Zatražite svoj Esports Bonus vjernosti 2023

Današnje stranice za klađenje na eSports imaju različite načine nagrađivanja predanih igrača. Ako redovito igrate, kladionica će vas u jednom trenutku pozvati u razne programe vjernosti. Nakon što se pridružite klubu, počet ćete zarađivati bodove kada se bavite određenim aktivnostima, kao što je polaganje sredstava na vaš račun.

Akumulirani bodovi mogu biti vaš bonus vjernosti, koji možete iskoristiti za gotovinu i druge pogodnosti. Ovaj bonus za klađenje obično dolazi s unaprijed određenim razinama. Krećete se na ljestvici i dobivate nove nagrade dok igrate više. Bonusi vjernosti mogu imati različite oblike i morate razumjeti svaku vrstu kako biste je maksimalno iskoristili.

Zatražite svoj Esports Bonus vjernosti 2023
Kako funkcioniraju online bonusi za vjernost?Kako koristiti bonuse za vjernostSavjeti i trikovi za besplatne okladeOdgovorno igranje

Obrazloženje za bonus za vjernost je očito. Nudi veću vrijednost za vaš novac. Zamislite da koristite besplatne oklade bez depozita. Kladionica čini da se osjećate cijenjenim za svoju predanost i naporan rad. Uz ove ponude za online klađenje, nema skrivenih naknada ili složenih uvjeta klađenja.

Sudjelovanjem u programu vjernosti eSports, strogi zahtjevi ne mogu zaključati vaše dobitke. Štoviše, mnoge esports knjige s programima vjernosti su legitimne i pouzdane, a njihov je glavni cilj njegovati dugotrajne odnose sa svojim klijentima. Nijedan lažni kladioničar ne bi uložio svoje resurse u takve programe.

Section icon
Kako funkcioniraju online bonusi za vjernost?

Kako funkcioniraju online bonusi za vjernost?

Bonusi vjernosti mogu se iskoristiti ili ne iskoristiti. Ako je moguće iskoristiti, dobit ćete bonus novac u svom bankovnom saldu i možete ga povući ili koristiti za više oklada. Neisplativ znači da ne možete unovčiti bonus novac, pa ga morate uložiti i pobijediti da biste ga povukli.

Stopa igranja ili preokretanja a bonus za klađenje izračunava se prema množitelju bonusa, množitelju depozita ili zbroju množitelja depozita i bonusa. Ove pojedinosti ćete pronaći u odjeljku s uvjetima. Neće vam sve oklade dati 100% vašeg depozita kao bonus.

Jedan od najuzbudljivijih bonusa za vjernost je besplatna oklada bez depozita. Sve dok ispunjavate uvjete, kladionica pripisuje vašem računu za klađenje nešto novca kada aktivirate bonus. Ovo je obično mali porast vašeg bankrolla, recimo 5 do 20 dolara. Nekoliko stvari koje treba imati na umu kada koristite besplatnu okladu uključuje razdoblje valjanosti, koje može biti od tjedan do mjesec dana.

Provjerite jeste li iskoristili besplatni novac u navedenom vremenskom okviru. Opet, besplatnu okladu morate iskoristiti ukupno i možda vam neće biti dopušteno da je podijelite na manje oklade. Nagrada pobjedničke igre dolazi od opklade, a ne od iznosa besplatne oklade. Uglavnom, postavljat ćete oklade bez rizika bez dodavanja pravog novca na svoj račun kako biste aktivirali bonus.

Kako funkcioniraju online bonusi za vjernost?
Kako koristiti bonuse za vjernost

Kako koristiti bonuse za vjernost

Prije sudjelovanja u programu vjernosti, neophodno je znati osnove. Kada je u pitanju odabir kladionice, jednostavan bonus za esport klađenje može napraviti veliku razliku. Dakle, to je nešto s čime biste trebali računati i osigurati da ga temeljito razumijete. Jedan aspekt na koji treba obratiti pažnju je stopa igranja i ono što je potrebno za napredak na ljestvici programa vjernosti.

Kladioničar može imati sustav otkupa koji pretvara bodove u novčane nagrade. Određene igre i aktivnosti nude više bodova od drugih.

Prije aktiviranja bonusa provjerite postotak bonusa i maksimalan iznos. Mnoge platforme za klađenje u esportu odgovaraju depozitima do 100%, dok se neke podudaraju i do 200%. Što se tiče maksimalnog iznosa bonusa, iznos nikada nije fiksan. Može biti od 100 do 200 dolara, ali neke stranice vjernim igračima daju neograničene iznose bonusa. Morate razumjeti dva koncepta da biste izračunali koliko se kvalificirate za svoj početni depozit.

Kada ste odani igrač eSporta, imat ćete puno nagrada koje možete iskoristiti. Popularna opcija je cashback bonus, koji je poput dopune vašeg računa za klađenje. Cashback bonus dolazi kao postotak vaše oklade. Što više uložite, više možete dobiti kao povrat novca. Ponekad možete zamijeniti bodove vjernosti za gotovinu.

Ako se kladite 50 USD na FIFA-u i dobijete povrat od 50 USD bez obzira na ishod, ovo se kvalificira kao bonus za povrat novca. Ostale pogodnosti programa vjernosti su redovite ulaznice za turnire, besplatne kartice i prilagođene ponude. Također možete osvojiti dodatke i suvenire od bonusa vjernosti. Neki veterani također su osvojili boravak u hotelima i putovanja.

Kako koristiti bonuse za vjernost
Savjeti i trikovi za besplatne oklade

Savjeti i trikovi za besplatne oklade

Iako ste možda uzbuđeni zbog bonusa bez depozita za eSport klađenje, znajte da su neki bonusi za vjernost ograničeni na određene igre. Ako je tako, provjerite znate li igrati te igre. Ako je ponuda ograničena na CS: GO, zapitajte se je li ovo igra koju volite igrati. Iako se 100 besplatnih oklada čini privlačnim svakom igraču, što ako su samo za igrače Apex Legends?

Pretpostavimo da primite promociju povrata novca na Call of Duty: Warzone, ali još niste upoznati s igrom? Nemojte uzimati bonus kod specifičan za igru ako ne znate kako igrati navedenu igru.

Još jedan savjet za korištenje besplatnih oklada je da nikada ne biste trebali zloupotrijebiti ove ponude za online klađenje. Vaša omiljena knjiga o esportu redovito će objavljivati promocije vjernosti, pa čak i slati ih izravno u vaš sandučić e-pošte. Može biti primamljivo zloupotrijebiti te značajke.

Pružatelj također želi dobiti povrat ulaganja, na isti način na koji vi želite ostvariti profit povlačenjem svog dobitka. Dakle, nemojte prekoračiti maksimalni ulog kako zahtijeva web stranica. U suprotnom ćete se predstaviti kao igrač s prednosti, a vaš ulog će se odmah smanjiti.

Savjeti i trikovi za besplatne oklade
Odgovorno igranje

Odgovorno igranje

Esportsko klađenje bi trebalo biti zabavno, ali je lako uhvatiti se u trenutku. Ako želite biti odgovoran online igrač, počnite s učenjem pravila. Kako igre rade i njihovi uvjeti.

Prava zabava online klađenja je donošenje informiranih odluka, a ne ovisnost o pukoj sreći. To zahtijeva postavljanje granica prilikom igranja igara. Planirajte svoje eSport klađenje na određene dane kao što su vikendi i praznici bez ometanja obiteljskog vremena i svakodnevnog posla.

Ne zaboravite postaviti ograničenje potrošnje. Možda biste željeli držati svoje bankovne kartice podalje. Zapamtite da dugotrajno igranje može dovesti do umora mozga, stoga je dobro protegnuti se i napraviti kratke pauze. Ako mislite da imate problem s kockanjem, razmislite o samoisključenju iz online esport kladionice tako što ćete nakratko zatvoriti svoj račun. Na kraju, nemojte se ustručavati potražiti stručnu pomoć i financijski savjet.

Odgovorno igranje