribe, GODSENT je ponovno pokrenuo aktivnosti u rujnu 2019. U studenom je kasnije te godine kupio CS:GO postavu SMASH Esports.

Godsent je osvojio mnoga natjecanja, uključujući DreamHack Open Rujan 2021.: Sjeverna Amerika, kada su pobijedili Extra Salt u prvenstvenoj utakmici. Tim je također trijumfirao nad Gambit Youngsters u 7. sezoni LOOT.BET/CS 2020. Iste su godine bili četvrti na ICE Challengeu 2020.

TACO, latto, dumau, cky, adr i dead kupili su 00 Nation od GODSENT-a 30. lipnja. Osim toga, HEN1, koji je potpisan u ožujku, je otpušten. Jedini CS:GO igrač tima trenutno je Bruno "b4rtiN" Câmara. U siječnju 2021. Brazilac je kupljen. Sportaš će nastaviti pomagati momčadi u uspjehu jer je briljirao na nekoliko drugih natjecanja. 

B4rtiN je trijumfirao na brojnim natjecanjima, uključujući DreamHack Open: Sjeverna Amerika, rujan 2021. i ESEA Cash Cup: Sjeverna Amerika, ljeto 2021. #2.

Najnovije vijesti

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu
2022-11-24

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu

Novosti