Zatražite svoj Esports Bonus dobrodošlice 2024

Bonus dobrodošlice za esport klađenje među najboljim su promocijama koje igrač može zatražiti nakon registracije na web-stranicu za online esport klađenje. Ovaj članak se bavi ovim bonusima kako bi se utvrdilo što su, kako rade, kako ih zatražiti i još mnogo toga. Kao što ime govori, bonusi dobrodošlice su promocije koje eSports kladionice koriste novim igračima. Postoje dvije glavne vrste bonusa dobrodošlice; bez depozita i bonusa na depozit.

Isplati li se tražiti ove bonuse? Ili je to samo lijep način za privlačenje novih igrača? Saznajte više o tome kako koristiti bonuse bez depozita i depozita nakon otvaranja računa u esport kladionici.

Zatražite svoj Esports Bonus dobrodošlice 2024
Kako funkcionira bonus za esport klađenje?Kako zatražiti bonus dobrodošliceZahtjevi za klađenjeSavjeti i trikovi za bonus dobrodošliceOdgovorno kockanje
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserLuka NovakLocaliser
Kako funkcionira bonus za esport klađenje?

Kako funkcionira bonus za esport klađenje?

Mnogi kladitelji obično izbjegavaju online bonuse jer ne zvuče legitimno. Međutim, istina je da su bonusi dobrodošlice za eSport klađenje originalni, barem na licenciranim i reguliranim stranicama. Za zapisnik, postoje neke sumnjive stranice za klađenje čiji bonusi nisu legitimni, ali sve stranice navedene na ovoj stranici su originalne.

Sada, veliko je pitanje, zašto bi eSports kladionice davale igračima besplatan novac?

Dobro. Odgovor je jednostavan - privući nove igrače u online eSport klađenje koja je tako konkurentna. Dok su bonusi za ponovno učitavanje namijenjeni zadržavanju kupaca, bonusi dobrodošlice namijenjeni su uključivanju novih igrača. Ono što se događa je da kladionica postavlja proračun za marketing, a jedna od marketinških strategija su promocije.

Esports klađenje bonusi bez depozita

Kao što ime sugerira, bonus bez depozita je ponuda koja nagrađuje igrače bonusom za samo prijavu na Stranica za klađenje na eSport. Ne moraju uplatiti depozit da bi zatražili ovu ponudu.

Bonus za besplatne oklade bez depozita je standardni bonus bez depozita koji igračima daje fiksni iznos novca. Druga vrsta je gotovinski bonus bez depozita koji igrači mogu koristiti za klađenje na eSportove s pravim novcem i osvajanje stvarnog novca. Na kraju, igrači eSporta mogu iskoristiti prednosti neunovčivih bonusa bez depozita, koji igračima daju novac za igranje, ali ga se ne može povući.

Esports klađenje bonusi na depozit

Također poznat kao bonus na utakmicu, bonus bez depozita je ponuda dobrodošlice koja nagrađuje igrače kada prvi put polože. Većina bonusa na depozit odgovara iznosu položenom s određenim postotkom do zadanog iznosa. To može biti bonus na depozit od 50%, 100% ili čak i više.

Samo da spomenem, na nekim kladionicama, depozitni bonusi može se ponuditi u drugom, trećem, pa čak i četvrtom depozitu.

Kako funkcionira bonus za esport klađenje?
Kako zatražiti bonus dobrodošlice

Kako zatražiti bonus dobrodošlice

Kako se aktiviraju bonusi dobrodošlice nakon ispunjavanja uvjeta? Pa, postoje dva načina. Prvo, bonus se automatski pripisuje na račun igrača. To je najlakši način da zatražite bonus. Alternativno, igrači moraju aktivirati bonus koristeći bonus kodove ili kupone dobrodošlice za eSports klađenje. Postoji mjesto gdje se ti kodovi popunjavaju za aktiviranje bonusa.

Kako koristiti bonuse dobrodošlice za esport klađenje

Bonus dobrodošlice je zabavan, ali eSports kladionici bi ih trebali znati dobro iskoristiti. Nažalost, većina igrača koji traže bonuse dobrodošlice na kraju ih protrate u samo nekoliko oklada zbog nedostatka znanja o tome što je iza zavjese. U ovom segmentu saznajte sve što trebate znati o korištenju bonusa dobrodošlice.

Kako zatražiti bonus dobrodošlice
Zahtjevi za klađenje

Zahtjevi za klađenje

Iako bonusi dobrodošlice zvuče unosno, oni su vezani strogim zahtjevima za klađenje. Iako kladionice prskaju novac u obliku bonusa, postavile su neka ograničenja kako bi igračima otežali da izvuku maksimum iz bonusa dobrodošlice. Ova ograničenja su ono što je poznato kao zahtjevi za klađenje ili zahtjevi za igranje.

Za početak, uvjet klađenja je množitelj broja puta kada kladitelji moraju odigrati bonus prije nego što mogu povući bilo koji dobitak. Na primjer, ako kladitelj zatraži podudaranje depozita kod kladioničara s uvjetom klađenja 20x, mora odigrati bonus 20 puta prije nego što stekne pravo na povlačenje. Pa, veliki je izazov odigrati 20 puta, a da pritom ne izgubite sav novac.

Esports kladionice s najunosnijim bonusima imaju najviše i najstrože zahtjeve za klađenje u većini scenarija.

Ograničenja tečajeva i igara

Osim zahtjeva za klađenje, kladionice otežavaju igračima osvajanje pravog novca koristeći bonuse postavljanjem minimalnih koeficijenata. Na primjer, web-mjesto za klađenje na eSport može ponuditi 150% bonusa, ali bonus se primjenjuje samo na visoke koeficijente. Osim ograničenja na koeficijente, neki bonusi dobrodošlice primjenjivi su na odabrane eSports igre.

Zahtjevi za klađenje
Savjeti i trikovi za bonus dobrodošlice

Savjeti i trikovi za bonus dobrodošlice

Iako stranice za klađenje otežavaju igračima korištenje bonusa, još uvijek je moguće iskoristiti bonuse dobrodošlice.

Prvi savjet je da uvijek budete u potrazi, ne samo za bonusima dobrodošlice, već i za onim najunosnijim. Igrači mogu odabrati loviti se sami ili iskoristiti kladionice koje navode kladionice eSporta s najvećim bonusima dobrodošlice.

Još jedan savjet koji se odnosi samo na stranice za klađenje bez ograničenja tečajeva je klađenje na najniže koeficijente. Za razliku od visokih koeficijenata, oklade s niskim koeficijentima imaju veliku vjerojatnost da će proći. Međutim, spuštanje nisko je pametan savjet za nadmašivanje zahtjeva za klađenje. Jedini je problem što urod ipak nije tako velik.

Sada kada visoki zahtjevi za klađenje smanjuju šanse da se bilo što ostvari od bonusa, igrači bi trebali slijediti bonuse dobrodošlice s nižim zahtjevima za prolaz kroz igru. Ovo je jednostavan savjet za bonus za sportsko klađenje za unovčenje. Lakše je nadmašiti zahtjev za klađenje od 15x nego 30x.

Također je važno provjeriti razdoblje valjanosti bonusa dobrodošlice. Igrači često traže te bonuse, ali ih ne koriste u zadanom razdoblju. Zvuči smiješno, ali da, bonusi imaju datum isteka.

Kladite se mudro. Samo zato što je to 100% bonus ne znači da ga treba protraćiti na nerealne tečajeve. Umjesto toga, kladionici bi trebali ostati mudri igrači koristeći bonus dobrodošlice kao pravi novac koji su položili. Istraživanje raznih utakmica u eSportovima i provjeravanje predviđanja ide daleko.

Savjeti i trikovi za bonus dobrodošlice
Odgovorno kockanje

Odgovorno kockanje

Bonusi dobrodošlice su fantastični i jedan su od razloga zašto su mnogi igrači uvučeni u eSports klađenje. Ali, oni mogu biti okidač ovisnosti o kockanju. Mnogi igrači koriste više novca nego što si mogu priuštiti za traženje bonusa.

Igrači moraju ostati unutar granica odgovornog kockanja. Određivanje budžeta za klađenje na eSport i njegovo pridržavanje je najvažnije. Još jedan savjet je da nikada ne jurite gubitke prilikom klađenja i uvijek znate kada otići. Važno je da klađenje na eSport ne bi trebalo biti zamjena za školu ili posao.

To je to za ovaj vodič o bonusima dobrodošlice za eSport klađenje. Doista, ponude za online klađenje za nove igrače vrijedi juriti. Međutim, nije ih lako iskoristiti.

Odgovorno kockanje