Ripple

Među najpopularnijim kriptovalutama je Ripple (XRP). Također se naširoko koristi kao način plaćanja u eSportu, olakšavajući transakcije bez granica u online kladionicama. U usporedbi s većinom drugih kriptovaluta, Ripple nudi jeftinije transakcijske troškove i brze prijenose novca.

Uz mnoge druge, ovi su razlozi doveli do pojave Ripple eSports klađenja. Mnoge od vodećih svjetskih financijskih institucija i banaka usvojile su Ripple, za razliku od svojih konkurenata. Ripple sportsko klađenje nema opasnosti jer se XRP u mnogim zemljama smatra legalnim. Najbolji kladioničari navedeni u nastavku također pružaju jedinstvene pogodnosti kao što su bonusi za pridošlice i redovite promocije za vjerne kupce.

Ripple
O Rippleu

O Rippleu

Ripple, virtualna valuta kojom se trguje kao XRP na kripto tržištu, izumila je Ripple Labs Inc, tehnološka tvrtka sa sjedištem u San Franciscu. Neovisni poslužitelj za provjeru autentičnosti potvrdio je svoje digitalne potpise. Njegova je knjiga prvi put predstavljena u lipnju 2012. sa 100 milijardi tokena. Nakon što se Chris Larsen pridružio Ripple Labs Inc., osnovali su NewCoin u rujnu 2012.

Ime mu se promijenilo iz OpenCoin u Ripple. Unatoč regulatornim zabrinutostima, vrijednost kovanice je porasla na trogodišnji maksimum iznad 1 USD početkom travnja 2021. Osim što je zamjenjiv za većinu drugih valuta, Ripple korisnicima može uštedjeti vrijeme i trud povezan s bankovnim redovima.

Za razliku od Bitcoina i Ethereuma, Ripple nije kriptovaluta bazirana na blockchainu. To je digitalna valuta s "hash stablom" i ne može se rudariti zbog ograničene ponude (100 milijardi kovanica). XRP-ovo hash stablo oponaša blockchain s brojnim čvorovima za obradu transakcije. Tijekom plaćanja, financijskim detaljima se dodjeljuje jedna vrijednost i puštaju se u decentraliziranu javnu mrežu radi provjere poslužiteljskih čvorova.

Je li Ripple popularan?

Čvrsta regulatorna struktura prema zakonima o kockanju učinila je klađenje na eSport sigurnim i brzorastućim. Mnogi digitalni novčići, uključujući Ripple, zamjenjuju tradicionalne valute. Sportsko klađenje s XRP-om bilježi značajan rast u posljednjih nekoliko godina. Budući da je Ripple prilično pristupačan za većinu sportskih kladioničara, idealan je za sportsko klađenje. U vrijeme pisanja ovog članka (siječanj 2022.) njegova je vrijednost bila 0,7429 USD.

O Rippleu
Kako napraviti depozit s Rippleom

Kako napraviti depozit s Rippleom

Brojne sportske kladionice danas prihvaćaju Ripple kao metodu depozita. Većina stranica koje vam omogućuju financiranje računa s XRP-om ne nameću zemljopisna ograničenja, što znači da možete igrati eSport s bilo kojeg mjesta. Jeste li spremni za oklade za pravi novac uz Ripple depozite? Bit ćete na dobrom putu za stavljanje sportskih oklada ako slijedite dolje opisane korake.

 1. Nabavite Ripple novčanik: Kupite dovoljno XRP-a s platforme za razmjenu kriptovaluta i pohranite ih u digitalni novčanik
 2. Registrirajte se na Ripple web-mjestu za eSports klađenje: pogledajte jednu od naših predloženih web-stranica na ovoj web stranici s dobrim ocjenama
 3. Prijavite se na kladioničare i pronađite stranicu za plaćanje
 4. Odaberite kriptovalutu, a zatim Ripple (XRP), kao način polaganja
 5. Bit ćete preusmjereni na stranicu za naplatu da se prijavite na svoj kripto novčanik
 6. Unesite iznos za financiranje vašeg računa za klađenje
 7. Navedite adresu novčanika kladionice i skenirajte QR kod
 8. Provjerite jesu li podaci točni i kliknite na gumb za slanje.
Kako napraviti depozit s Rippleom
Korištenje Ripplea u online kladionicama

Korištenje Ripplea u online kladionicama

Jedan od razloga zašto je Ripple odlična opcija plaćanja u eSportu je njegova razina privatnosti. Ne možete povezati svoj XRP novčanik s bankovnim računom; stoga, nijedan autoritet ne može ući u trag vašoj povijesti kockanja. Depoziti su trenutni i vrlo sigurni. Vaš bi se depozit trebao podmiriti za tri do pet sekundi. Tipična transakcija s Rippleom je toliko niska da je praktički besplatna. Trošite samo 0,00001 XRP kada napravite depozit.

Imajte na umu da svoj XRP novčanik ne možete povezati izravno s bankovnim računom. Međutim, uz GlobaliD novčanik, možete se registrirati za MasterCard debitnu karticu kako biste dobili povrat novca u obliku Ripple kovanica. Zatim možete financirati karticu putem platne kartice, druge kriptovalute ili bankovnog računa. Dnevno ograničenje transakcije za XRP MasterCard debitnu karticu je 5.000 USD do 10.000 USD. Dodatno, transakcije su ograničene na 15 dnevno. Uvijek provjerite ograničenje depozita na kladionici prije nego uplatite svoj račun.

Korištenje Ripplea u online kladionicama
Kako napraviti povlačenje s Rippleom

Kako napraviti povlačenje s Rippleom

Slično Bitcoin, Ethereum, Litecoin i Dogecoin, Ripple pruža sjajno iskustvo klađenja u eSportovima dopuštajući funkcionalnosti povlačenja. Pretpostavimo da uplatite novac na svoj račun za online sportsko klađenje kod Ripplea i osvojite veliku nagradu igrajući neki eSport. Kako ćete unovčiti svoj novac?

 1. Idite na stranicu s opcijama plaćanja i otvorite gumb za isplatu
 2. Odaberite Ripple XRP kao metodu povlačenja
 3. Unesite iznos za isplatu od kladionice
 4. Navedite adresu svog vanjskog novčanika
 5. Potvrdite i pričekajte da ga kladioničar odobri

Cijeli proces se može obaviti na mobitelu. Ripple knjiga se ne zaglavi i dokazano obrađuje ogromne transakcije u sekundi (oko 1500). Isplata XRP-a je brza, tako da bi se novac trebao odmah pojaviti u vašem novčaniku.

Jedina stvar koja može odgoditi plaćanje je kada kladionica ima previše isplata da bi ih odobrila. Ali to je nešto što većina kladionica završi u roku od 24 sata. Što se tiče troškova povlačenja, rijetko ćete biti naplaćeni od strane davatelja eSporta. Iako mreža Ripple ima nominalnu naknadu, obično djelić centa. Kao da uopće nema naknade.

Kako napraviti povlačenje s Rippleom
Za i protiv Ripplea

Za i protiv Ripplea

XRP eSports klađenje predstavlja mnoge prednosti zbog kojih se igrači žele kladiti s digitalnim novčićem. To su iste pogodnosti koje možete dobiti od bilo koje stranice za kockanje koja prihvaća kriptovalute. Međutim, postoje značajne prednosti za kockanje s XRP-om.

Pros

 • Pogodno i za depozite i za isplate
 • Nevjerojatne brzine
 • Oskudne transakcijske naknade
 • Napredne metode šifriranja
 • Anonimne transakcije

Protiv

 • Ne prihvaćaju sve kladionice XRP
 • Neke stranice za sportsko klađenje ne nude ekskluzivne bonuse Ripple igračima
Za i protiv Ripplea
Ripple postupak otvaranja računa

Ripple postupak otvaranja računa

Prvi korak za stjecanje XRP-a je postavljanje Coinbase računa. Ovo je sigurno internetsko središte za trgovanje, prijenos i držanje kriptovaluta. Pomaže vam pretvoriti virtualne kovanice poput XRP-a u lokalne valute. U biti, svoj XRP možete zadržati izravno u aplikaciji Coinbase.

Da biste otvorili ovaj račun, trebate dostaviti dokaz identiteta koji pokazuje da imate 18 i više godina. Potreban vam je i telefonski broj na koji ćete primati potvrdne poruke. Provjerite imate li najnoviju verziju preglednika i aplikacije Coinbase. Također, provjerite je li vaš operativni sustav ažuriran. Ne postoje naknade za održavanje za Coinbase račun.

Kako postaviti račun

Uz Coinbase aplikaciju možete jednostavno kupiti Ripple i druge kriptovalute ili prenijeti USD. Ne trebate bankovni račun da biste imali Ripple račun. Evo što učiniti da dobijete XRP novčanik na Coinbaseu.

 • Prijavite se u svoju Coinbase aplikaciju
 • Na kartici novčanika dodirnite "Primi"
 • Odaberite Ripple
 • Dodajte minimalno 20 XRP za aktivaciju novčanika

Zapamtite da je cijena Ripplea promjenjiva, ali ne toliko kao Bitcoin i Ethereum. Potražite savjet od financijskog savjetnika ili kripto gurua da shvatite svoj investicijski plan.

Ripple postupak otvaranja računa
Ripple opcije korisničke podrške

Ripple opcije korisničke podrške

Imate pitanje u vezi s XRP transakcijom? Podršku možete dobiti putem:

 • Besplatni telefonski broj korisnika
 • E-mail
 • Adresa pošte u Ripple Labs Inc.
 • Coinbase centar za pomoć

Ripple management ima jednu od najboljih linija za brigu o korisnicima gdje korisnici mogu izravno razgovarati s agentima radi tehničke podrške i pritužbi. Prije nego ih nazovete, pokušajte opisati svoju zabrinutost putem aplikacije Coinbase. Odaberite relevantnu kategoriju i budite što detaljniji. Coinbase centar za pomoć također vam može dati odgovore na većinu upita.

Ripple opcije korisničke podrške