Litecoin

Upotreba fiat valute za online transakcije čini se prilično svakodnevnim. Ne zaboravimo da inflacija s vremenom smanjuje svoju vrijednost. Međutim, kriptovalute su budućnost jer nemaju ograničenja kada i kako ih koristiti. Što je još bolje, veća je vjerojatnost da će digitalni novčići cijeniti. Litecoin (LTC) također predstavlja budućnost.

Korisnici ga mogu zamijeniti bez posrednika. Zaboravite kreditne kartice i bankovne transfere; LTC je prikladniji za klađenje na esport. Ponekad tradicionalni načini plaćanja mogu uzrokovati probleme ako ih koristite u online kladionicama. Ako živite u zemlji koja jako ograničava klađenje, razmislite o ulaganju u pristojan VPN i prijavite se na Litecoin kladionicu (pogledajte naš popis 10 najboljih s najboljim preporukama). Na taj ćete način uživati u klađenju s LTC-om bez obzira gdje se nalazite.

Litecoin
O Litecoinu

O Litecoinu

Od siječnja 2022. Litecoin je 21. najveća digitalna valuta na svijetu po tržišnoj kapitalizaciji, po cijeni od 148,57 dolara. Postao je osnovni proizvod za mnoge kripto entuzijaste zbog svoje rastuće popularnosti. Litecoin je altcoin (alternativna kriptovaluta) koju je 13. listopada 2011. pokrenuo Charlie Lee, koji je radio u Googleu kao inženjer.

To je derivat Bitcoin kodne baze, ali je višestruko modificiran. Kao i svaki drugi virtualni novčić, LTC koristi decentraliziranu platnu mrežu koju ne kontrolira niti pojedinac niti vladino tijelo. Za razliku od Bitcoin, koji se temelji na SHA-256, Litecoin koristi Scrypt kao algoritam za dokaz rada i ima bržu stopu generiranja blokova.

Litecoin se može pohvaliti MIT License, licencom slobodnog softvera Massachusetts Institute of Technology. Može se koristiti bilo gdje u svijetu, omogućujući ravnopravne transakcije među pojedincima, trgovcima i investitorima. Danas brojne kladionice prihvaćaju ovu opciju plaćanja za esport. Zbog većih blokova, Litecoin transakcije su brže i jeftinije.

Kada se koristi kao a način depozita na web-mjestu za klađenje na esport, LTC može potrajati otprilike 3 minute za obradu, dok Bitcoin traje oko 6 minuta. Bitcoin mreža je prometnija, a neke transakcije mogu potrajati cijeli sat. S druge strane, LTC naknade su jedna desetina Bitcoina, što ga čini boljom opcijom za sportske kladionike koji paze na brzinu i budžet.

O Litecoinu
Korištenje Litecoina u internetskim kladionicama

Korištenje Litecoina u internetskim kladionicama

Vaš depozit bi trebao doći iz LTC novčanika, iako ga ne možete izravno povezati s bankovnim računom. Međutim, novčanik možete financirati iz drugog kripto novčanika ili platforme za razmjenu kreditnom karticom. Da biste se počeli kladiti na Litecoin esports, pronađite kladionicu koja podržava ovaj digitalni novčić. Ako sumnjate, računajte na naših 10 najboljih kladionica s Litecoinom za koje su stručnjaci potvrdili transparentnost, poštenje i sigurnost.

Kako napraviti izravni depozit s Litecoinom

Nakon što sam pronašao dobar Litecoin stranica za klađenje na esport, financiranje vašeg računa trebalo bi biti jednostavno. Slijedite dolje navedene korake.

 1. Prijavite se na račun za klađenje na eSports
 2. Odaberite eSport igru u koju se želite kladiti i kliknite igraj
 3. Bit ćete preusmjereni na stranicu za polog
 4. Odaberite Cryptocurrency, a zatim Litecoin kao način polaganja
 5. Na skočnoj stranici prijavite se u svoj Litecoin novčanik
 6. Unesite iznos za prijenos na kladionicu kao svoju banku
 7. U svom LTC novčaniku kliknite gumb za slanje
 8. Dovršite provjeru na zaslonu kako biste dovršili transakciju

Litecoin prijenosi su trenutni i bit ćete preusmjereni na stranicu za potvrdu. Na svoju e-mail adresu dobit ćete potvrdu o uplati. Novac će biti dostupan na vašem esport računu, tako da možete odmah početi s klađenjem. Provjerite znate li minimalni dopušteni iznos depozita kladionice prije nego uplatite depozit. Kod Litecoina ne postoji postavljeno dnevno ograničenje depozita. Stoga možete uplatiti bilo koji iznos koliko god često želite.

Korištenje Litecoina u internetskim kladionicama
Kako napraviti povlačenje s Litecoinom

Kako napraviti povlačenje s Litecoinom

Budući da ste već koristili Litecoin opciju plaćanja za esport, svoje dobitke možete brzo unovčiti na svoj LTC novčanik. To je nešto što možete učiniti na svom pametnom telefonu jer su vrhunske Litecoin kladionice prilagođene mobilnim uređajima. Obavezno unesite ispravno odredište ili adresu jer je svaki prijenos koji izvršite nepovratan. Poduzmite sljedeće korake kako biste premjestili dobitke sa svog eSport računa ovim načinom plaćanja.

 1. Na stranici kladionice kliknite odjeljak za isplate
 2. Odaberite Litecoin kao način plaćanja
 3. Idite na svoj LTC novčanik i kopirajte adresu ili skenirajte QR kod pametnim telefonom
 4. Zalijepite adresu u odjeljak za isplatu kladionice
 5. Navedite iznos za isplatu, imajući na umu minimalni i maksimalni prag kladionice
 6. Provjerite jesu li svi detalji točni prije nego pritisnete gumb za slanje/zahtjev
 7. Na zaslonu će se pojaviti potvrdna poruka

Čim davatelj esporta potvrdi vaš zahtjev, dobit ćete sredstva u svoj LTC novčanik. Možete ga koristiti za online plaćanja ili ga pretvoriti u fiat novac putem burzi koje podržavaju takve konverzije. Opet, Litecoin ne nameće ograničenja transakcija, ali morate se pridržavati ograničenja kladionice. Isplata Litecoina ne bi trebala trajati dulje od dva sata.

Kako napraviti povlačenje s Litecoinom
Za i protiv Litecoina

Za i protiv Litecoina

Povijesno gledano, ljudi su vjerovali vladi da izdaje valute, ali Litecoin je nastao rudarenjem. Broj LTC kovanica u optjecaju je fiksan. Rudari koriste računalnu snagu za dodavanje transakcija u blockchain. Kao virtualna valuta temeljena na blockchainu, Litecoin ima sljedeće prednosti i nedostatke.

Pros

 • Nudi neke od najbržih digitalnih transakcija
 • Niske naknade
 • Održava klađenje na eSport privatnim i anonimnim
 • Vrhunska online sigurnost
 • Zaobilazi geo-ograničenja

Protiv

 • Cijena Litecoina redovito pada kada kripto industrija pati
 • Nije lako doći do pouzdane Litecoin kladionice
Za i protiv Litecoina
Proces otvaranja Litecoin računa

Proces otvaranja Litecoin računa

Tehnički, ne postoje dobna ograničenja za stjecanje Litecoina. Međutim, uspostavljene kripto burze poput Coinbasea dopuštaju samo korisnicima starijim od 18 godina da rudare i trguju LTC-om. Drugi načini kupnje LTC tokena ne zahtijevaju da korisnici budu stariji od 18 godina. Štoviše, ne trebate bankovni račun da biste koristili Litecoin. Kao što je ranije spomenuto, Litecoin je dostupan putem platformi za kripto trgovanje i burzi poput Binance i CoinbasePro. Trgovci obično mijenjaju i tradicionalne valute i druge kriptovalute za Litecoin. Nakon što nabavite LTC, možete ga pohraniti u svoj LTC novčanik ili novčanik s više novčića.

Kako postaviti LTC novčanik

Prilikom odabira novčanika za pohranu Litecoina, razmislite o sigurnosti i praktičnosti. Prilikom registracije kod davatelja digitalnog novčanika, od vas će se tražiti da navedete:

 • Državna osobna iskaznica/vozačka dozvola/putovnica
 • Email adresa
 • Broj telefona
 • Datum rođenja
 • Trenutna adresa
 • Selfi fotografija

Možete ga postaviti u ovom jednostavnom postupku.

1. Preuzmite aplikaciju za novčanik s Google Playa ili AppStorea
2. Registrirajte se svojim brojem mobitela, e-mail adresom ili Facebook računom
3. Navedite osobne podatke kako biste potvrdili svoj identitet
4. Postavite PIN kod i jaku lozinku

Novčanik možete otvoriti i na radnoj površini. Prijava za Litecoin novčanik je besplatna. Nakon postavljanja, možete s lakoćom držati, kupovati, prodavati ili koristiti kovanice za esport klađenje. Čuvajte se kripto prijevara koje potiču korisnike Litecoina da ulažu u određene tvrtke samo da bi se takve sheme naglo zatvorile. Prevaranti obično nestanu nakon što prevare nesuđene korisnike.

Proces otvaranja Litecoin računa
Opcije korisničke podrške za Litecoin

Opcije korisničke podrške za Litecoin

Platformu za razmjenu Litecoin možete kontaktirati na nekoliko načina:

 • E-mail
 • Online kontakt obrazac
 • Živi agenti
 • Podrška društvenih medija

Za brzi odgovor, podnesite zahtjeve putem adrese e-pošte koju ste koristili za registraciju na platformi za razmjenu. Obično ćete morati odabrati kategoriju pitanja. Budite što detaljniji.

Opcije korisničke podrške za Litecoin