Brzo plaćanje

Nakon što igrač dobije okladu i vidi da se ti dobici pojavljuju na svom računu na stranici za klađenje, sasvim je prirodno poželjeti pristup tim sredstvima što je prije moguće. Vrijeme koje je potrebno za obradu povlačenja na stranicama za klađenje koje se brzo plaćaju značajno varira u različitim industrijama klađenja, pri čemu su neke stranice brže od drugih.

Što je stranica za klađenje na brzo plaćanje?

Što je stranica za klađenje na brzo plaćanje?

Brza stranica za klađenje na eSport plaćanje omogućuje igračima da brzo povuku svoja sredstva, a vrijeme obrade sada je samo 30 minuta za neke platforme. Mnogi čimbenici mogu utjecati na to koliko dugo je potrebno da se zahtjev za povlačenjem obradi, a odabrani procesor plaćanja također igra ulogu u tome koliko dugo je potrebno da sredstva budu dostupna igraču kao potrošna gotovina.

Na stranicama za klađenje obično su dostupne različite opcije povlačenja, a popularne su VISA i Mastercard te PayPal, pa čak i prijenos izravno na bankovni račun igrača. Stranica za klađenje s brzim plaćanjem će obraditi zahtjev igrača za povlačenje sredstava što je brže moguće, općenito izbjegavajući dulje od nekoliko sati, pod pretpostavkom da nema problema.

Nakon što kladionica obradi zahtjev i izda sredstva za povlačenje, onda je na davatelju plaćanja kojeg je igrač izabrao da dovrši postupak.

Što je stranica za klađenje na brzo plaćanje?
Najbrže plaćene eSport stranice za klađenje u 2021

Najbrže plaćene eSport stranice za klađenje u 2021

Kao što smo gore utvrdili, web-mjesta za online klađenje na eSports mogu značajno varirati u količini vremena koje im je potrebno za obradu zahtjeva za povlačenje i dobivanje novca kupcima. Ovo je top 10 najbržih web stranica za klađenje u 2021.

BetVictor

Ova stranica za online klađenje nudi brzu opciju VISA Direct isplate i obrađuje zahtjeve za povlačenjem u roku od 30 minuta. VISA Direct pruža dostavu sredstava u stvarnom vremenu koristeći podatke kartice igrača.

PariMatch

Kao i kod BetVictora, PariMatch pruža opciju VISA Direct isplate i pokušava obraditi zahtjeve za povlačenjem u roku od 30 minuta.

Bet365

Ova web stranica za online klađenje s brzom isplatom koristi brza povlačenja putem Netellera i igračima ima druge pružatelje plaćanja. Bet365 obrađuje zahtjeve za povlačenje za dobitke klijenata u roku od 12 sati, pod pretpostavkom da nema problema, što bi moglo uzrokovati kašnjenja.

SBK

SBK stranica za klađenje čini naš popis jer imaju neke od najbržih dostupnih Trustly isplata. Vrijeme obrade zahtjeva za povlačenje je 1-2 dana.

Betway

Brza isplata ponovno je dostupna putem VISA Direct s Betwayom, a zahtjevi za isplatom uglavnom se obrađuju u roku od 12 sati.

William Hill

Ova popularna stranica za klađenje, s fizičkim trgovinama, može pružiti neka od najbržih trenutno dostupnih isplata debitnih kartica. William Hill obrađuje zahtjeve za povlačenje u roku od 1-3 dana.

Betfair

Ako igrač želi brzo povlačenje PayPal-a, tada Betfair nudi među najbržima. Zahtjevi za povlačenje obrađuju se u roku od 4-24 sata.

888Sport

Ova web stranica za klađenje, koja također nudi online kasino, nudi neke od najbržih dostupnih MuchBetter isplata – dajući igračima brz pristup svojim dobicima. Nakon što je zahtjev za povlačenje odobren, plaćanje se obično obrađuje u roku od 2-3 dana.

BoyleSports

BoyleSports osigurava neka od najbržih vremena obrade Skrilla, a zahtjevi za povlačenje igrača obično se obrađuju unutar 24 sata.

SportingBet

Ako je kupac tražio isplatu čeka, SportingBet nudi najbrža dostupna vremena. Nakon što je zahtjev za povlačenjem potvrđen i odobren, čekovi će biti objavljeni u roku od dva dana, spremni da igrač može uplatiti u svoju banku.

Najbrže plaćene eSport stranice za klađenje u 2021
Kako dobiti najbržu isplatu na web stranici za klađenje na eSport

Kako dobiti najbržu isplatu na web stranici za klađenje na eSport

Ako igrač traži najbržu moguću isplatu dobitaka s eSports online kladionica, tada se mogu učiniti brojne stvari. Ono što je najvažnije, potencijalni kupci trebaju istražiti različite dostupne kladionice i saznati koja vremena obrade pružaju. Ovdje mogu pomoći recenzije drugih igrača, s recenzijama koje potvrđuju da li web-mjesto za online klađenje s brzom isplatom redovito ispunjava navedena vremena povlačenja i s pojedinostima o svim problemima s kojima su se igrači prethodno suočili.

Također je potrebno provjeriti koje načine plaćanja nudi web-mjesto za klađenje, s tim da su neki neprikladni za igrača, a vrijeme koje je potrebno da sredstva budu dostupna se razlikuje između njih. Kada se odabere mjesto za klađenje i pružatelj plaćanja i igrač želi povući svoje dobitke - osiguravanje da su ispunjena sva pravila sigurnosti i identifikacije pomoći će osigurati brzo iskustvo uz minimalne probleme.

Kako dobiti najbržu isplatu na web stranici za klađenje na eSport
Zašto neke transakcije traju toliko dugo ili se blokiraju?

Zašto neke transakcije traju toliko dugo ili se blokiraju?

Povremeno će igrač otkriti da se njegov zahtjev za povlačenje novca za eSport klađenje na mreži obrađuje dulje nego inače ili da je potpuno blokiran. Razlozi za to mogu biti različiti, pri čemu su svi slučajevi različiti.

Međutim, zdrav razum je da igrač nije dovoljno prošao kroz proces identifikacije - osobito kada je zahtjev za povlačenje blokiran. Zakoni koje provode vlade i pravila utvrđena od strane regulatornih tijela zahtijevaju od web-mjesta za klađenje da provjere identitet igrača prije nego što se dobici mogu povući. Također se provode sigurnosni propisi poput zakona o sprječavanju pranja novca i prijevara.

Ako web-mjesto za klađenje ne može provjeriti identitet korisnika ili postoji sumnja na prijevaru, plaćanje će biti blokirano dok se ti problemi ne riješe. Ako plaćanje bude blokirano ili odgođeno na čekanju dodatnih provjera, tada će web-mjesto za klađenje obavijestiti korisnika i istaknuti sve korake koje je potrebno poduzeti kako bi se povlačenje završilo.

Kako bi spriječili da se to dogodi, igrači bi trebali osigurati da su dovršili sve korake provjere zatražene tijekom zahtjeva za povlačenje - kao što je dostavljanje kopija prikladnih identifikacijskih dokumenata i dokumenata s dokazom adrese. U rijetkim slučajevima kada igrač smatra da je njegovo povlačenje nepravedno blokirano ili zadržano, pritužbe se mogu podnijeti na web-mjestu za klađenje. Također se mogu eskalirati do nezavisnih sudaca.

Zašto neke transakcije traju toliko dugo ili se blokiraju?
Najbrži načini isplate

Najbrži načini isplate

Širok raspon načina plaćanja za isplatu dostupan je u cijeloj industriji online klađenja, a najpopularniji privlače tisuće vjernih kupaca. Vrijeme koje je potrebno ovim pružateljima plaćanja da sredstva stave na raspolaganje kladionicima znatno varira, a najbrži imaju sredstva na računu igrača u roku od nekoliko minuta. Davatelji plaćanja kao što su PayPal i Skrill mogu ponuditi isplate na mnogim stranicama za klađenje i imaju široko povjerenje kako kupaca tako i tvrtki.

Omogućuju brzo vrijeme obrade plaćanja i na njih se oslanjaju zbog svoje visoke razine sigurnosti i robusnih politika za zaštitu kupaca. Isplate se također mogu brzo izvršiti korištenjem VISA i Mastercard, koje su prihvaćene na tisućama lokacija diljem svijeta, a većina igrača će ih već koristiti putem svojih debitnih i kreditnih kartica.

Neke kladionice imaju dostupne fizičke trgovine u kojima se dobici mogu prikupiti u gotovini, što je brz i siguran način prikupljanja povučenih dobitaka.

Najbrži načini isplate