Esports kladionice koje prihvaćaju Transfer Money

Pravilno upravljanje računom za klađenje na eSports vitalni je aspekt odgovornog kockanja. Za klađenje je potreban novac, a za uživanje u ponudi kladionice potreban je dobro financiran račun. Prijenos novca putem banke visoko je među najčešće korištenim metodama plaćanja na stranicama za online esport klađenje. Gotovo svaki igrač posjeduje bankovni račun, lokalni ili međunarodni.

U jednom ili drugom trenutku, nađu se da koriste ovu metodu za prijenos novca online kladioničaru. Svaki igrač koji želi koristiti ovu opciju trebao bi imati neka osnovna znanja o tome kako ona funkcionira te njezinim prednostima i nedostacima. Ovaj članak će o njima detaljno raspravljati.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
O prijenosu novca u esport klađenju

O prijenosu novca u esport klađenju

Prijenos novca s jednog bankovnog računa na drugi može se pratiti do 1800. godine prije Krista. Ideja je nastala u Babilonu kada bi zajmodavci davali zajmove i naplaćivali kamate. U isto vrijeme, Roman i grčki banke su primale depozite kao štednju.

Kroz povijest, bankarska tehnologija doživjela je nekoliko obrata, ali mogućnost prijenosa novca putem interneta bila je najznačajnija promjena. Internetsko bankarstvo počelo je čim je internetsko povezivanje postalo globalna stvar sredinom 90-ih.

Je li Transfer Money popularan?

Prijenos novca vjerojatno je najstarija metoda transakcije. Također je najpopularniji sustav plaćanja u svim zemljama svijeta. Ne čudi što je najraširenija mogućnost plaćanja za klađenje na esport. Gotovo sve poslovne banke danas imaju platformu za online bankarstvo na kojoj se korisnici prijavljuju za daljinsko praćenje i upravljanje svojim financijama.

Neke banke prenose novac elektroničkim putem bez naknade sve dok primatelj ima račun u istoj instituciji. Drugi će to učiniti uz naknadu, ali vrijeme prijenosa ovisi o iznosu u pitanju.

O prijenosu novca u esport klađenju
Kako napraviti depozit s Transfer Money

Kako napraviti depozit s Transfer Money

Kada kladitelji odluče prenijeti novac putem banke kako bi počeli igrati eSports oklade, moraju znati ID bankovnog računa online esport sportska kladionica. U svijetu postoji bezbroj bankovnih sustava, tako da proces elektroničkog prijenosa sredstava možda neće biti isti u različitim bankama. Slično, proces će se razlikovati u pogledu ograničenja transakcija i vremenskih okvira prijenosa. No prosječno vrijeme prijenosa je 24 - 48 sati za lokalne banke ili 2 - 5 radnih dana za međunarodne banke.

Korištenje Transfer Money u online esport kladionicama

Unatoč suptilnim razlikama u bankarskim sustavima, osnovni koncept ostaje isti. Kladionici esporta koji preferiraju ovu metodu depozita koristit će postupak koji izgleda ovako:

 1. Registrirajte osobni račun kod eSports kladionice
 2. Otvorite račun koristeći vjerodajnice za prijavu
 3. Prijeđite na odjeljak za bankarstvo/plaćanje/blagajnik
 4. Odaberite internetsko bankarstvo, bankovni prijenos ili izravni bankovni prijenos
 5. Označite omiljenu bankovnu instituciju
 6. Prijavite se na sigurni pristupnik ili unesite broj usmjeravanja i broj računa
 7. Ovjerite prijavu putem mobilne aplikacije, upita e-pošte ili OTP-a poslanog putem SMS-a
 8. Dodajte iznos za uplatu na račun za klađenje na eSports
 9. Potvrdite plaćanje
 10. Primite kredit za klađenje
Kako napraviti depozit s Transfer Money
Kako izvršiti povlačenje s Transfer Money

Kako izvršiti povlačenje s Transfer Money

Svaki kockar koji je koristio web-mjesto za e-trgovinu za posao shvaća koliko je lako prenijeti novac s web stranice na pojedinačni bankovni račun. Povlačenje dobitaka iz kladionice je obrnuto od polaganja.

 1. Otvorite stranicu za klađenje na eSports i prijavite se lozinkom i e-poštom ili korisničkim imenom
 2. Idite na stranicu bankarstva/blagajnika/plaćanja
 3. Potvrdite dobitke i iznos za povlačenje
 4. Odaberite način plaćanja za isplatu – internet bankarstvo, bankovni prijenos ili bankovni prijenos
 5. Navedite jedinstveni ID za online bankarstvo
 6. Potvrdite račun za klađenje i bankovni ID (moraju biti sinkronizirani)
 7. Pričekajte odobrenje
 8. Kladionica prenosi novac na bankovni račun igrača u roku od 2-5 radnih dana

Transfer Povlačenje novca nije trenutno. Prvo, Pružatelj klađenja na eSport trebat će neko vrijeme za provjeru identiteta igrača. Ovo je ključna sigurnosna mjera za online kockanje koja pomaže u izbjegavanju bilo kakve online prijevare. Postalo je sve češće da online kockari budu prevareni za svoje teško zarađene dobitke. Zato je svim legitimnim i sigurnim stranicama potrebno vrijeme da još jednom provjere je li osoba koja traži povlačenje stvarno sudjelovala u klađenju na eSport.

Kako izvršiti povlačenje s Transfer Money
Za i protiv prijenosa novca

Za i protiv prijenosa novca

Kada igrači eSporta prenose novac online, svojim bankovnim računima upravljaju putem mobilnih uređaja ili računala. To znači da ne moraju posjećivati svoje poslovnice kako bi izvršili transakcije. Ovo dolazi s prednostima i nedostacima, kao što je navedeno u nastavku.

Pros

 • Mogućnost polaganja novca na web-mjesta za online esport klađenje s nekoliko klikova ili prelaskom na zaslon telefona
 • Relativno niži troškovi prijenosa
 • Sigurno bijeg za naplatu

Protiv

Ponekad je potrebno pronaći bankomat ili bankovnu instituciju da stavi novac na svoje račune prije nego što ga pošalje na račun za online eSports klađenje. Ovaj proces može biti kompliciran. Ovisno o zemlji, vlasti mogu pratiti transakcije kockanja ili ih strogo ograničavaju.

 • Može biti podložan strogim zakonima i propisima neke zemlje
 • Težak prijenos
Za i protiv prijenosa novca
Proces otvaranja računa Transfer Money

Proces otvaranja računa Transfer Money

Za dobivanje računa Transfer Money potrebna je nacionalna osobna iskaznica, što znači da moraju biti punoljetni. Također je moguće otvoriti međunarodni račun koji može prihvatiti različite valute. Ali takvi su računi često ograničeni u smislu iznosa transakcije dnevno. Osim toga, potrebno je više vremena za obavljanje bankovne doznake u drugu zemlju.

Neke zemlje dopuštaju maloljetnicima da imaju bankovne račune, ali ih moraju nadzirati odrasli skrbnici ili roditelji. Za otvaranje novog bankovnog računa nije potreban još jedan bankovni račun jer svaka institucija posluje samostalno.

Kako postaviti račun

Potrebna je jednostavna, ali formalna procedura za otvaranje bankovnog računa za prijenos novca.

 • Odabir bankovne institucije i vrste računa: Svaka banka ima različite opcije računa, tj. tekući račun, račun s fiksnim depozitom, štedni račun, itd. Tekući račun najbolje funkcionira za online prijenos novca.
 • Ispunjavanje osobnih podataka: Obrazac za otvaranje računa je poput prijedloga. Ovdje podnositelj zahtjeva daje svoje puno ime, e-mail, telefonski broj, adresu i podatke o poreznoj usklađenosti.
 • Dokaz o identitetu: Bankarske institucije će tražiti fotografiju veličine putovnice, osobnu iskaznicu, otisak prsta i potpis.
 • Izrada profila za online bankarstvo: Nakon što je prijava prihvaćena, korisnik može otvoriti online račun Transfer Money. Postupak se može obaviti na web stranici banke ili odgovarajućoj mobilnoj aplikaciji.
Proces otvaranja računa Transfer Money
Opcije korisničke podrške Transfer Money

Opcije korisničke podrške Transfer Money

Računima Transfer Money upravlja se iz fizičkih poslovnica i na daljinu. Iako je moguće ući u financijsku instituciju da se raspitate o nečemu, online komunikacija je praktičnija. Pouzdani pružatelji usluga imaju namjenske pozivne centre, a njihovi online agenti uvijek su dostupni za razgovor s klijentima. Najčešći kanali rješavanja problema kupaca su:

 • Telefon
 • E-mail
 • Online obrazac za upit
 • Chat uživo

Većina financijskih institucija otvara svoje telefonske linije ujutro, a zatvara ih navečer. Telefonski pozivi možda neće raditi u nekoliko sati tijekom vikenda i državnih praznika. Na e-poštu i online obrasce odgovara se u roku od 24 do 48 sati. Većina razgovora uživo dostupna je u aplikacijama za bankarstvo. Neki su omogućeni za botove, dok drugi uključuju ljudske predstavnike kupaca.

Opcije korisničke podrške Transfer Money