Esports kladionice koje prihvaćaju Money Transfer

Riječ prijenos novca obično se koristi za označavanje bankovnih transfera. Termin se može razlikovati ovisno o lokaciji igrača. Međutim, postupak je gotovo uvijek isti u svakom slučaju. Račun za klađenje korisnicima pruža podatke o njihovom bankovnom računu. Kupci zatim koriste te podatke za polaganje sredstava izravno na svoje račune.

Pri povlačenju je suprotno. Transferi novca se obavljaju unutar jedne financijske institucije ili na brojnim platformama. Obično nema intervencije osoblja banke. Najčešći razlog za korištenje bankovnih transfera na računima za eSports klađenje je da su sigurniji jer se šalju izravno s jednog bankovnog računa na drugi.

Je li prijenos novca popularan?

Je li prijenos novca popularan?

Način plaćanja je široko rasprostranjen i mnogi igrači ga rado koriste. Banke štite te transakcije kako bi osigurale sigurnost podataka i novca korisnika. Bankovne doznake popularne su za sve vrste plaćanja jer ne zahtijevaju posebne račune niti korištenje specijalizirane opreme ili uređaja za plaćanje. Ovo je jedan od najpopularnijih i najjednostavnijih načina plaćanja kockanja, posebno klađenja na eSport.

SWIFT upravlja većinom međunarodnih plaćanja prijenosom novca. Zadrugu je 1974. godine osnovalo sedam međunarodnih banaka koje djeluju na globalnoj mreži. To čini prijenos novca jednim od najstarijih Metode Plačanja.

Dostupne opcije plaćanja

Elektronički prijenosi sredstava, krovni pojam koji obuhvaća plaćanja putem bankovnih kartica, najčešći su tip prijenosa novca. Također se može koristiti bankovni prijenos, koji je međunarodni ubrzani prijenos plaćanja s jedne banke na drugu. Giro nudi izravni depozit, dok druga opcija omogućuje igračima slanje novca putem poštanskog čeka ili uplatnice. Ljudi koji upravljaju svojim novcem na eSports klađenju mogu koristiti bankovne transfere, što je prilično sigurna metoda.

Bankovni prijenosi prihvaćaju se kao metoda depozita za transakcije računa na mreži za klađenje u većini zemalja koje to dopuštaju. Zahvaljujući širokoj mreži banaka, široko je rasprostranjena u evropske zemlje i Sjedinjenih Država.

Je li prijenos novca popularan?
Kako napraviti depozit koristeći prijenos novca

Kako napraviti depozit koristeći prijenos novca

Jedan od najjednostavnijih načina za igrače da izvrše bankovna plaćanja iz bilo koje banke je putem transakcije iz njihove lokalne podružnice. Igrači to mogu učiniti i putem telefona. Međutim, najčešća metoda je izravan bankovni prijenos s njihovog internetskog bankovnog računa.

Igrači trebaju odabrati "depozit" iz dijela blagajne na svom računu za online klađenje. Potrebno je ispuniti tražene bankovne podatke i iznos koji bi željeli prenijeti. Račun za klađenje može nametnuti zahtjev za minimalni depozit.

Konačno, igrači moraju izvršiti sve sigurnosne provjere koje banka zahtijeva. Nakon potvrde, igrač će morati samo pričekati da sredstva stignu i zatim početi igrati. Moguće je da će to potrajati nekoliko radnih dana.

Izravan depozit uz prijenos novca

Igrači mogu preuzeti aplikaciju ili igrati na inačici koja se temelji na webu kako bi izvršili izravne depozite prijenosom novca. Ovo su najprikladnije opcije. Korištenje usluga internetskog bankarstva, posebno bankarskih aplikacija, osigurat će da se bankovne transakcije dovrše u nekoliko sekundi.

Naknade za prijenose razlikuju se po banci ovisno o iznosu koji se prenosi. Nema ograničenja depozita ili povlačenja s internetskim bankovnim transferima. Neki internetske stranice za klađenje na eSport, međutim, imaju različita ograničenja o tome koliko novca igrači mogu uplatiti i povući putem internetskih bankovnih transfera.

Kako napraviti depozit koristeći prijenos novca
Kako izvršiti povlačenje s prijenosom novca

Kako izvršiti povlačenje s prijenosom novca

Nije teško podići novac s računa za eSport klađenje. Sve što igrač mora učiniti je provjeriti da li poštuje sva pravila kockarske stranice. Oni mogu uključivati minimalni iznos potreban za održavanje računa za klađenje aktivnim i maksimalni iznos.

Igrači se moraju prijaviti na račun svoje kladionice i odabrati "povlačenje" iz blagajničkog dijela računa za klađenje. Zatim treba odabrati bankovnu doznaku kao način isplate i unijeti iznos za podizanje. Može se pojaviti upit od igrača da odabere određenu banku u koju želi povući svoj dobitak. Nakon potvrde iznosa kliknite gumb Isplati. Račun za klađenje obavještava kupca nakon obrade transakcije, a potrebno je čekati nekoliko dana da novac stigne na bankovni račun.

Ograničenja povlačenja nisu uobičajena kod prijenosa novca. Igrači mogu izvaditi svoje dobitke u bilo kojem trenutku, čak i na svojim telefonima. Međutim, ovisno o količini, vrijeme obrade može varirati. Povlačenja mogu potrajati između tri i sedam dana. Ako račun za klađenje ima problema s provjerom računa igrača ili utvrđivanjem njegove mogućnosti povlačenja, to bi moglo potrajati do tjedan dana ili čak dva tjedna.

Kako izvršiti povlačenje s prijenosom novca
Za i protiv prijenosa novca

Za i protiv prijenosa novca

Pros

 • Transakcione naknade su nevjerojatno minimalne
 • Nema potrebe za otvaranjem više računa
 • Postoji visoka razina sigurnosti i zaštite podataka
 • Bankovne transfere prihvaća većina računa za online klađenje
 • Prilično je jednostavan za korištenje. Ne zahtijeva provjeru kreditne sposobnosti ili osobne podatke igrača
 • Ključna prednost je da bankovne doznake mogu koristiti svi za plaćanje

Protiv

 • Neke financijske institucije odbijaju prihvatiti opciju plaćanja računa za eSports klađenje
 • To nije najbrži način za online plaćanje
 • Neki igrači možda radije ne koriste svoje bankovne račune za igranje igara
 • Za sve igrače potreban je bankovni račun
 • Neke banke mogu dovesti u pitanje izravne transfere i staviti igračev račun na čekanje dok predstavnik za korisničku podršku ne razgovara s korisnikom
Za i protiv prijenosa novca
Proces otvaranja računa za prijenos novca

Proces otvaranja računa za prijenos novca

Budući da se bankovni prijenosi vrše izravno između banaka i bankovnih računa, zaštićeni su sigurnosnim sustavima. Banke koriste neke od najnaprednijih i najstrožih enkripcija kako bi osigurale da njihov novac i novac svojih klijenata ostanu sigurni.

Kako postaviti račun

Za otvaranje računa igrač mora otići u banku sa svojim osobnim dokumentom. Obično se to može učiniti za nekoliko minuta, a igrač ga može koristiti na platformama za online klađenje. Kockar tada mora povezati svoj bankovni račun s računom za online klađenje po svom izboru nakon registracije. Postupak je obično brz i može se obaviti na računalu ili mobilnom telefonu.

Korištenje opcije plaćanja bez bankovnog računa nije moguće. Korisnici moraju biti punoljetni kako bi dobili potrebne osobne dokumente potrebne banci. Posjedovanje računa za prijenos novca ima nekoliko nedostataka. Većina banaka zahtijeva od korisnika da budu aktivni određeno vrijeme. Računi igrača mogu se izbrisati ako ostanu neaktivni dulje vrijeme. Kako bi dobili svoj novac natrag, morat će otići u banku ili nazvati službu za korisnike.

Proces otvaranja računa za prijenos novca
Opcije korisničke podrške za prijenos novca

Opcije korisničke podrške za prijenos novca

Odjeli za korisničku podršku većine banaka visoko cijene klijente. Igračima je jednostavno kontaktirati banku ili račun za klađenje. U slučaju propuštenog depozita, igrač prvo treba nazvati račun za klađenje kako bi provjerio je li primio sredstva. Ako nisu, igrač bi trebao kontaktirati svoju banku za više informacija. Isplate se također mogu zadržati ako banka želi provjeriti identifikaciju igrača. Većina zadataka može se obaviti bez posjete banci.

Svaka banka ima svoj kontakt. Ali igrač bi trebao tražiti sljedeće:

 • Često postavljana pitanja o web stranici
 • Stranice društvenih medija
 • E-mail za podršku
 • Pozovite brojeve
 • Chat uživo
Opcije korisničke podrške za prijenos novca