1xBet Nedavne ponude klađenja na esport

Novosti

2022-10-06

1xBet postaje TSM-ov službeni kladioničarski partner u Indiji

1xBet, jedan od vrhunska mjesta za klađenje na eSport, stalno povećava svoj popis sponzora eSporta. Ovaj put, kladionica i TSM, američka eSports organizacija, dogovorili su jednogodišnji aranžman. Ugovorom je 1xBet određen kao priznata kladioničarska podružnica za kategoriju Battlegrounds Mobile India. 

1xBet Nedavne ponude klađenja na esport

Kao rezultat toga, uniforma tima sada će imati amblem 1xBet. Također će se pokrenuti promotivna kampanja u kojoj će glumiti TSM BGMI igrači. Osim toga, događaji će ugostiti nekoliko besplatnih poklona na društvenim mrežama za njihove pratitelje.

1xBet Glasnogovornik Alex Somers rekao je da je TSM BGMI mlada momčad s ozbiljnim ambicijama. Tim je ove godine već osvojio nagrade na važnim eSport natjecanjima. TSM je među najboljim natjecateljima u disciplini BGMI, što se vidi po njihovom posljednjem trijumfu u Nodwin x Loco All-Stars Invitational.

S njihove strane, TSM SVP prodaje Ned Watkins rekao je da su oduševljeni što su počeli raditi s kladioničkom tvrtkom 1xBet. Kao što je eSports tim jedan od vodećih u BGMI-ju, svi su svjesni da je ova tvrtka lider na međunarodnom tržištu klađenja. Kao rezultat toga, obožavatelji Esporta u Indiji uskoro će svjedočiti plodovima suradnje 1xBeta i TSM BGMI-ja.

OG Esports je partner s 1xBet

Kladionica i vrhunski eSports tim nedavno su potpisali partnerstvo. Odnos će omogućiti da OG nastavi proizvoditi vrhunski video materijal, uključujući Road to Internacionala serije i drugi sadržaji vezani uz brend 1xBet.

Na njihov Dota 2 i CS: GO popis majica i jakni, Tim OG će nositi logo 1xBet. Tvrtka je izjavila da će njezin novi partner biti ključan u budućnosti budući da će unaprijediti svoju ponudu sadržaja. 

Prema riječima predstavnika 1xBeta Alexa Sommersa, oni vjeruju da je organizacija postigla predanost stotina tisuća pristalica u svakom kutku planeta. Postignuća su rezultat njihove pobjede nad The Internationalom samo godinu dana nakon njegova osnivanja.

Sommers je nadalje primijetio da bi OG mogao zapaliti strast obožavatelja zbog izvanrednih izvedbi i originalnih perspektiva CS: KRENI i Dota 2. Kladionica je uvjerena da je pred nama lijepa avantura koju će obilježiti spektakularne pobjede.

1xBet postaje MIBR-ov službeni sponzor

Jedan od vodećih eSports timova u Brazilu, MIBR, najavio je kladionicu kao svog novog sponzora. Biti glavni sponzor tima poboljšava uključenost kladioničarske tvrtke u profesionalni eSport i jača njen odnos s CBCS-om.

Svi bi timovi trebali ubrzati svoju potragu za visokim učinkom u 2022. zbog ulaganja. Prema riječima izvršne direktorice eSport tima, Roberte Coelho, MIBR predviđa da će ova godina biti plodna i da će potencijalni učinci pandemije biti manje ozbiljni. 

Tim će uložiti u brojne boot campove, natjecanja, iskustva, mogući povratak u našu Gaming House u Sjedinjenim Državama i, nadamo se, naslove.

Alex Somers, glasnogovornik 1xBeta, rekao je da su oduševljeni što podržavaju jedan od najboljih svjetskih eSport timova i da su sretni što mogu biti dio njihovog rasta. Glasnogovornik je dalje istaknuo da su zainteresirani svjedočiti što će momčad i njezina baza obožavatelja doživjeti u sljedeće tri godine.

Osobito popularan u Brazilu, MIBR je poznati eSports brend s obožavateljima diljem svijeta. Prema Twitter Gaming Insights, MIBR je bio treći najveći tweetan o ekipi u svijetu u 2020. Ova izjava nedvojbeno pokazuje snagu MIBR brenda u odnosu na nove tvrtke koje progresivno pružaju podršku i ulažu u širenje cjelokupnog scenarija.

Tko je 1xbet?

1xbet je zemaljska kladionica sa sjedištem u istočnoj Europi koja je osnovana 2007. godine. Vodi je 1xCorp NV, a 2011. je postala i online. Osim posjedovanja lokalnih licenci u Nigeriji, Rusiji, Keniji i Meksiku, licenciran je i u Curacau. 

Više od 100 nacija, uključujući Kanadu, Indiju i Norvešku, mogu koristiti sportsku kladionicu. Osim širokog spektra usluga, jezika web-mjesta i izbora plaćanja, poznat je po tome što daje iznimno visoke koeficijente na praktički svim sportovima i tržištima.

Je li 1xbet kladionica popularna?

1xBet grupa ima reputaciju za izgradnju pouzdanih saveza. Kladioničar sponzorira Brazilsku nogometnu ligu, talijansku nogometnu ligu, španjolsku La Ligu i francuski CAF. 1xBet ima zajednička ulaganja s FC Barcelonom i Olympique Lyonnais. Dwayne Bravo također predstavlja brend u Indiji kao njegov ambasador.

1xBet se popeo na vrh online igranja i postao među najboljim stranicama za eSport klađenje u industriji. Novi glavni sponzor, aktivan u više od 130 zemalja, podržava prestižne sportske timove i organizacije diljem svijeta, poput Barcelone i međunarodnih ESL turniri.

Na njihovoj web stranici pronaći ćete nešto za svakog ljubitelja sporta i kladioničara. Čak će i najizbirljiviji potrošači pronaći mnoštvo opcija klađenja na eSport. Korisnici dnevno ocjenjuju više od tisuću događaja, od poznatih do specijaliziranih. S Curaçao licencom za eGaming, 1xBet upravlja tvrtkama za online igranje i sportsko klađenje.

Najnovije vijesti

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu
2022-11-24

Klađenje na e-sport nasuprot igranju u kasinu

Novosti