Dogecoin

Do sada je jasno da možete vršiti uplate na internetskim stranicama za eSport klađenje s kriptovalutama. Međutim, ne dopuštaju svi pružatelji usluga online klađenje na eSport s Dogecoinom. Ako pronađete platformu koja prihvaća ovaj digitalni novčić, ovaj će vam vodič dati sve potrebne informacije.

Dogecoin ima decentralizirani sustav i nema nikakvu vladinu kontrolu. Bez obzira odakle se kladite, mreža je ista. Klađenje na e-sportove putem Dogecoina skriva vaš online identitet budući da ne morate otkriti svoj pravi identitet kada uplaćujete novac na svoj račun za kockanje. Saznajte kako to funkcionira na web stranicama za klađenje na eSport.

Dogecoin
Sve što trebate znati o Dogecoinu

Sve što trebate znati o Dogecoinu

Dogecoin (DOGE) je derivat kriptovalute otvorenog koda Luckycoina temeljen na Litecoinu. Njegov mehanizam za dokaz rada koristi tehnologiju skripte. Novčić su lansirali 6. prosinca 2013. dva softverska inženjera - IBM-ov programer Billy Markus iz Portlanda u Oregonu i njegov prijatelj Jackson Palmer, voditelj proizvoda Adobe Inc. iz Sydneya u Australiji.

Iako je počeo kao šala, noseći logo psa Shiba Inu, DOGE je postupno privukao mase, dostigavši tržišnu kapitalizaciju od više od 85 milijardi dolara do svibnja 2021.

Jackson Palmer htio se našaliti kriptovaluta hype, a ljudi su ga nazivali skeptičnim analitičarem. Njegovi tweetovi dobili su puno pozitivnih povratnih informacija kada je predstavio Dogecoin.com.

U međuvremenu, Billy Markus pokušavao je razviti kriptovalutu, ali njegovi marketinški napori bili su uzaludni. Obratio se Plameru i iskoristio vijest o Dogecoinu za prodaju softvera koji je sada pravi Dogecoin.

Sve što trebate znati o Dogecoinu
Je li Dogecoin popularna kriptovaluta?

Je li Dogecoin popularna kriptovaluta?

Dogecoin je globalna kovanica i može se koristiti kao način plaćanja za kockanje na esportu. Njegova sve veća korisnička baza može se pripisati njegovim unosnim mogućnostima ulaganja. Za razliku od Bitcoina, Dogecoin ima namjerno visoku ponudu. Gotovo sve kripto avenije, od slobodnih tržišta, do kripto novčanika i mjenjačnica, podržavaju trgovanje s DOGE-om.

Čini se da je to popularna metoda depozita u zemljama koje još nisu legalizirale online kockanje. Osim anonimnosti, DOGE je visoko šifriran s minimalnim izgledima da bude hakiran.

Dogecoin omogućuje kladioničarima na eSports jednostavno i brzo financiranje svojih računa. Svaki novčić ima određenu vrijednost, a kladioničari na esports mogu ih koristiti kako bi se kladili na njih omiljene esport igre iz CS-a: GO, DOTA2, LoL itd.

Je li Dogecoin popularna kriptovaluta?
Kako uplatiti s Dogecoinom

Kako uplatiti s Dogecoinom

Prije uplate depozita provjerite ima li novih igrača bonus kodovi i druge promocije. Zatim, kada budete spremni, slijedite ove upute:

 • Otvorite račun kod eSports kladionice i prijavite se
 • Provjerite prihvaća li stranica DOGE. Osim toga, Dogecoin bi se trebao pojaviti na popisu dostupnih opcija plaćanja u odjeljku blagajnika.
 • Idite na karticu depozita i kliknite na 'Dogecoin' kao željenu metodu depozita
 • Vidjet ćete novi prozor u kojem možete pokrenuti transakciju
 • Navedite adresu svog Dogecoin novčanika i podatke za prijavu
 • Skenirajte QR kod koji ste dobili od operatera esporta ili unesite adresu digitalnog novčanika
 • Unesite iznos u DOGE koji želite položiti. Neke će vas stranice tražiti da navedete iznos u USD i pretvorite ga u DOGE
 • Potvrdite transakciju i kliknite Pošalji
 • Vaš saldo klađenja prikazat će se za nekoliko minuta

Korištenje Dogecoina na Esports web stranicama

Dogecoin se rudari svake minute i pohranjuje se u kripto novčanik. Ovaj se novčanik ne može povezati s bankom jer gotovo sve zemlje nemaju formalne regulatorne politike za DOGE.

S Dogecoinom kao metodom uplate za esports, izvršit ćete besplatan prijenos na kladionicu za esports. Ako postoji neka naknada, ovisi o web stranici za kockanje, što je rijetkost. S DOGE-om možete izvršiti transakciju s bilo kojim iznosom, ali osigurajte da je unutar ograničenja depozita operatera.

Kako uplatiti s Dogecoinom
Kako izvršiti povlačenje s Dogecoinom

Kako izvršiti povlačenje s Dogecoinom

Iako su Dogecoin depoziti relativno brži od povlačenja, ta su dva procesa praktički identična. Ali svaka stranica za kockanje eSports ima minimalno i maksimalno ograničenje isplate po danu, tjednu ili mjesecu. Postupak će izgledati ovako:

 • Idite u svoju esport kladionicu i prijavite se na svoj račun
 • Prijeđite na odjeljak plaćanja i kliknite na 'Isplate'
 • Odaberite Dogecoin kao način isplate
 • Kopirajte svoju adresu Dogecoin novčanika i unesite je na stranici za isplatu
 • Unesite iznos isplate
 • Pritisnite gumb za potvrdu i pričekajte da stignu vaši Dogecoini
Kako izvršiti povlačenje s Dogecoinom
Vremenski okvir i naknade za povlačenje dogecoina

Vremenski okvir i naknade za povlačenje dogecoina

Ako se pitate koliko brzo traje isplata novca, odgovor je da ovisi. Naravno, brži je od standardnih bankovnih metoda, ali tek nakon što esport stranica odobri vašu isplatu. Web-lokaciji može trebati do 48 sati da potvrdi vaše vjerodajnice.

Nema kašnjenja u blockchain sustavu jer Dogecoin knjiga obrađuje brojne transakcije u minuti. Idealno bi bilo da dobitke na svom računu očekujete za dan ili dva.

Dobra vijest je da sustav Dogecoin ne naplaćuje naknade za obradu isplata za esport kockanje. Kladionica će naplatiti samo naknadu tijekom međukripto razmjene, koja će biti zanemariva.

Vremenski okvir i naknade za povlačenje dogecoina
Za i protiv Dogecoina

Za i protiv Dogecoina

Ogromna kripto zajednica podržava DOGE. Možete se slobodno kladiti s novčićem ako je vaša zemlja legalizirala kockanje na mreži. Ako je klađenje ograničeno u vašoj regiji, koristite VPN na Dogecoinu eSports web stranica. Pročitajte o dobrim i lošim stranama korištenja DOGE za klađenje na esports.

Pros

 • Jednostavne, brze i sigurne transakcije
 • Potpuna anonimnost
 • Nema ograničenja rudarenja
 • Kompatibilnost decentralizirane razmjene
 • Pristup posebnim kripto bonusima
 • Igrači lako dobivaju više DOGE nakon dobivenih oklada

Protiv

Iako ulaganje u DOGE ima mnoge prednosti, čini se da je novčić u problemima zbog nekoliko negativnih čimbenika.

 • Iako je zabavan, nije istinski inovativan
 • Nema ograničenja ponude
 • Povezan je s pump-and-dump shemama
Za i protiv Dogecoina
Proces otvaranja Dogecoin računa

Proces otvaranja Dogecoin računa

Prvi korak u korištenju DOGE-a za online klađenje je kupnja novčića. Kriptovaluta nije fiat novac, tako da nema šanse da uđete u financijsku instituciju i kupite nešto. Proces stjecanja Dogecoina provodi se online.

Započnite registracijom na pouzdanoj platformi za kripto razmjenu kao što je Binance. Pričekajte da se vaš profil potvrdi putem e-pošte. Zatim možete pregledavati dostupne kriptovalute na otvorenom tržištu i vidjeti isplati li se u DOGE ulagati.

Moguće je kupiti DOGE s međunarodno prihvaćenim debitnim i kreditnim karticama. Alternativno, možete zamijeniti Bitcoin, Ethereum ili Rippel za Dogecoin. Nakon što su kovanice spremne za prijenos, mjenjačnica će ih pohraniti u vaš novčanik i neće vam biti naplaćeno ni novčića.

Proces otvaranja Dogecoin računa
Kako postaviti digitalni Dogecoin račun

Kako postaviti digitalni Dogecoin račun

Vjerojatno ćete morati stvoriti novčanik s lozinkom koju ćete koristiti na mreži kada uplaćujete svoj račun za klađenje na eSports. Za to vam nije potreban bankovni račun i nema dobne granice. Koraci za otvaranje digitalnog novčanika su sljedeći.

 1. Pronađite uglednu i provjerenu kripto mjenjačnicu i prijavite se
 2. Odaberite odgovarajući Dogecoin novčanik (MultiDoge/puni ili Dogecoin Core/light) i slijedite upute za njegovo otvaranje
 3. Preuzmite aplikaciju Dogecoin wallet na svoj pametni telefon
 4. Otvorite aplikaciju
 5. Odaberite kriptovalute koje ćete koristiti i zabilježite adresu depozita
 6. Potvrdite svoju adresu
Kako postaviti digitalni Dogecoin račun
Mogućnosti korisničke podrške za Dogecoin

Mogućnosti korisničke podrške za Dogecoin

Pružatelje Dogecoin novčanika možete kontaktirati izravno na njihovim web stranicama putem sljedećih načina:

 • Razgovor uživo
 • E-mail
 • Stranica za pomoć/FAQ

Detaljni vodiči odgovaraju na pitanja kao što su upotreba kriptovalute, cijene i naplata na mjestu razmjene. Suprotno tome, licencirana Dogecoin esports kladioničarska mjesta za pružanje besprijekorne korisničke usluge. Osim toga, odjel za podršku može imati telefonsku liniju kako bi se osiguralo da se hitni problemi riješe što je prije moguće.

Mogućnosti korisničke podrške za Dogecoin