Esports kladionice koje prihvaćaju MuchBetter

Aplikacije za online plaćanje dobile su na snazi u industriji kockanja jer omogućuju kockarima jednostavno pohranjivanje i premještanje sredstava pritiskom na gumb. MuchBetter je jedan od najpoželjnijih pristupnika plaćanja zasnovanih na aplikacijama za klađenje na eSport. Revolucionarni e-novčanik može se financirati MasterCard, Visa, Bitcoin, bankovnim prijenosom i drugim financijskim uslugama e-prijenosa.

Brojne web stranice za online esport klađenje uključile su MuchBetter kao metodu depozita jer privlači mobilne igrače i igrače koji vole praktičnost klađenja iz svojih zona udobnosti. Način plaćanja također se može koristiti za primanje dobitaka s platforme za klađenje na eSports uz nevjerojatno niske naknade.

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
O MuchBetter eSports klađenju

O MuchBetter eSports klađenju

MuchBetter je lansiran 2017. u Douglasu, Ujedinjeno Kraljevstvo i od tada je stekao preko 150.000 kupaca diljem svijeta. Do 2018. godine tvrtka je omogućila najmanje 10.000 MasterCard opcija i 40.000 NFC uređaja za plaćanje. Danas djeluje kao potpuno licencirana mobilna aplikacija koja se može preuzeti na iOS i Android.

Više od 120 online trgovaca podržava MuchBetter, uz neke od vodećih svjetskih iGaming tvrtki. Nedavno je časopis eGaming Review dodijelio MuchBetteru nagradu za zvijezdu u usponu. Jens Bader, jedan od njegovih suosnivača, dobio je PayExpo Payments Power 10 Awards, prepoznajući ga kao ključnog suradnika u industriji plaćanja.

Je li MuchBetter popularan?

Davatelji klađenja na esport neprestano traže alternativu Metode Plačanja i otkrili su da je MuchBetter dobar spoj. Kockarska zajednica dobro razumije uslugu, posebno u europskoj regiji. Kada korisnici financiraju svoje MuchBetter račune, ta sredstva mogu iskoristiti za klađenje na eSport.

Način plaćanja također omogućuje vlasnicima računa korištenje debitnih kartica, prepaid kartica i viševalutnih računa u jednoj aplikaciji. Podržava tri glavne valute, a to su USD, EUR i GBP. Aplikacija je zaštićena PIN kodom ili biometrijskom provjerom autentičnosti, tako da nema potrebe za pozivanjem lozinki i korisničkih imena. Ako se bilo koja od povezanih kartica izgubi, korisnik je može zamrznuti unutar aplikacije kako bi spriječio prijevaru.

O MuchBetter eSports klađenju
Kako napraviti depozit kod MuchBettera

Kako napraviti depozit kod MuchBettera

Dostupnost MuchBetter-a na pametnim telefonima olakšava život ljubiteljima eSporta koji vole klađenje u pokretu. Sve što im treba je broj mobitela za potvrdu plaćanja. MuchBetter koristi dinamički CVV kod, koji automatski generira aplikacija kada korisnik pokrene transakciju. Sljedeći koraci su uključeni u polaganje sredstava na Web stranica za klađenje na eSport.

 1. Registracija za eSports klađenje uz MuchBetter kao način plaćanja
 2. Prijava na račun
 3. Pronalaženje gumba za polog za pokretanje depozita
 4. Odabirom MuchBetter s popisa dostupnih e-novčanika
 5. Slijedeći upute za prijavu u aplikaciju MuchBetter
 6. Upisivanje iznosa za slanje
 7. Potvrda transakcije putem CVV-a poslanog putem mobilne aplikacije

Svi depoziti na bilo kojem mjestu za kockanje su besplatni i potrebno im je nekoliko minuta da se izvrše. Oni koji koriste bitcoine za financiranje svojih računa uživat će u trenutnim depozitima.

Korištenje MuchBetter-a kao opcije plaćanja za eSport

MuchBetter kupci mogu plaćati putem banke jer im pružatelj usluga omogućuje povezivanje svojih bankovnih računa s e-novčanikom putem namjenske mobilne aplikacije. Međutim, trebali bi imati na umu ograničenje dnevne potrošnje svojih banaka kako ne bi pretjerali. MasterCard ograničenje za MuchBetter je na donjem kraju, npr. dnevna potrošnja je 300 USD, ali korisnici mogu zatražiti povećanje od podrške putem pametne aplikacije.

Kako napraviti depozit kod MuchBettera
Kako izvršiti isplatu uz MuchBetter

Kako izvršiti isplatu uz MuchBetter

Mnogo bolje isplate se dešavaju bržom brzinom od većine konvencionalnih bankarskih metoda. Nakon isplate na e-novčanik, korisnik može prenijeti sredstva na svoje bankovne račune ili mobilni novčanik. Povlačenje dobitaka od eSports klađenja poduzimaju se sljedeći koraci:

 1. Započnite zahtjev za povlačenje otvaranjem stranice za isplate na kladionici eSporta
 2. Odaberite Mnogo bolje
 3. Zapišite broj mobitela
 4. Pričekajte odobrenje od sportske kladionice
 5. Novac se pripisuje na račun igrača

Gore navedeni postupak može trajati jedan ili dva dana, ovisno o operateru klađenja. Nema naknade za povlačenje sa stranice za kockanje. Dnevni limiti isplate nisu isti za svaku kladionicu. Pojedinosti su navedene u odjeljku T&C stranice.

Korisnici mobilnih uređaja smatraju da je MuchBetter praktičniji jer se ne moraju prijaviti na drugo sučelje prilikom isplate novca. Oni su preusmjereni na aplikaciju unutar istog pametnog telefona koji koriste za klađenje bez davanja osjetljivih financijskih podataka. Uz provjeru kladionice, MuchBetter također provjerava identitet korisnika prije nego što uplati novac na njihov račun s CVV kodom.

Kako izvršiti isplatu uz MuchBetter
Za i protiv s MuchBetterom

Za i protiv s MuchBetterom

MuchBetter preferiraju online trgovci, web-mjesta za klađenje i internetski kladionici iz dobrih razloga. Evo zašto je to zgodan način plaćanja.

Pros

 • Besplatna MasterCard
 • Niski tečajevi (0,99%)
 • Multivalutna plaćanja
 • Poboljšani KYC i sigurnost
 • Transakcije u stvarnom vremenu
 • Brza verifikacija i transakcije
 • Aplikacija prilagođena korisniku

Protiv

MuchBetter je relativno nov, pa se u budućnosti očekuju promjene. Iako je to lakša opcija za klađenje na eSport, možda neće pružiti sve cool značajke nekih dugotrajnih novčanika. Kao i svaki drugi pružatelj plaćanja, MuchBetter ima nekoliko nedostataka.

 • MuchBetter Mastercard dostupna je samo u zemljama EU
 • Neke kreditne kartice naplaćuju se 8%, ovisno o zemlji
Za i protiv s MuchBetterom
Mnogo bolji proces otvaranja računa

Mnogo bolji proces otvaranja računa

MuchBetter račun se može otvoriti brzo i jednostavno. To se događa na službenoj web stranici novčanika i mobilnoj aplikaciji. Davatelj obično traži osobne podatke kako bi potvrdio svoju dob i zemlju prebivališta. Sve prijave moraju ispuniti korisnici koji su navršili minimalnu zakonsku dob u svojoj zemlji, koja je obično 18 godina.

Kako postaviti račun

 1. Idite na MuchBetter početnu stranicu
 2. Kliknite gumb Prijava
 3. Unesite ime, e-mail, datum rođenja, broj mobitela, željenu valutu, fizičku adresu, poštanski broj i adresu
 4. Ispunite 6-znamenkasti OTP poslan na registrirani telefonski broj
 5. MuchBetter će poslati SMS s vezom za preuzimanje aplikacije iz Apple App Store ili Google Play Store
 6. Pokrenite aplikaciju unosom telefonskog broja i sigurnosnog koda

Da bi dobio besplatnu MasterCard, korisnik mora dostaviti neke dokumente za provjeru kao što su nacionalna osobna iskaznica, vozačka dozvola ili putovnica. Za aktivaciju kartice potreban je depozit od 30 EUR. Zatim se šalje na adresu kupca u roku od nekoliko radnih dana. Nadalje, e-novčanik se može povezati s bankovnim računom.

Treba napomenuti da je MuchBetter popularniji u nekim zemljama poput Velike Britanije, Njemačke i Kanade. Esports igrači iz drugih zemlje možda neće uživati u usluzi i njezinim pogodnostima. Međutim, njegova posebna MasterCard može se koristiti na svim bankomatima i trgovinama koje prihvaćaju MasterCard.

Mnogo bolji proces otvaranja računa
Mnogo bolje opcije korisničke podrške

Mnogo bolje opcije korisničke podrške

MuchBetter ima namjenski sustav korisničke podrške koji odgovara korisnicima na vrijeme kako bi osigurao minimalne smetnje. Pomoć je dostupna u obliku:

 • E-mail
 • Broj telefona
 • Automatizirani chat uživo
 • Poruke na društvenim mrežama

Karte za podršku pregledavaju se unutar istog dana i odgovor se šalje klijentu putem e-pošte. Oni koji žele brze odgovore na opća pitanja naći će ih u odjeljku FAQ. Stranica je dostupna na više od 10 jezika, tako da se kupci mogu prebaciti na jezik koji smatraju prikladnim. To uključuje engleski, nizozemski, španjolski, arapski, portugalski, francuski, talijanski, poljski, ruski, norveški itd.

Mnogo bolje opcije korisničke podrške

Najnovije vijesti

Prethodno učitavanje MW3: veličina preuzimanja, rani pristup i više
2023-10-31

Prethodno učitavanje MW3: veličina preuzimanja, rani pristup i više

Modern Warfare 3 izlazi za samo desetak dana, a fanovi Call of Duty franšize željno iščekuju igru. Ali prije službenog lansiranja, oni koji su prednaručili igru ​​imat će priliku pristupiti posljednjem poglavlju ponovno pokrenute sage Modern Warfare. Ako se pitate kada možete unaprijed učitati MW3 i koja će biti veličina preuzimanja, čitajte dalje.